Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΤΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΓΩ ΚΑΠΟΤ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΦΛΕΡΤ,ΦΙΛΕΣ,ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΙΑ.ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΗΘΕΛΑ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ,ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ....Η ΜΟΙΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ,Η ,ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΧΑΣΑ ΤΝ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ,ΠΟΝΟ,ΠΟΝΟ.ΤΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΧΩ ΠΑΝΤΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΝ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!ΑΠΟ ΤΟΤΕ(116)ΖΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ 29-30 ΑΝ ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΛΟΓΩ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΧΩ 0 ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.θΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΩ ΜΗΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΜΠΟΚΑΡΩ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ.ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ'ΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλα μου μην αγχωνεσαι θα ερθει το μωρακι εκει που δεν θα το περιμενεις ειμαι σιγουρη μην βαζεις το αγχος μεσα σου ειναι κακο!!!

και κατι αλλο να θυμασαι την αδερφουλα σου με την αγαπη που της ειχες και που της εχεις και να διωξεις τον πονο,να κρατησεις ολες τις ομορφες στιγμες σαν φυλαχτο και να δεις που ολα θα πανε καλα για σενα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλιτσα μου ειναι νωρις ακομα για τεστακι και ποσο μαλλον που εχεις και αστατο κυκλο........κανε λιγο υπομονη και ολα θα ερθουν και για σενα .......καταλαβαινω πως ειναι να βλεπεις ενα αρνητικο τεστ αλλα να σκεφτεσαι πως ισως το επομενο να ειναι θετικο!!!!!!!

ευχομαι ολα να σου πανε καλα και να μας γραφεις τα ευχαριστα......

καλως μας ηρθες!!!!!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Katalaveno oti pernas mia poli diskoli fasi sti zoi sou k oti o xamos tis aderfis sou se exei epireasei afantasta....mipos omos auto epireazei k tin sillipsi??? Ena moraki isos na ferei perisoteri eutixia ap'oti fantazeste alla distixos den erxete kata paraggelia k opote to theloume... isos na min einai i ora tou akoma!!! Tora mporei na min to katalaveneis logo olon auton ton katastaseon pou pernas alla kalo tha itan na iremiseis k na to xehaseis gia ligo, na pas diakopoules me ton agapimeno sou k na koitas na pernate oi dio sas kala k tha erthei k to bebe sas poli sintoma. H zoi krivei toses xares pou den tis fantazomaste alla k lipes...prospathise na xanakerdiseis ola osa sou sterithikan tou teleutaious mines k na proxoriseis... i zoi sinexeizete k o xronos trexei poli grigora min meneis piso k min xaneis oute lepto tis!!!!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

folybia μου εχεις δικιο σίγουρα δεν ερχεται ενα μωρο κατα παραγγελία,απλα απογοητευομαι μηπως αυτο που θελω δεν ερθει και φυσικα κοιταω μπροστα για να στηριξω ετσι και τους γονείς μου.Παντως η αλήθεια είναι οτι πρέπει να ασχοληθώ με αλλα θεματα οπως να τελιωσουμε επιτελους το σπιτιπου ετοιμάζουμε και μετανα κάνω εναν όμορφο γάμο όπως τον θέλω...Αρα φιλεναδίτσες θα ζητήσω και σε άλλα θέματα την συμβούλη σας....γιατι τρεχάτε ποδαράκια μου μεχρι να γίνουν όλα αυτά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera agapi mou...

Kai kalos mas vrikes...

Agapoulla mou ena tha sou pw...

To kalo pragma argei na erthei kai mas erxetai ekei pou den to perimenoume PANTOTE...

Sou euxwme ola ta kalitera...

Kai o theoullis mazi sou...

Filia polla...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eides kali mou...exeis paaaaaaaaaaara pollaaaaaaaa pragmata na etoimaseis prin ton erxomo tou mikrou sou thavmatos!!!! Ennoeite den stamatas na to exeis os epithimia alla den peristrefete i zoi sou giro apo auto!!! Molis xalaroseis tha deis poso grigora tha xtipisei tin porta!!!!! Ola kala tha pane auto na skeftese panta k na to pisteveis.

Oso gia tis apories sou edo eimaste oles oso mporoume na voithisoume!!!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πρώτα απ'όλα καλως ήρθες στην παρέα μας! Λυπάμαι γι'αυτό που συνέβη στην αδερφή σου! Να την θυμάσαι πάντα με αγάπη κι εκείνη θα σε προστατεύει από κει ψηλά που βρίσκεται!

