Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χειρουργείο και άγχος..


Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Είμαι πολύ χάλια και αγχωμένη μαζί..

Ο λόγος είναι ότι τη Δευτέρα μπαίνουμε στη Γενική κλινική για επέμβαση στον μικρό μου.Οπως είχα ξαναγράψει το μωράκι μας έχει βαλανικό υποσπαδία και διορθώνεται μόνο με χειρουργική επέμβαση.Το ξέραμε από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε ότι κάποια στιγμή έπρεπε να διορ΄θώσουμε το μικρό μας πρόβλημα.Τόσο καιρό το έπαιζα γενναία και έλεγα δεν είναι τίποτα σε όλους.Εδινα κουράγιο στις γιαγιάδες για να μην νομίζουν ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό γιατί πραγματικά δεν είναι..Ομως τώρα που έφτασε η ώρα να γίνει έχω γίνει πολύ χάλια..Προχθές που παίζαμε σκεφτόμουνα πως ήμουν πέρισυ τέτοιο καιρό πώς λαχταρούσα να έρθει στον κόσμο να τον αγκαλιάσω.Και τότε έβαλα τα κλάμματα και σκέφτηκα γιατί εκείνη την ώρα της επέμβασης δεν θα μπορώ να είμαι εκεί για να του κρατάω το χεράκι να μην πονάει το γιαβράκι μου..Αχ μην με παρεξηγείτε όμως φοβάμαι πολύ..Θέλω να περάσουν γρήγορα οι 2 ώρες του χειρουργείου..

Και σαν μην φτάνει αυτό θέλουν να κουβαληθούν όλοι στην κλινική για την επέμβαση.Δεν μένουμε Θεσνικη οπότε όποιος έρθει θα πρέπει να καθήσει πολλές ώρες.Αχ μωρέ δεν θέλω κανέναν..Είμαι πολύ περίεργη για πείτε μου και σεις..Δεν θέλω να αρχίσουν οι γιαγιάδες τα αχ και τα βαχ και να με κάνουν χειρότερα.Ούτως ή αλλως 2 μέρες το πολύ θα καθήσουμε μετά μπορουν αν θέλουν να ρθουν να το δουν.Πρέπει στην κλινική?Που λογικά θα είναι ανήσυχος και πολύ πιθανό να πονάει?ΑΧ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!Πείτε μου είμαι παράλογη?

Συγνώμη αν σας κούρασα όμως δεν είμαι πολύ καλά:(

Με ξέρω αύριο θα είμαι καλύτερα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χριστινακι καλη επιτυχια στο κουκλακι σου,θα ειναι κυριος μη φοβασαι,θα τα παει τελεια!!!! αχ η ανησυχια της μανας....ειναι λογικο να αγχωνεσαι και να φοβασαι και ολα!! να σκεφτεσαι οτι ο γιος σου ειναι μαγκακι και δεν θα πονεσει καθολου,θα διορθωσεικαι το προβληματακι του και μολις βγει απο το χειρουργειο θα μπορεις να του κρατας το χερακι και να τον χαιδευεις και να του λες ποσο τον αγαπας!! 2 ωριτσες ειναι ματια μου ,θα δεις θα περασουν.. για τους συγγενεις δεν εισαι υπερβολικη,εχει τυχει να το περασω και εγω αυτο κατα καποιο τροπο...αλλα οπως και να αντιδρουν και οσο και να μην φερονται οπως ''πρεπει''(δηλαδη να το σκεφτουν και να μην ερθουν απο μονοι τους,ή αν ερθουν να ειναι ησυχοι και χωρις υπερβολες ανευ λογου) σκεψου οτι ερχονται απο αγαπη....ανησυχουν,δεν ειναι απο κακια...οι γιαγιαδες ειναι λιγο ''σπαστικες'' μερικες φορες αλλα το κανουν απο αγαπη...δεν σκεφτονται οτι θες την ησυχια σου.. μην δινεις σημασια αν ερθουν,πες σε καοιον δικο σου να τους πουν οτι θα αιστανθεις ασχημα αν ερθουν γιατι ''και καλα'' θα κουραστουν χωρις λογο!! ή αν ερθουν να τους πει να ειναι ησυχες γιατι δεν εισαι καλα και θα σε κανουν χειροτερα!!! μην δωσεις σημασια..κατσε καπου με τον αντρα σου αγκαλια και να δεις θα περασουν οι 2 ωρες.. σου ευχομαι και παλι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να ειναι καλα το μωρακι σου και θα δεις,ουτε που θα σε νοιαζει και να ειναι εκει...εσυ ετσι και αλλιως τα ματια σου στην πορτα του χειρουργειου θα τα εχεις,κανε την προσευχουλα σου και μην ακους τιποτα γυρω.. ηρεμησε ομως οσο μπορεις,ολα θα πανε καλα!!!! :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σαι καλα σε ευχαριστω για την ευχουλα σου!! :)

