Μετάβαση σε περιεχόμενο

Aχ τι ωραίο όνειρο ήταν αυτο....


tirogaridaki

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια..εχθές είχα ένα πολύ όμορφο όνειρο!Είδα λοιπόν ότι έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό! Και ενώ στην αρχή τρελάθηκα από τη χαρά μου μετά θυμήθηκα ότι οι ορμόνες έιναι ακόμη ανεβασμένες από την προηγούμενη εγκυμοσύνη και πως μέρα με τη μέρα θα πέφτουν..εκεί απογοητεύτηκα λίγο!

Δε θέλω να γίνομαι κουραστική με την ψυχολογία μου και τα συναισθήματά μου γιατί είμαι άνθρωπος αισιόδοξος , αλλά επειδή ήταν κάτι που βιωσα πρώτη φορά και με πόνεσε αρκετά θέλω τόσο πολύ να σας εκφράζω πρωτόγνωρα συναισθήματα και σκέψεις που βιώνω..είναι η πρώτη φορά που μπορώ έστω και λίγο να καταλάβω πως νιώθει μια μητέρα που κυνηγάει χρόνια να γίνει μαμα..μπορώ να καταλάβω την αγωνία της, τον ψυχολογικό πόλεμο που ζει κ παλεύει..ξέρω πως είναι να βλέπεις μια άλλη έγκυο μανουλα να χαΐδευει την κοιλιά της και εσύ να λαχταράς τόσο πολύ να ήσουν στη θέση της..να χαίρεσαι με την κάθε κλωτσιά του ζουζουνιού σου και να καμαρώνεις για την φουσκωτή σου κοιλίτσα..συγγνώμη που θα το πω..δε φταίει καμια κοπέλα παρά μόνο η δική μου ψυχολογία , δε θέλω να βλέπω καμία εγκυούλα..δε θέλω να βλέπω ή να ακουω για κοπέλες που ήταν σεν κ εμένα στην ηλικία κυησης..πληγώνομαι και πέφτω ψυχολογικά!!

Δε θέλω να πέσω πάλι και να σας κουράσω με την κλάψα μου, θέλω να πω πως κορίτσια όλες εμείς που παιρνάμε δυσκολίες να μην το βάζουμε κάτω..η ψυχολογία μας μας ρίχνει τελικά πάρα πολύ..και δεν έχει αξία να ζούμε ετσι! Όπως έρθουν τα πράγματα στη ζωή! :) Πάντα να έχουμε έτοιμο ένα χαμόγελο και ας κρατάμε το δάκρυ ΄βαθιά κρυμμένο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχου τι ομορφο ονειρο ειδες....:) και εγω το εχω δει!! πολλες φορες!!! οτι κανω τεστ εγκυμοσυνης,το ξεχναω στο τραπεζακι,καιοταν γυριζω να το δω εχει 2 γραμμες τεραααστιες!! :P

μπορει ναειναι και σημαδακι οτι θα ανακανεις νινακι πολυ γρηγορα!!! και να σου πω,μη νοιωθεις ασχημα για τα συναισθηματα σου,εδω εγω που μονο μια βιοχημικη εγκυμοσυνη εχω στο ιστορικο μου, μολις βλεπω μια εγκυουλα στην ηλικια μου,παρακαλαω να ημουν και εγω ετσι φουσκωμενη!! εσυ εισαι απολυτως δικαολογημενη να νοιωθεις περιεργα και ναμην θελεις να ακους για εγκυουλες, ειναι λογικο να κανεις συνυρμους που σε στενοχωρουν! εγω παντως περνω το ονειρακι σου για σημαδι καλο!!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

( δε θέλω να βλέπω καμία εγκυούλα..δε θέλω να βλέπω ή να ακουω για κοπέλες που ήταν σεν κ εμένα στην ηλικία κυησης..πληγώνομαι και πέφτω ψυχολογικά!!

