Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΙΛΗΜΜΑ : ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ?


liz78

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΛΙΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΗΞΙΜΟ Ο ΕΝΑΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ.

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΔΙΔΥΜΗΤΙΔΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΥΠΕΡΗΧΩΓΡΑΦΗΜΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΡΧΕΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ.

ΕΧΘΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ...

ΑΣΘΕΝΟΣΠΕΡΜΙΑ, ΟΛΙΓΟΣΠΕΡΜΙΑ, ΤΕΡΑΤΟΣΠΕΡΜΙΑ...

ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΝ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ, ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΝΑ 6ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ , ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.

ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 'Η ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗΣ , ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ , ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!:) ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ.:unsure: ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΩΡΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΩ ΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ?;) Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΛΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 400 ΕΥΡΩ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΟΚ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ.:) ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ!!:cheer: ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ 'Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ!!:P:cheer::P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κοπελα μου.κατ'αχην δεν μας λες τα ποσοστα στο σπερμα,αριθμο,κινητηκοτητα και αλλα,και κατα δευτερον ποσο χρονων εισαστε,ποσο καιρο προσπαθητε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟΨΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ, ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 5ο)ΣΕ ΔΙΔΥΜΑ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ. ΕΠΑΙΞΕ ΒΕΒΑΙΑ ΡΟΛΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟ, ΒΟΗΘΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΦΗΜΗ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ. ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΖΙΦΟΣ! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΚΑ ΣΥΓΚΡΙΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ, ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΓΟΝΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΠ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ(ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ!).:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ LΙΖ..ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΠΕ... ¨ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ¨. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ. ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΑΝΟΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 35Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.... ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ... ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥΓΡΗΓΟΡΑ....:) ΕΓΚΥΟΥΛΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λιζακι καλησπερα,ελπιζω να διαβασεις την απαντηση μου κ να σε βοηθησουν αυτα που θα σου πω.Καπως ετσι...ανακαλυψαμε κ εμεις το προβλημα του αντρα μου,τυχαια δηλ.,ο οποιος εχει 2 κυρσοκυλες.Το σπερμα κ σε εμας ειναι ακριβως το ιδιο,εννοω λιγο σε ποσοτητα,χαμηλη κινητικοτητα κ τερατομορφες αυξημενες.Και σε εμας η ιδια απαντηση, κατα πασα πιθανοτητα ευθηνονται οι κυρσοκηλες.Μας το ειπαν κ οι 3 ουρολογοι που πηγαμε,γιατι το ψαξαμε το θεμα.Και εμεις στην αρχη απογοητευτηκαμε γιατι κανεις δεν μας εδινε καλες πιθανοτητες κ κανεις δεν μιλαγε με σιγουρια,ετσι αποφασισαμε στην αρχη να κανουμε εξωσωματικη κατευθειαν.Οταν ομως ηρεμησαμε κ ειδαμε τα πραγματα λιγο πιο ξεκαθαρα,ειπαμε πως το καλυτερο ολων ειναι να εκμεταλλευτουμε το οτιδηποτε πριν επιλεξουμε την εσχατη λυση.Ετσι λοιπον καταληξαμε στο να κανει ο αντρας μου την επεμβαση κ ...ο Θεος βοηθος!!!Την εχουμε προγραμματισει για τον Ιουλιο,ετσι ωστε να περασουμε πιο χαλαρα το καλοκαιρι μας κ απο φθινοπωρο να ξανακανουμε σπερμοδιαγραμμα κ να δουμε τι θα εχει γινει.Σε καταλαβαινω απολυτα στο πως νοιωθεις..απολυτα.Θελεις να τελειωνεις με την οποιαδηποτε διαδικασια,ωστε να ερθει γρηγορα το ποθητο αποτελεσμα,μια εγκυμοσυνη.Ομως εγω θα σου προτεινα να κανει ο αντρας σου την επεμβαση..γιατι απλα..ποτε δεν ξερεις...κ αν ολα οφειλονται εκει..;;;Ακομα κ σε εξωσωματικη να καταληξετε το ξερεις πως οσο πιο καλο ειναι το σπερμα,τοσο αυξανουν οι πιθανοτητες;Πολλα ζευγαρια ξεκινουν με την εξωσωματικη κ παραλειπουν αυτη την επεμβαση η οποια ειναι ανωδυνη κ πολυ απλη κ καταληγουν να εχουν πολλες αποτυχιες.Οι παλινδρομες κυησεις καθως κ αρκετα προβληματα που προκυπτουν σε μια ενδεχομενη εγκυμοσυνη,μετα απο εξωσωματικη,και εφοσον το προβλημα ειναι στο σπερμα,οφειλονται κατα μεγαλο ποσοστο εκει...στην κακη ποιοτητα σπερματος.

