Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ?


Recommended Posts

Γεια σας παιδια!Εκανα πριν δυο μερες σαλπιγγογραφια την 8η μερα του κυκλου για να προλαβω την ωορρηξια μου που γινεται την 14η μερα.Ειμουν ετοιμη να τελειωσω την αντιβιωση και να αρχισω και παλι τις προσπαθειες για μωρακι για να μην χασω τον μηνα αλλα ο γιατρος μου μου τα χαλασε...Μου ειπε να ξεχασω αυτο τον μηνα και μαλιστα ηταν πολυ αυστηρος λεγοντας μου να χρησιμοποιουμε προφυλακτικο για αποφυγη εγκυμοσυνης λογω της ακτινοβολιας που πηρα.Εχω διαβασει πολλα ποστ για σαλπιγγογραφια αλλα κατι τετοιο δεν διαβασα πουθενα.Μαλιστα οι περισσοτερες κοπελες που γραφουν σχετικες εμπειριες απο σαλπιγγογραφια λενε οτι αρχιζουν αμεσως μετα τις προσπαθειες!ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ?Αν γνωριζει καποια παρακαλω ας μου δωσει τα φωτα της!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ δεν έχω σχετική εμπειρία, αλλά γιατί να το ρισκάρεις; φαντάζομαι ο γιατρός σου δεν θα στο λέει έτσι. Στο κάτω κάτω ένας μήνας είναι, κάνε λίγη υπομονή και το καλό πράγμα...θα αργήσει αλλά θα έρθει!!!!

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Huanita ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ.:P ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Huanita

δεν εχω αναλογη εμπειρια, ομως θα σου πω τι θα εκανα στη θεση σου.

1) Θα επαιρνα δευτερη γνωμη απο αλλο γιατρο, δεδομενου αυτο που γραφουν αλλα κοριτσια οτι μετα απο σαλπιγγογραφια εχεις καλες πιθανοτητες για εγκυμοσυνη.Οποτε γιατι να την χασεις? Νομιζω οτι προλαβαινεις αν κινηθεις γρηγορα.

2)Θα εψαχνα σχετικη αρθρογραφια στο internet

3)Θα ρωτουσα στα ισα το γιατρο μου με βαση τα στοιχεια που ειχα.

Ελπιζω να μην σε μπερδεψα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μεγαλο μπερδεμα τελικα!Η δευτερη γνωμη που πηρα απο γιατρο συμφωνουσε με την πρωτη δηλαδη να μην γινει προσπαθεια αυτο το μηνα, η αρθρογραφια στο internet ειναι μοιρασμενη ενω πολλες κοπελες εδω μεσα με προτροπες των γιατρων τους εχουν πετυχει εγκυμοσυνη τον ιδιο μηνα που εκαναν σαλπιγγογραφια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω ειχα κάνει σαλπιγγογραφία 11/05 και βρεθηκε η αριστερη σάλπιγγα κλειστή και επειδη εχω και καποιο άλλο πρόβλημα που μου άφησε ο προηγουμενος μου γιατρός με την αποβολή, ειχα αγχωθει τοσο πολύ που εκλαιγα συνέχεια. Ο γιατρος ηταν αυτος που μου συνεστησε να προσπαθήσω αν και εγω δεν ήθελα. Με μια μονο επαφη στις 19/05 φαινεται πω το θαυμα εχει γίνει !! Εχω ακουσει και απο αλλες φιλες πως ο γιατρος τους ειπε οτι δεν υπαρχει πρόβλημα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσπαθωντας να μην χασω το μηνα εψαξα αρκετα το θεμα και η πραγματικοτητα ειναι οτι πολλες γυναικες πετυχαν εγκυμοσυνη, και μαλιστα χωρις προβληματα, στον ιδιο μηνα που εκαναν τη σαλπιγγογραφια.Ο δικος μου γιατρος ειχε 2 τετοιες περιπτωσεις απ οτι μου ειπε αλλα μου προτεινε να μην το ρισκαρω και αυτο αποφασισα να κανω.Ο επομενος μηνας δεν ειναι μακρια...:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...