Δε θέλω να πέσω πάλι και να σας κουράσω με την κλάψα μου, θέλω να πω πως κορίτσια όλες εμείς που παιρνάμε δυσκολίες να μην το βάζουμε κάτω..η ψυχολογία μας μας ρίχνει τελικά πάρα πολύ..και δεν έχει αξία να ζούμε ετσι! Όπως έρθουν τα πράγματα στη ζωή! :) Πάντα να έχουμε έτοιμο ένα χαμόγελο και ας κρατάμε το δάκρυ ΄βαθιά κρυμμένο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μικρουλαχρήστος μου φαίνεται περίεργο που ένιωσα τέτοια συναισθήματα..είχα την εντύπωση ότι δε θα είχα πρόβλημα με καμία εγκυούλα και πως θα μπορούσα να της αντιμετωπίσω κανονικά όμως μόνο του αυτό το συναίσθημα βγαίνει στην επιφάνεια..και απο τη μία λυπάμαι αλλά από την άλλη χαίρομαι που μπορεσα να αισθανθώ την απογοήτευση χιλιάδων κοριτσιών που περνουν δύσκολες καταστάσεις για να αποκτήσουν απλώς και μονο έναπαιδάκι..τώρα μόνο μπορώ να της καταλάβω..είναι πράγματι πολύ άσχημο σα συναίσθημα και η προσδοκία να γίνεις μανουλα γίνεται ολοένα και επιτακτική ακόμη και σε με΄να που ήδη έχω ένα και που ξέρω ότι με δυο θα κουραστώ πολύ και που επιθυμούσα πολύ την ελευθερία μου κυνηγάω σαν τρελή να αποκτήσω ζουζούνι..τι περίεργο..!Ελένη μου είδες όμως οτι δεν έμεινες ετσι παραπονεμένη!!:) δεν ξέρω τι έγινε αλλά δε με πειράζει να μη μάθω, η ουσία είναι άλλη..πόσο δύσκολα ξεπερνιέται μια τέτοια απογοήτευση..ευχομαι αυτή τη φορά όλα να σου πάνε τέλεια!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχχ βρε Φανη σε χαιρομαι γιατι εισαι αισιοδοξος ανθρωπος

ΚΙ εμενα μου πηρε χρονο να επισκευτω εγκυο και νεογεννητο..τα δακρυα στη σκεψη και μονο μου καιγαν τα ματια..εβλεπα μωρακια και γυριζα το κεφαλι αλλου..και κλααμα παντου σε ασχετες φασεις σε σημειο που δεν μπορουσα να κυκλοφορησω

Μια μερα επαθα κριση στο δρομο..τα αυτοκινητα ευτυχως καλυπταν τα ουρλιαχτα μου..και αυτη η γυναικα που σταματησε και με φροντισε..μια αγνωστη ..καλα να ειναι αυτη η γυναικα..Ερχοταν ο γιος του αντρα μου και κανονιζα να λειπω απο το σπιτι..ουτε αυτο το παιδι δεν μπορουσα να αντικρυσω..το μυαλο μου επαιζε παιχνιδια..ονειρευομουν οτι βρισκω ενα μωρο στην πορτα μου..εβλεπα το γαλα μου στη καταψυξη στα μπουκαλακια και γαληνευα... ενιωθα οτι θα παω να της το δωσω..σταματαω γιατιλεγε λεγε θα αρχισω να βουρκωνω

Φανουλα μου ..ειναι φυσιολογικα αυτα που νιωθεις μετα απο αυτο που περασες

Να μοιραζεσαι τα παντα μαζι μας ετσι παιρνουμε δυναμη η μια απο την αλλη και βλεπουμε οτι η ζωη συνεχιζεται παρα τις απωλειες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φανούλα μου τι ωραίο ονειράκι!:laugh:

Εύχομαι σε πολύ λίγο καιρό να το ζήσεις και αν θές όχι μόνο μια φορά:) Είναι φυσικό να έχεις αυτά τα συναισθήματα.Ακόμα είναι πολύ νωπό.'Ομως όσο περνάει ο καιρός(και όταν επιστρέψεις στην δουλειά σου)τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα και η παράθεση του αγγελου σου στον ουρανό θα σου αφήσει γλύκα.

Όπως είπε και η Ντάντη μας είναι ένα σημάδι!:silly: Αχ μακάρι να μας ανακοινώσεις γρήγορα τα ευχάριστα!!!:laugh: Θα κάνουμε on line party!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ και γω κάπως έτσι αισθάνομαι. Και το όνειρο πριν δύο εβδομάδες που την περίμενα τη σιχαμένη ολοζόντανο. Δύο ροζ γραμμές. Αλλά τελικά όνειρο ήταν. Αλλά κορίτσια δεν πάει. Θα τα καταφέρουμε που θα πάει. Και αυτή τη φορά μέχρι τέλους. Περιμένω τα serpafar να την κάνουν τη δουλειά τους:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Apis μου η περιπτωσή σου είναι από τις πιο πικρές όμως θέλει δύναμη και το ξέρουμε και οι δυο καλά. Η αποκτηση γερών και υγειών παιδιών που θα μείνουν στη ζωή μέχρι τα βαθιά τους γεράματα είναι κάτι δύσκολο !

