Μετάβαση σε περιεχόμενο

καθυστερηση 10 μέρες αλλά...


silika

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια..

δυστυχώς έχω πολύ καιρό να μπω στην παρέα του Mammyland καθώς λόγω εργασίας και πολύ κακής σύνδεσης δεν τα καταφέρνω πάντα να συμμετέχω στις συζητήσεις, παρά μόνο να διαβάζω τα post..

μου συμβαίνει το εξής παράδοξο : λίγες μέρες μετά το πάσχα ήταν οι γόνιμες μέρες μου και το προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε...δυστυχως απο οτι φαινεται δεν καταφεραμε κατι καθως στις 3/5 μου ηρθε περιοδος στις 28 μέρες ακριβως..

Το Μαιο δεν προλαβαμε λογω τρελων ωραριων να κανουμε αγκαλιτσες και ειπαμε να το αφησουμε χαλαρα για τον επομενο μηνα.

Τωρα εχω 10 μερες καθυστερηση, φυσικα φοβερο πρηξιμο,συχνους πονοκεφαλους,παρα πολλα υγρα λευκα (μουσκεμα γινομαι συνεχεια), πονακια απο την μερα που περιμενα περιοδο (δηλ. πριν 10 μερες) μεχρι και σημερα, κανενα σπυρακι, αλλα η περιοδος αφαντη. Ουτε στρες εχω τελευταια ουτε τιποτα ψυχολογικο-ειμαι μια χαρα.

Πηρα και πριν μερες ενα self clear, αρνητικο..

Τι μου συμβαινει;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου γλυκια μου.κατ'αρχην θα σου ελεγα να ηρεμισεις.μπορει η καθυστερηση να οφειλεται σε αγχος για την δουλεια η γενικα σε μη ιατρικους λογους.εγω λοιπον στην θεση σου θα εκανα αλλο ενα τεστ και αναλογα θα επρατα.αν ειναι θετικο πηγαινουμε στον γιατρουλη αμεσως αν παλι ειναι αρνητικο και δεν σου ερθει σε 2-3 μερες παλι να πας στον γιατρο σου για καμια εξετασουλα.μην ξεχνας οτι το καλοκαιρι μπορει να εχουμε καθυστερησεις στην περιοδο μας αλλα 10 μερες ειναι πολλες νομιζω.οταν εχεις νεα στειλε μηνυμα να μας πεις.τα φιλια μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστώ πολύ evi μου αν και δεν νομίζω πως είναι θέμα άγχους (περνάω μια από τις πιο χαλαρές περιόδους αυτόν τον μήνα) και γι αυτό μου έκανε περίεργη η καθυστέρηση. ίσως είναι κάτι ορμονικό- καμιά κυστούλα- αλλά πάλι συνήθως τέτοιες περιπτώσεις συνοδεύονται και από άλλα συμπτώματα (τριχοφυια, ακμή, λιπαρότητα).

Έχω και τρελή συχνουρία οπότε δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτω.

Αν είχαμε έρθει σε επαφή κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου θα πήγαινε το μυαλό μου σε εγκυνοσύνη αμέσως, αλλά με επαφές τον Απρίλιο και στο ενδιαμεσο και μια περίοδο, δεν ξερω : ( Το τεστ πάλι τόσες μέρες μετά την επαφή θα είχε χτυπήσει κόκκινο σε περίπτωση που ήμουν έγκυος...

όπως και να έχει θα κλεισω ραντεβού στον γιατρό να το διερευνήσω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ,SILIKA,ΤΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΣΤΙΣ 21/5(ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΣΤΙΣ 21/4)ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ,ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 7 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ..ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΦΑΝΤΑΤΗ...ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ 2η ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ 14η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ.ΒΕΒΑΙΑ,ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΑΠΙΑ.ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ(ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ).ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΥΧΑΙΝΑΙ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΚΗ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ??ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ+Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΘΕΤΙΚΗ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...