κανε ενα ''ουφ'' δυνατο να φυγει απο μεσα σου το βαρος που νοιωθεις,κανε τον γιοκα σου μια αγκαλιτσα και φιλακι και να δεις που σε λιγο καιρο θα το θυμομαστε και θα γελαμε! τιποτα δεν ειναι,θα το δεις!!! να τον σκεφτεσαι που σου κανει τα ζουζουνιαρικα τα κολπα του και να χαμογελας!! :) με χαμογελακι θελει τη μαμα του ο μαγκακος!! :) φιλακια!!!!!!!!!!!! θα σε σκεφτομαι ;)

Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α !!!! :) :) :) :) :) :) :) (να μου τον φιλησεις ε????)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ ΓΕΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.:) ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΜΑΝΑ ΕΙΣΑΙ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΜΩΣ, Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ.;):) ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!:P ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΟΝΟΙ!!:) ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!:kiss: ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι λογικό να αγχώνεσαι. Προσπάθησε όμως να είσαι ήρεμη.

Τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη δύναμη από εμάς.

Εύχομαι να πάνε ολά καλά και να έχετε γρήγορη ανάρρωση!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και γρήγορη ανάρωση στο μικρούλι σου! Το είπες κι εσύ ότι δεν είναι τίποτα, γι' αυτό μη χάνεις το κουράγιο σου. Όλα θα πάνε μια χαρά!

Εξήγησε στους συγγενείς ότι καλό είναι να μην τους δει όλους από πάνω του μετά το χειρουργείο γιατί μπορεί να τρομάξει και σε συνδυασμό με τον πόνο, το παιδί να νιώσει πολύ άσχημα. Νομίζω πως θα καταλάβουν παρόλο που είναι και γι' αυτούς δύσκολο που το μικρό τους θα κάνει μία επέμβαση.

Καλή επιτυχία και γρήγορα να αναρώσει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια.Να χαίρεστε και σεις τα παιδάκια σας όσες έχετε οι εγγυούλες με το καλό και όσες είναι στις προσπάθειες γρήγορα να μάθουν τα ευχάριστα.Με βοηθήσατε πολύ ειλικρινά.Ευχαριστώ κ πάλι κ όταν με το καλό γίνει θα σας ενημερώσω.Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΧΕΙΡ/ΓΟΥ

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ...ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ

ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ

ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΕ ΕΚΕΙ..ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

Κ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΣΟΥ

ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ

ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ

ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ

ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΕΙ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ...ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΗΣ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ....

ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ....

ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑ ΜΕ...

ΦΙΛΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ Χριστινάκι , συγκινήθηκα μαζί σου και εγώ τα ίδια κάνω το παίζω γενναία και μετα...

Τέλος πάντων μη φοβάσαι τίποτα και σκέψου πωσ θα γίνει για το καλό του παιδιού σου.

Να είσαι δυνατή γιατί σε νοιώθει και φοβάται.

Όσο για τις γιαγιάδες τις καταλαβαίνω , αλλά καλύτερα να μην είναι , θα σε αγχώσουν.

Με τρόπο πες τους πωσ 2 μέρες είναι θα τον δουν μετά και περδίκι.

Μη φοβάσαι , όλα καλά θα πάνε και μετά ποιός σας πιάνει....