Πρέπει να μάθουμε να ζουμε μέσα από τα απρόοπτα και τα γεγονότα της ζωής..να μην σε παίρνει απο κατω! Να είσαι πάντα αισιοδοξη! Όλοι αγωνίζονται για κάτι! Κάποιες ΄γυναίκες αγωνίζονται να κάνουν παιδί. Αυτές που το απέκτησαν ευκολα αγωνίζονται για κάτι άλλο στη ζωή τους. κανένας δεν μένει έτσι να του προσφερονται όλα απλώχερα!! ΄Ευχομαι να πάνετα πράγματα όπως τα επιθυμείς!Και να είσαι πάνω από όλα εσυ ευτυχιμένη!:)

Νέλλη μου εννοείται πως έτσι και το μάθω...θα σας καλέσω σε on line party sto mammyland!!χαχαχαχαχαχα Βέβαια θαι πρέπει μετά να το κρατήσετε μυστικό ότι είμαι έγκυος!Δεν πρέπει να το μάθουν πολλοί!!!:))))))) Και έχω έναν φόβο...αυτή η αυχενική ρε γαμώτο..με στοιχειώνει!!!Και στο Δημητράκη(που ευτυχώς ήταν άνευ σημασίας αλλά αρκετό για να χάσω 10 χρόνια από τη ζωή μου!) και τώρα.Τι θα γίνει;; Λέω την επομενη φορά να μην πάω να κάνω...και ότι γίνει!!!΄Μάρθα μου έλα μαζί θα προσπαθούμε από δω και μπρος!(βέβαια εγώ θα ξεκινήσω μετά τη 2η περίοδο, οπότε μπορεί εσύ ήδη να είσαι έγκυος!!:) )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tirogaridaki έγραψε:

συγγνώμη που θα το πω..δε φταίει καμια κοπέλα παρά μόνο η δική μου ψυχολογία , δε θέλω να βλέπω καμία εγκυούλα..δε θέλω να βλέπω ή να ακουω για κοπέλες που ήταν σεν κ εμένα στην ηλικία κυησης..πληγώνομαι και πέφτω ψυχολογικά!!

ΑΧ,ΤΙROGARIDAKI ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.....................

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ(ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ)ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΣΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΚΥΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΓΕΝΝΕΣ Κ ΜΩΡΑ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΑΡΩ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΘΑ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΘΕΙΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΧΑΡΩ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ.......

ΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχεις ΄δίκι Βούλα μου..βέβαια από τη μια λέω μείνω κατευθείαν έγκυος και να ξανανιώσω όπως ενιωθα πριν μια βδομάδα αλλά μετά σεφτομαι να απολαύσω λίγο ακόμη την ελευθερία που μου επιτρέπει το ένα μόνο παιδί.Αχ δεν ξέρω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ.........ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ......ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!!!!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου γλυκια μου φανουλα, ολοι οι ανθρωποι νομιζουμε οτι δεν θα αιστανθουμε με τον χ τροπο σε κατι που θα μας συμβει...και μολις μας συμβαινει τελικα ανατρεπονται ολες μας οι θεωριες...εχω εγω ιστοριες να σου λεω για πραγματα που εχω πει οτι δεν θα αντιδρασω με εναν χ τροπο και ομως......τελικα δεν ηταν ετσι! το αποτελεσμα ειναι τελικα οτι ισως ειναι καλο να αντιδρουμε...δεν ειναι τυχαιο πουοταν μας συμβει κατι πολυ ασχημο πολλοι μας λενε ''κλαψε να ξεθυμανεις, ή πες τα να τα βγαλεις απο μεσα σου..'' . αντιδραση ειναι ολα αυτα. και μολις αντιδρασουμε ημαστε ετοιμες να αντιμετωπισουμε τα παντα!! πιστευω οτι αν τα κραταμε μεσα μας δεν θα τα ξεπερασουμε ποτε... και στο λεω απο προσωπικη(κακη) εμπειρια που εχω.. μολις αντεδρασα,το ξεπερασα! ετσι και εσυ κουκλα μου!!