Όσον αφορά το θέμα παιδί... Μην αγχώνεσαι καλή μου!! Είναι ο χειρότερος σύμμαχος που θα μπορούσες να έχεις! Απόλαυσε τα χάδια.. κι όλα θα γίνουν!! Θα έρθει και το νινάκι! Εγώ είχα μεγάλο κι ακαθόριστο κύκλο, 30 με 40 μέρες! Άλλωτε στις 33, στις 35, στις 37... στις 39!! Παρόλα αυτά περίμενα να περάσουν 40 μέρες, για να το λάβω σαν καθυστέρηση! Το πως κρατήθηκα.. με αγωνία αλλά κρατήθηκα! Έπιασα στους 3 μήνες ελεύθερης επαφής, κι είχα και πολυκυστικές ωοθήκες! Το παν είναι να μην έχεις άγχος!! Κι ότι χρειαστείς, εδώ είμαστε! Θα χαρώ να τα λέμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ήρθες στην παρέα μας!

Λυπάμαι πραγματικά πολύ για την αδερφούλα σου...Να'στε γεροί να την θυμάστε...

Οσο για το μωράκι, εφόσον το θέλετε τόσο πολύ, θα σας το δώσει ο θεούλης αλλά να μην αγχώνεσαι!Να μην το σκέφτεσαι και δεν θα καταλάβεις για πότε το σποράκι θα αρχισει να μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου!

Είμαι η Βάσω, 26 χρονών, είχα μια παλλίνδρομη πριν λίγο καιρό και περιμένω να περάσουν ακόμα 2,5 μήνες για να ξαναπροσπαθήσω για μωράκι !!!

Θα τα λέμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς ήρθες στην παρέα του mammy.

Όπως θα σου πουν κι άλλα κορίτσια κι εγώ φυσικά δεν πρέπει να αγχώνεσαι για το πότε θα μείνεις έγκυος. (δεν ξέρω πώς θα πετύχεις το να ξεαγχωθείς) Αυτό ρωτάω πάντα αλλά δεν έχω πάρει απάντηση από κανένα τέλος πάντων.

Φτιάξε πρώτα το σπιτάκι σου με ηρεμία με τον καλό σου και στο μεταξύ θα έχει κάνει την εμφάνιση του κι αυτό.

Να προσέχεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλωσήρθες στην παρέα μας!

Λυπάμαι πολύ για το χαμό της αδερφής σου! Να είσαι γερή να ζήσεις και να τη θυμάσαι πάντα!

Όσο για τον ερχομό ενός μωρού... Συμφωνώ απόλυτα με την folympia!

Με το καλό σου εύχομαι να γίνουν όλα και με τον καιρό τους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι πολύ για την αδερφή σου. Να ξέρεις όμως ότι σε βλέπει από εκεί ψηλά και σε προστατεύει. θα έρθει και το μωράκι που τόσο επιθυμείς. Μάλλον περιμένει να φτιάξετε το σπιτικό σας πρώτα και μετά θα έρθει το αγγελούδι του θεούλη στην κοιλίτσα σου. Να μην έχεις άγχος και όλα θα γίνουν.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ.:( ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.:( ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΑΝΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!:) !ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ.;) ΟΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΡΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!;):):P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φιλη μου καθως ηρθες στην παρεα μας.

Οταν εχουμε καποια απωλεια ενος αγαπημενου προσωπου μετατο πρωτο αρχικο σοκ και την απογοητευση και το πονο που νιωθουμε για την απωλεια του κοιταμε να πιαστουμε απο καπου για να μη σκεφτομαστε το δυσαρεστο γεγονος.Ετσι και εσυ δεν εχασες απλα μια αδερφη αλλα ηταν και διδυμη και όλοι ξερουμε ποσο σημαντικο δεσιμο εχουν τα διδυμα αδερφια .

