Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ...


Recommended Posts

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΕΙΝΑ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ..ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ( ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ) ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ (7 ΕΒΔΟΜΑΔΑ) ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ..? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΜΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ Η ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ..

ΥΓ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΟΣΟ ΚΑΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ WENDI!!!

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.....

ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Κ ΣΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ:angry:

ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Κ ΒΡΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ(ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Κ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ)

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ? ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ? ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΤΩΡΑ ....

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ.ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ(ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΒΟΥΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ..ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ..

ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟΝ ΓΥΝΑΙΚΛΟΓΟ ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα WENDY!!

Γιατί έχεις τόσο άγχος? Καταλαβαίνω ότι ανησυχείς αλλά το άγχος δε σου κάνει καλό αυτή τη στιγμή. Αν έχεις αμφιβολίες για το γιατρό σου, καλά κάνεις και το ψάχνεις. Σίγουρα θα σε βοηθήσουν οι κοπέλες εδώ που είναι από Θεσσαλονίκη και θα βρεις κάποιον.

Ηρέμησε κι όλα θα πάνε καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

γεια σου WENDY

εγω έχω θέμα με θρομβοφιλία.λοιπόν εκτός από τον γυναικολογο θα πρεπει να δεις ένα αιματολογο και αν υπαρχει προβλημα ( φτου φτου )

θα σου δώσει θεραπεία. δυστυχώς οι γυναικολογοι ξερουν λιγο απο ολα τα θεματα.μην αγχωνεσε παντως δεν είναι τιποτα

εγω μενω στο ηρακλειο και τις εξετασεις τις εκανα στο νοσοκομειο όπου είναι μια γνωστη αιματολογος με καλο όνομα.

ευχομαι να πάνε όλα καλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου WENDY. Mένω στην Αθήνα και δεν μπορώ να σου συστήσω γιατρούς στη Θεσσαλονίκη. Γιατί σου έχει κολλήσει ότι έχεις θρομβοφιλία; Υπάρχει κάποιος στην οικογένεια (μητέρα, αδελφή, θεία, ξεδέλφη) με ιστορικό αποβολών; Τα αίτια αποβολών είναι πολλά ανάλογα με την ηλικία κύησης που έγινε η αποβολή. Ο εργαστηριακός έλεγχος για τη διερεύνηση των αιτίων αποβολής γίνεται πριν μείνεις έγκυος και συνιστάται σε περιπτώσεις καθ΄έξιν αποβολών δηλ τουλάχιστον δύο συνεχόμενες αποβολές. Τώρα ξέρω τι θα μου απαντήσεις και δικαιολογημένα. Μπορώ να σε κατευθύνω με τις εξετάσεις εάν θέλεις οπωσδήποτε να τις κάνεις. Πρέπει να γνωρίζω όμως κάποια πράγματα για το ιστορικό σου τα οποία όμως επειδή είναι πολύ προσωπικά δεδομένα δεν θα ήθελα να συζητηθούν μέσα σε ένα chat. Eίμαι βιοπαθολόγος ιατρός. Εάν θέλεις να το συζητήσουμε εκτενέστερα γράψε μου στο e-mail k_rea@windowslive.com. :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοπελα μου!!στισ εβδομαδεσ που ημουν εγυοσ εκανα εξεταση θρομβοφιλιασ σε ενα εργαστηριο η εξεταση στοιχισε 250 ευρω και ο γιατροσ μου ηθελε να την κανω οπωσδηποτε λογου ιστορικου απο την μητερα μου...σε 5 μερεσ βγηκε η απαντηση και ολα καλα....αν εχεισ ιστορικο ψαξτο....:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια μου καλημερα...να σας ευχαριστησω ολες voula,milina,tmary,k_rea,evhdal,πραγματικα το ενδιαφερον σας με συγκινησε ..οσον αφορα την θρομβοφιλια,επειδη ακουσα πολλα περιστατικα θρομβοφιλιας μου μπηκε δυστηχος αυτη η "ιδεα" οποτε την ζητησα απο τον γιατρο μου και αν και δεν συμφωνουσε ιδιαιτερα μου την εγραψε ..γενικα μου εγραψε ολο το πακετο θρομβοφιλιας δεν εχουν βγει ακομα τα αποτελεσματα αλλα τα περιμενω την αλλη εβδομαδα..τα μωρακια μου παντως ειναι μια χαρουλα ! ακουσαμε τις καρδουλες τους και ο γιατρος μου ειπε οτι αυτην την φορα ολα φενονται να πηγενουν ολα καλα ..k_rea μου σε ευχαριστω πραγματικα που ενδιαφερθηκες τοσο πολυ,τα ιδια μου ειπε και η βιοπαθολος που πηγα..μου ειπε αν εχω ιστορικο στην οικογενεια μου η δυο αποβολες ..(εγω ειχα μια)..τελος καλο ολα καλα ελπιζω και γρηγορα να παρω τα αποτελεσματα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...