Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ..


KONNA

Recommended Posts

:huh:

Καλησπέρα κορίτσια...........

θα ήθελα να ρωτήσω τις πιο έμπειρες για τα συμπτώματα εγκυμοσύνης. Από πότε μπορεί να ξεκινήσουν? ειχα τελευταία περίοδο 15/05 αλλά νιώθω ΄μεγάλο πρίξημο στην κοιλιά και στο στήθος, πονάκια χαμηλά στην κοιλιά καθώς κ πολύ κούραση. Υπάρχει περίπτωση να έχω συμπτώματα από τώρα?

πριν από 6 μήνες ήμουν έγκυος αλλά ήταν εξωμύτριο και έγινε αφαίρεση καθώς κ της σάλπιγγας. Ο γιατρός μου λέει ότι μπορώ να κάνω παιδί κ με΄μια σάλπιγγα απλά θα πρέπει η ωορηξία να γίνει απο την πλευρα που υπάρχει ακόμα η σάλπιγγα.

σκέφτομαι καθώς είναι ο πρώτος μήνας που ξεκίνησα προσπάθειες αν γίνεται να είμαι τόσο τυχερή κ να έμεινα αμέσως έγκυος.

Την προηγουμενη φορά έιχα νιωσει ότι ήμουν έγκυος παρολο που η β χοριακή δεν ήταν φυσιολογικη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KONNA καλωσόρισες!

Τα συμπτώματα δεν αποκλίνουν τόσο απο τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης.Βέβαια με γόνιμες μέρες είμαι τελείως άσχετη:blush: Οπότε αν ταιριάζουν και με τις γόνιμες μέρες σου...:P

Εύχομαι να είσαι!

Σίγουρα κάποια κοπέλα πιο πληροφορημένη απο εμένα στις γόνιμες μέρες θα μπορούσα σίγουρα να σε βοηθήσει πολύ περισσότερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΝΝΑ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ)

ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ 12Η ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ,ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΤΗΝ 15Η ΜΕΡΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΘΕΤΙΚΟ (5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ).ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΕΒΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ(ΧΗΜΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ=ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ)

ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 19 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΘΕΤΙΚΟ.

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΧΟΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ,ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ".ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ,ΔΕΚΑΤΑ,ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ Κ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοννα καλως ηρθες στην παρεα μας.για τα συπτωματα που αναφερεις δεν ξερω να σου πω γιατι δεν εχω μεινει ακομα εγκυουλα,ποτε περιμενεις περιοδο?αν ειναι περιμενε ακομα λιγο και κανε χωριακη.παντως σου ευχομαι να εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μακάρι κορίτσι μου να είσαι εγκυούλα. πάντως πιστεύω ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική ακόμα και στην ίδια μανούλα. εγώ πάντως στη κόρη μου δεν κατάλαβα τίποτα στην αρχή, εκτός από τη καθυστέρηση. πάντως ο γιατρός μου μου έχει πει πως το πώς βιώνει η κάθε γυναίκα την εγκυμοσύνη της, εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες.περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κόννα μου καλημέρα και καλώς ήρθες στο mammyland! Τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης με της περιόδου.. μοιάζουνε πάρα πολύ.. και μας μπερδεύουν! Εγώ ας πούμε είχα πολύ πρησμένο στήθος, αλλά πολύ.. είχε κρατήσει περισσότερο, ενώ συνήθως όταν είναι για περίοδο έρχεται 1-2 μέρες πριν και ξεπρήζεται μόλις κατεβαίνει, και είχα και σαν τσιμπηματάκια δεξιά κι αριστερά χαμηλά στην κοιλιά! Και πολλά υγρά, λευκά κι άοσμα! Λόγω μεγάλου κύκλου και πολυκυστικών έπρεπε να περιμένω 40 μέρες από την τελευταία περίοδο για να θεωρηθεί ότι έχω καθυστέρηση!

Κάνε λιγάκι υπομονή... κι εύχομαι ολόψυχα να είσαι εγκυούλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια..

σας ευχαριστώ όλες ,

το ξέρω ότι είναι λίγο νωρίς ακόμα (περιμένω περίοδο 16/06) αλλά έχω άγχος και δεν ξέρω τι να κάνω. Ενώ λέω να μην το σκέφτομαι και να συνεχίσω κανονικά όλο εκέι είναι το μυαλό μου κ βασανίζομαι π.χ να πάω σήμερα για μπάνιο? έχω ακούσει πως δεν κάνει καλό σε περίπτωση που ειμαι έγκυος.Αλλά πάλι αν δεν είμαι να μει ζω φυσιολογικά. Αρκεί να σας πω ότι σταμάτησα και τη γυμναστική.

Help....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΝΝΑ,

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!

ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΚΙ ΕΓΩ!

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ?