Πιαστηκες αρχικα απο τη σχεση σου καιμετα απο την επιθυμια σου για ενα παιδι για ποιο λογο ομως πραγματικα για να παρει το μυαλο σου απο το γεγονος της απωλειας ; Κατα την γνωμη μου δωσε χρονο στον ευατο σου και χαλαρωσε αν ζουσε η αδερφη σου θα ηθελες αυτη τη στιγμη ενα παιδι ; και αν η απαντηση ειναι θετικη σκεψου θα αρεσε στην αδερφη σου να σε βλεπει ετσι τοσο πελαγωμενη ;

Σιγουρα εχασες ενα κοματι του ευατουσου εχει ομως το αλλο μισο και θα το γευτεις μονο αν ηρεμησεις δωσε χρονο και όλα θα πανε καλα .

ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλωςηρθες!!!!!λυπαμαι για την αδερφουλα σου...να σκεφτεσαι οτι εγινε αστερακι και σε προσεχει τωρα ε?..

τα κοριτσια στα ειπαν ολα, οχι αγχος λοιπον!!! ακου τι σου προτεινω εγω! πετα και τα τεστ,ξεχνα και γονιμες μερες και ολα,να σκεφτεσαι οτι μανουλα μπορει να γινεις οχι μεσα στις μερες που συνηθως νομιζουμε οτι ειναι γονιμες!!! εγω προσπαθουσα ενα χρονο θεωροντας οτι οι γονιμες ειναι 14 μερες πριν την επομενη περιοδο και οταν πηγα στο γιατρο μου διεγνωσε πολυκυστικες ωοθηκες και οτι κανω αλλη μερα ωορηξια!!!οχι στις 14 μερες πριν την επομενη περιοδο που νομιζα εγω ετσι αυθερετα!!! πηγενε αν θελεις στον γιατρο να σε δει να βεβαιωθεις οτι εισαι οκ, και μετα ξεχνα τα ολα!!και ευχαριστηθειτε εσεις τις αγκαλιτσες σας οταν θελετε!!! και ουτε που θα καταλαβεις για ποτε θα μεινεις εγκυος!!!! ολες οι φιλες εδω στο μαμυ πιασανε μολις απεβαλλαν το αγχος και εκαναν αγκαλιτσες οταν θελανε,μακρυα απο τεστ,θερμομετρα και δε συμμαζευεται!!!! καλη επιτυχια να εχεις και να τα λεμε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ απόλυτα με τα όσα γράφτηκαν,

αλλά θέλω να τονίσω ένα σημείο. Βρε κούκλα μου αν οι γόνιμες μέρες σου ήταν γύρω στις 11/06 πώς περιμένεις να δείξει αυτό το έρημο τεστάκι θετικό ακόμα και να έχεις συλλάβει????

Εδώ σε εμένα την πρώτη μέρα καθυστέρησης κ με τεστ που υποτίθεται δείχνουν 5 ημ. μετά την πιθανή ημ/νια σύλληψης μου βγήκε θετικό αλλά πολύ πολύ αχνό, αναρωτιόμουν αν φαίνεται κάτι ή αν θα ήθελα να φαίνεται...

Θα πρέπει να περιμένεις 14 ημέρες για να κάνεις τεστ, ξέρω είναι ανυπόφορο το να περιμένεις, αλλά μόνο έτσι θα έχεις βέβαια αποτελέσματα.

Μην χάνεις την αισιοδοξία σου, ακόμα και να έχεις συλλάβει δεν θα φανεί απο τώρα εκτός απο εξαιρετικές περιπτώσεις τύχης..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και καλώς ήλθες!

Λυπάμαι πολύ για την αδερφούλα σου. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός δεν λένε; ελπίζω ο καιρός να απαλύνει τον πόνο σου...

Η εμπειρία μου σε ελεύθερες επαφές με έχει "διδάξει" ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση να συλλάβεις. Ειδικά με άστατο κύκλο. Κι εγώ άστατο έχω και προσπαθώ 4 στους 5 μήνες με σχεδόν κάθε 2 μέρες επαφές αλλά ακόμα τίποτα! Οπότε με την πρώτη είναι λίιιιγο δύσκολο. Βέβαια, άλλες το πετυχαίνουν, αλλά μάλλον είναι και θέμα τύχης. Μην το έχεις όμως συνέχεια στο μυαλό σου γιατί δεν βοηθάει καθόλου. Ασχολήσου με τα του γάμου και του σπιτιού και θα δεις ότι τελικά δεν θα σου μείνει χρόνος να σκεφτείς τίποτε άλλο!!!