ασε τις ελευθεριες και τρεχα να γινεις μανα!!!! :) :) να δει ςπου μετα θα λες,''μα καλα εγω ηθελα ελευθερια?? υπαρχει πιο γλυκο δεσιμο απο το νινι μου το καινουργιο??? '' χιχιχιιχιχιι!!! ωραιο το τικερακι σου ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tirogaridaki μου καλησπέρα! Ολα αυτα ειναι μεσα στο πρόγραμμα! Δεν είναι λίγο αυτο που πέρασες!Ο πόνος, αυτό το "γιατί", η ανασφάλεια, κτλ μας δημιουργουν περίεργα συναισθήματα και σκέψεις. Είσαι φοβερός άνθρωπος! Θα είμαστε εδώ σε οτι σε απασχολεί! Να τα βγάζεις απο μέσα σου! Και να δεις που θα έρθει και η στιγμή να μας πεις ότι είσαι έγκυος!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νταντη μου λες;; Οπως ερθουν τα πράγματα!!!:) Οταν το είχα το μωράκι στην κοιλιά μου δε με τρόμαζε η σκέψη. Τώρα όμως ΄μπερδεύονται οι σκέψεις μου..θέλω να προσπαθήσω από σημερα κιόλας(αν και ακομη δεν επιτρέπεται το σεξ!:) ) αλλες φορές που το σκέφτομαι λέω<<εχεις μια ελευθερία τώρα που δε θα την έχεις μετα..μηπως να το καθυστερούσες λιγο;;; >> Αλλά οταν είδα το όνειρο..πετούσα από τη χαρά μου!! Ετσι όπως το βλέπω όμως..δε θα με δείτε να σας ανακοινώνω σύντομα εγκυμοσύνη!!Εκτός κ αν ο άντρας μου έχει άλλη άποψη!!χεχεχε!!(όπως έκανε και πριν 3 μήνες και τα κατάφερε!!!)Δημητρύλα σε ευχαριστώ πολύ!ότι θα έρθει η στιγμή θα έρθει..ποτε είναι το θέμα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου δεν πιστευω πως πρεπει να ζηλευουμε καμια εγκυουλα!!δεν υπαρχει λογος να τις αποφευγουμε!!δεν μπορω να το καταλαβω:unsure: !

το μονο που μπορω να καταλαβω ειναι η ΑΔΙΚΙΑ που μας δινεται:silly: !γιατι να χασουμε το σπορακι μας????ειναι δικο μας!!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ???:( :silly:

ισως δεν ηταν ΓΡΑΦΤΟ ΜΑΣ!!!

ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!Υ Π Ο Μ Ο Ν Η !!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν είναι ζήλια Μαρινιώ..είναι απογοήτευση που έρχεται στην επιφάνεια στη θέα μιας εγκυούλας μαμας χωρίς αυτό να; κρύβει κακία..απλώς απογοήτευση, ένα γιατί και η σκέψη πως αν δεν ήμουν τόσο άτυχη θα προχωρούσε κ εμένα η εγκυμοσύνη μου μια χαρά και θα χάιδευα κ εγω την κοιλιά μου..αλλά όχι ζηλεια μωρε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tirogaridaki έγραψε:

Δεν είναι ζήλια Μαρινιώ..είναι απογοήτευση που έρχεται στην επιφάνεια στη θέα μιας εγκυούλας μαμας χωρίς αυτό να; κρύβει κακία..απλώς απογοήτευση, ένα γιατί και η σκέψη πως αν δεν ήμουν τόσο άτυχη θα προχωρούσε κ εμένα η εγκυμοσύνη μου μια χαρά και θα χάιδευα κ εγω την κοιλιά μου..αλλά όχι ζηλεια μωρε..

ΜΑΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΛΙΑ ΜΕ ΚΑΚΙΑ.............ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΣ"ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ Κ Σ'ΕΜΕΝΑ 1 ΜΩΡΑΚΙ?"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τυρογαριδάκι μου γλυκό, πόσο σε σκέφτομαι αυτό τον καιρό.Είναι από αυτά τα πράγματα που λες ¨μωρέ δε συμβαίνουν αυτά¨ και συμβαίνουν τελικά στην οικογένεια, γιατί εδώ είμαστε μια οικογένεια. Σε νιώθω όταν λες ότι δε θες να βλέπεις έγκυες, έτσι κι εγώ ούτε έγκυες να έβλεπα, ούτε να άκουγα πώς έπιασαν με την πρώτη παιδί, ούτε καν για κάτι διάσημες ¨εχω παρει τη μισή Αθήνα¨ που έμεναν έγκυες κι έλεγα ¨αυτές το αξίζουν περισσότερο από μένα;;¨ Γιαυτό και τώρα που τα κατάφερα, τα κορίτσια του ¨Προσπαθώ εδώ και αρκετό καιρό¨ είναι ξεχωριστά μες στην καρδιά μου.Καταλαβαίνω την αγωνία τους, νιώθω την πίκρα τους και την απογοήτευση τους. Οπως σου είπαν όμως και τα κορίτσια θα δεις που αυτό το όνειρο ήταν ένας καλός οιωνός, μια δεύτερη καρδουλίτσα θα χτυπήσει στην κοιλίτσα σου, όταν αποφασίσει ο Θεός το πότε πρέπει.Είναι νωρίς ακόμα.Προσπάθησε να χαρείς την οικογένεια σου τώρα και στο σωστό χρόνο θα έρθει και το δεύτερο αγγελούδι που τόσο λαχταράς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...