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ

ΦΙΛΑΚΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το μπανιο δεν επηρρεαζει σε τιποτα την συλληψη KONNA.Να μην ανησυχεις για αυτο. Σου ευχομαι να εισαι εγκυος και να χαρεις κοπελα μου...

Κι εγω με μια σαλπιγγα εμεινα εγκυος και τωρα εχω 3 μηνων κοριτσακι...Οταν ο Θεος θελει ολα γινονται...Περιμενε να δεις πως θα παει και υπομονη!

Φιλια και καλως ορισες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον Κοννα ακου!!Εχω τρια αγορακια 8 ετων 6 ετων και 3,5 μηνων!!Στο πρωτο μωρακι προσπαθουσα 6 μηνες με τεστ ωορηξιας γονιμες μερες μετρημα θερμοκρασιας ολα τα "κολπα"και τιποτα!!Προσεχα μετα οταν περιμενα περιοδο να μη σηκωνω βαρη να μη τρεξω να μη μπω στο αυτοκινητο χαχαχαχα!!ΟΛΑ ΤΣΙΦΟΣ!!Οταν αποφασισα να κανω το κοροιδο να χαασω κιλα να γυμναστω να τα ξεχασω ολα εμεινα εγκυος!!Μετα απο 14 μερες καθυστερησης εκανα το τεστ γιατι δε πιστευα πως θα ημουν εγκυος!!Να σου πω οτι ηταν ιουλιος και πηγαιναμε καθε μερα για μπανιο κα ρακετες ειχαμε επαφη καθε μερα και δε σκεφτομουν τιποτα!Το δευτερο το συννελαβα με τη πρωτη προσπαθεια παλι χωρις να μετραω!!Οσο για τον τελευταιο απο απροσεξια τη 12η μερα του κυκλου κι ενω ακομα ειχα καθαρισματα απο τη περιοδο!!Κανε λοιπον το κοροιδο...σφυριξε αδιαφορα τις μερες που "πρεπει" να ερθει η περιοδος και μην αγχωνεσαι!!Το μωρακι θα ερθει αμεσως!!!Φιλακια καλη επιτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια..

αποφάσισα να ακολουθήσω τη συμβουλή σας. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, κανονίζω διακοπές, πήγα στη θάλασσα , χαλάρωσα και σε λίγο θα βγώ βόλτα με τον 'αντρα μου...........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς ήλθες και καλή βόλτα! Δεν ξέρω να σου πω για συμπτώματα γιατί δεν έχω μείνει έγκυος, αλλά αυτό με τα μπάνια με αγχώνει κι εμένα!!!!! Αλλά αφού η mom 3 έκανε κανονικά μπάνια κι έχει 3 παιδιά, μήπως τελικά βοηθάνε;;;; ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ Η ΞΕΝΙΑ. ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ "ΔΡΟΜΟ" ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ. ΣΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΑΓΧΩΘΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ, ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΑΡΑ, ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ. ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς μας ήρθες!

Εγώ θα έλεγα να μην αλλάζεις την καθημερινότητά σου γιατί το άγχος μεγαλώνει. Η προσπάθεια να σκέφτεσαι συνεχώς το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης για να προσέχεις σε κάθε τι που κάνεις, πραγματικά δε βοηθάει.

Έτσι κάνω κάθε μήνα. Δεν χρησιμοποιώ χλωρίνη, προσέχω τι τρώω, δε σηκώνω βάρη κ.λ.π.

Πέρνα καλά και μην το σκέφτεσαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλωσόρισες κ απο μένα !!!!

Το ξέρω ότι όσο και να στο λένε ... δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο να μην έχεις ΑΓΧΟΣ!!! Σου εύχομαι πολύ πολύ σύντομα να γίνεις εγκυούλα και να προσπαθήσεις να χαρείς όλη αυτή τη περίοδο όσο γίνεται χωρίς άγχος χωρίς στεναχώριες και καλή διάθεση και αισιοδοξία πάντα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ax koritsi mou prospathise na min exeis agxos..

Ego eixa ta idia simptomata me sena apo tis protes kiolas meres pou eixe ginei i sillipsi. To thimamai xaraktiristika giati imastan diakopes kai epeidi den to iksera pos imoun egkios kaname kanonika ta mpania mas, iliotherapeia, genika den prosexa, kapniza, epina... Alla me to pou ematha pos eimai egkios ola auta ennoeitai pos kopikan!

Sou euxomai olopsixa ola na pane kala, xoris agxos, sinexise na zeis tin kathimerinotita sou, to moraki etsi k allios tha erthei kapoia stigmi kai ola tha einai iperoxa!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου καταλαβαινω το αγχος σου.....ομως πρεπει να το αποβαλλεις.....και εγω αγχονωμουν και το μονο που καταφερνα ειναι να χαλαω εμενα και τον αντρουλη μου.....κανε πολλες πολλες αγκαλιτσες και ολα θα γινουν.....φιλια πολλα και ευχομαι γρηγορα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...