Καλή επιτυχία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Apis και Χριστίνα4 σας ευχαριστώ πολύ.Εύη μου ναι μωρέ είδες μόνο το παίζω γενναία και μετά...Εντάξει όταν πρόκειται για το δικό σου παιδί και το παραμικρό φαντάζει βουνό:unsure: Γιώτα μου σευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Είμαι και γω νοσηλεύτρια και μάλιστα στο αναισθησιολογικό οπότε καταλαβαίνεις...Μήπως όσα περισσότερα ξέρουμε τόσο περισσότερο αγχωνόμαστε?Τί να πω?Όλα καλά θα πάνε;)

Σας ευχαριστώ όλες κ πάλι.Α!και mikroulaxristos του τα έδωσα τα φιλάκια και του άρεσαν και πολύ του πονηρού..:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

christin καλησπερα.Σε καταλαβαινω απολυτα.Εμενα ο Θανος 9 μηνων μπηκε για διανοιξη δακρυικου πορου(αν το λεω σωστα).Ηξερα απ την αρχη οτι ειναι μια απλη επεμβαση,αλλα ειχα τρομερο αγχος.Πηγα με τον αντρα μου κ οση ωρα περιμεναμε απ εξω δε μιλιομασταν, ωσπου μου το φερανε κοιμισμενο στο κλασσικο κρεβατακι.Μια χαρα πηγαν ολα!!Μαλιστα μετα την ναρκωση ο δικος μου σηκωθηκε ορθιος..χαχα

Και μενα θελανε να κουβαληθουν μαμαδες-πεθερες αλλα επειδη τις ξερω απαιτησα να μην ερθουν.Αγχωνονται περισσοτερο απο εμας κ μας το μεταφερουν.Οσοι πιο λιγοι για το παιδι τοσο καλυτερα,αλλωστε ο μικρος μετα θα θελει μονο την μαμα του!!

Σου ευχομαι καλη επιτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xntou σευχαριστώ πολύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και συ.Και γω γιαυτό δε θέλω γιατί τις ξέρω...παρόλο που το κάνουν με όλη τους την καλή τους την καρδιά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το ξερω οτι το κανουν με την καλη τους την καρδια..αλλωστε λενε του παιδιου μου το παιδι ειναι 2 φορες παιδι.Εμενα ειναι πολυ αγχωτικοι, κ ειδικα η πεθερα μου κ με στρεσαρει απιστευτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστινα μου, ευχομαι καλη επιτυχια στο χειρουργιο σας και με το καλο να αναρρωσει το μικρουλι σας!!:)

κοπελα μου, καταλαβαινω απολυτα την αγωνια σου, ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ φυσιολογικη... καθε μανουλα νομιζω καταλαβαινει το αγχος σου...:(

ομως πρεπει να εισαι δυνατη κοπελα μου, για να μεταδωσεις την αισιοδοξια σου και στο μικρακι!!! να εισαι σιγουρη οτι ΟΛΑ θα πανε ΚΑΛΑ!!! εμεις θα κανουμε προσευχουλα και να εισαι σιγουρη οτι η Παναγιτσα μας θα ειναι κοντα στο αγγελουδακι σου, καθ'ολη τη διαρκεια της επεμβασης!!;) να θυμασαι οτι ειναι για το καλο του και να παιρνεις θαρρος!!! συντομα θα 'χουν ολα τελειωσει!!!;)

θα περιμενουμε τα νεα σας!! σας φιλουμε πολυ γλυκα!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα.Τελικά το χειρουργείο μας έγινε την προηγούμενη Δευτέρα και όλα πήγαν καλά αν και είχαμε κάποια ψιλοπροβληματάκια Δόξα τω Θεώ τελειώσαμε.Αύριο θα ξαναπάμε να μας δει και ο γιατρός και ελπίζουμε να κάνουμε καιρό να τον ξαναδούμε:)

Σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειδες βρε φιλεναδα ολα καλα πηγανε!!! :) στο λεγαμε εμεις!!! ξουτ ξουτ ο γιατρος!!!! ευχομαι να μην τονξαναδειτε τον κακουλη ποτε!!! :) σιδερενιο το αστερακι σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...