Ας κανετε το χειρουργειο κ αν τα αποτελεσματα δεν ειναι ικανοποιητικα για να επελθει φυσιολογικη εγκυμοσυνη,δεν πειραζει,ακομα κ ελαχιστα να καλυτερεψει το σπερμα για εσας θα ειναι ενα βημα ακομα πιο κοντα στην επιτυχια.

Αυτα ολα στα λεω γιατι το εψαξα πολυ το θεμα.Αν θελεις οτιδηποτε αλλο ειμαι στη διαθεση σου.Σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια σε οτι κ αν αποφασισετε,καλο κουραγιο,να εχετε δυναμη κ να ειστε ενωμενοι κ αγαπημενοι,μονο αυτο εχει σημασια.Πολλα φιλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΙΓΟΑΣΘΕΝΟΣΠΕΡΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΥΟ ΚΙΡΣΟΚΗΛΩΝ. Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ.Ο ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ 90% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ.ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΒΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΔΥΜΙΔΑ (ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ). ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ, Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΣΠΕΡΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΑ ΜΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κι από μένα :)

Είναι όντως λίγο αβέβαιο το αν θα βελτιωθεί το σπέρμα μετά την επέμβαση, γιατί απλούστατα μπορεί να μην οφείλεται καν στην κιρσοκήλη η ολιγοασθενοσπερμία... Έχω ακούσει όμως για περιπτώσεις που μετά την επέμβαση το σπέρμα επανήλθε στα φυσιολογικά του μέσα σε 3-6 μήνες! Μία τέτοια περίπτωση εδώ είναι η marinik27 - έχει καιρό να μπει γιατί το έχει ρίξει στα μπανάκια :P αλλά μπορείς να της στείλεις πμ. Εγώ νομίζω πως αν έχετε χρονικά περιθώρια -δε μας είπες και πόσο χρονών είστε- αξίζει να εξαντλήσετε κάθε περιθώριο πριν αποφασίσετε για εξωσωματική. Άλλωστε η επέμβση είναι πολύ απλή...

Και για να σου αναπτερώσω και λίγο το ηθικό...κι εμένα ο άντρας μου είχε ολιγοασθενοσπερμία -δεν είχε βρει κάτι ο ουρολόγος- και είμασταν έτοιμοι να πάμε για εξωσωματική το Μάιο! Κι όμως, παρόλο που οι πιθανότητες για φυσιολογική εγκυμοσύνη ήταν πολύ μικρές, τα καταφέραμε και είμαι τώρα 14 εβδομάδων!

Καλή τύχη σε ότι και να επιλέξετε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΗ 32.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΥΔΗΜΙΔΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΠΥΡΟΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ , ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ Κ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 6-12 ΜΗΝΕΣ

, ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΣΑ, ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

KAI AYTO ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η JOANNA80 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ LIZ! ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ. ΕΠΑΘΕ ΣΟΒΑΡΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΟ ΠΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ( ΕΠΙΔΙΔΥΜΙΤΙΔΑ), ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΚΤΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ ΤΟ DNA. ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΣΠΕΡΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΩΣΤΟΣΟ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟΡΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΕΞΑΡΧΗΣ!

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΒΙΟΨΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ( Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ MEDIA ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΩΡΑ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...