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου μην το βαζεις με την πρωτη κατω και μην αγχωνεσαι ... Ολες μας βρεθηκαμε εκει που εισαι ... Με την αγωνια του τεστ αν ειναι θετικο ή οχι ... Εχω κλαψει ... Αλλα τελικα εκει που ειχα απελπηστει τελειως ήρθε το δωρο του Θεου και μ'ανεστησε ... Θα'ρθει εκει που δεν το περιμενεις ... Οσο αγχωνεσαι τοσο το χειροτερο ... Αφεθητε και θα ερθει χωρις να το καταλαβεις !!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για την συμπαράσταση σας και για τις συμβουλές σας εχετε δίκιο απλα οταν μέσα σε ενα λεπτό ή ζώη σου αλλάζει τοσο δραματικά είναι φυικο να αγχωνέσαι ή να απογοητεύεσαι λίγο πιο ευκολά γίνεσαι όμως πιο σκληρός και πιο δυνατός μαχητής.

Βάνια μου οσο για αυτο που με ρωτησες σου λέω ειλικρινά οτι απλά τον τελευταίο καιρο και εγώ σαν όλες τις γυναικές νιώθω το ρολογάκι να χτυπα θελώ να ζήσω αυτο το μεγαλείο και να ολοκληρώθω ως άνθρωπος.Δεν είδα ούτε τη σχέση μου σαν δεκανίκη ούτε θα σκεφτόμουν ετσι για ένα παιδάκι αλλώστε αν περνας κατι τετοιο την δύναμη την ψάχνεις μέσα σου ή αλλοι ειναι εκει απλά για να στηρίζουν αυτο που κάνεις αν απο εμπειρία σου λεω οτι αν μόνος δεν ματώσεις τα χείλη τοτε μάλλον στο τέλος θα βγείς χαμένος. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ορισες στην παρεα!

Λυπαμαι πολυ για την αδερφουλα σου...

Ευχομαι συντομα ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου και πολλα χαμογελα στη ζωη σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς ήρθες στην παρέα μας..

λυπάμαι πολύ για την αδερφούλα σου... σε αυτές τις περιπτώσεις, που αρκετές από μας έχουμε περάσει ο χρόνος είναι η μόνη βοήθεια , όχι στο να ξεχάσουμε αλλά στο να ξεπεράσουμε...

όσο αφορά το μωράκι που θέλεις εύχομαι να έρθει σύντομα αλλά όντως σε βρίσκω λίγο υπερβολική μετά από 2-3 προσπάθειες να κάνεις τεστ χωρις καν καθυστέρηση...στο λέω εγώ που το έχω κάνει κ τελικά είναι πολύ ψυχοφθόρο όταν βγαίνει΄-κ είναι όντως αρνητικό.

Εάν δεν είσαι έγκυος μην απογοητευθείς-είναι ακόμα πολύ νωρίς, κάνει ελέυθερα έρωτα για να ευχαριστηθείς εσυ και ο άντρας σου κ όλα θα πάνε καλά..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι πολύ για την αδερφούλα σου. Σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχάσεις, αλλά με τον καιρό θα περάσει ο πόνος και θα γίνεις πιο δυνατή.

Όσο για αυτό που τόσο επιθυμείς...

Βρε κορίτσι μου είναι πολύ νωρίς για τεστ. Έτσι νομίζω τουλάχιστον από τη στιγμή που περιμένεις τέλος του μήνα.

Ηρέμησε και συνέχισε τις αγκαλίτσες σου μέχρι το τέλος.

Όσο για τα συμπτώματα, άσε καλύτερα. Σου μιλάει η τρελή με τα συμπτώματα! Τα έχω όλα και κάθε μήνα. Εκτός από αυτόν βέβαια που δεν πρόκειται να αφήσω τον εαυτό μου να το ξαναζήσει.

Χαλαρά και όλα θα γίνουν. Καλή διάθεση και θετική σκεψη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου, καλημέρα

Εύχομαι να έρθει το σποράκι σύντομα στη κοιλίτσα σου.

Ηρέμησε και μην αγχώνεσαι και προπαντός

μη σταματάς τις προσπάθειες.

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια...

Να προσέχεις πολύ τον εαυτό σου

και δύναμη να έχεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ! ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΣΥΝ ΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ, ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ Κ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ! ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑΣ ΣΟΥ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΟΥ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ! ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...