Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΙΞΕΙ


Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ? ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΓΚΥΟΣ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καlio καλησπερα!!!και εγω σχεδον 8 βδομαδων ειμαι και εχω κατι πονακια χαμηλα που αρχιζουν και φευγουν αυτα και σε μενα!!!μην ανησυχεις,γιατι δηλαδη θα πρεπει να ποναμε?καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη!!!κανε υπομονη μεχρι να κανουμε τον επομενο υπερηχο να δουμε το σπορακι μας να εχει μεγαλωσει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΛΙΩ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.........ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!:) ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ....;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ετσι ημουν και γω και ρωτησα τον γιατρο μου, μου ειπε οτι δε πειραζει αλλα ισως στην 10η εβδομαδα να παρουσιασω καποια...ετσι κ εγινε, ειχα και ναυτιες και πονακια...μην ανυσηχεις ολα θα πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάλλιο μου... πρώτα απ'όλα δεν μας έχεις πρήξει!! Γι'αυτό είμαστε εδώ!! Για να βοηθάμε η μια την άλλη!! Λοιπόν... ας πω και εγώ την δικιά μου εμπειρία!!

Είμαι στον 8ο πλέον μήνα... Λίγος καιρός έμεινε να πιάσω αγκαλιά τον καψουράκο μου!! Έμαθα ότι είμαι έγκυος 40 μέρες από την τελευταία μου περίοδο! Στον γιατρό πήγα μετά από μια βδομάδα... Κοινώς 7η προς 8η εβδομάδα! Μέχρι τότε... δεν είχα ούτε ένα σύμπτωμα! Ούτε ανακατοσούρα, ούτε καούρα, ούτε ζαλάδα τίποτα απολύτως! Το είδαμε, ακούσαμε καρδιά, όλα καλά!! Μέχρι και τώρα δεν έχω κάνει ούτε μια φορά εμετό, δεν λιποθύμησα καμιά φορά στην διάρκεια! Τα μόνα συμπτώματα που ένιωσα ήταν :

Στο πρώτο τρίμηνο

Υπνηλία πολύ , πρησμένο στήθος πολύ και πόνο και πολλά πολλά νεύρα!!!

Στο δεύτερο τρίμηνο:

Τίποτα απολύτως!! Πολύ λαμπερή... ένιωθα και πολύ όμορφα με την εγκυμοσύνη μου!!

Στο τρίτο τρίμηνο:

Μέχρι στιγμής.. όλα καλά! Το μόνο ενοχλητικό είναι το βάρος πια και καμιά φορά που έχω τον αβόλευτο!! Με πονάει η πλάτη μου που και που και πρήζονται τα πόδια μου περισσότερο! Είναι κι η ζέστη...

Αααα και 2 φορές ένιωσα να ζαλίζομαι την μια ήταν στον 5ο μήνα περίπου στο ΙΚΕΑ που είχε πολύ κόσμο κι ένιωσα ένα κόμπο στο στομάχι και κρύο ιδρώτα και η 2η φορά ήταν το Μ.Σάββατο που γυρίσαμε από την εκκλησία, κι ένιωσα πάλι τα ίδια, και ήταν πιο έντονο!

Και τις 2 φορές με είδε πολύς κόσμος, ήμουνα φαγωμένη ( δεν ήταν αφαγία) και μάλλον ήταν μάτι! Αν και δεν πολυπιστεύω, όταν με ξεματιάσανε μου είπαν ότι είχα πάρα πολύ! Και μετά ένιωσα καλύτερα!

Μια φορά που ήταν από την αφαγία ένιωσα να τρέμω, κρύο ιδρώτα αλλά έφαγα και συνήλθα!! Ήταν όμως μαλ@κία μου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ είμαι στον 8ο μήνα πλέον.Εγώ πάντως κάπου στην 8η βδομάδα και μετά αρχισα να νιώθω έγκυος και ας το ήξερα από την 10η μέρα.Μη φοβάσαι καθόλου,όλα θα πάνε καλά.Αστα όλα να κυλήσουν μόνα τους και μην αγχώνεσαι!!!καλή εγκυμοσύνη!!!:kiss::P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κallio καλησπερα και απο μενα

Εγω ειμαι στην 7η εβδομαδα πονακια δεν εχω καθολου αλλα εχω υπνηλια αναγουλες και κανω καποιες φορες και εμετο..

Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη .Το οτι δεν εχεις συμπτωματα δεν σημαινει οτι κατι δεν παει καλα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μη διαβάζεις ένα κάρο πράγματα και τρομάζεις κούκλα μου.

Μια χαρά είσαι έτσι, μακάρι να πάει εντελώς ανώδυνα όλη η εγκυμοσυνη σου. Τίποτα δεν παθαίνει το μωράκι... Ήσυχα, ήσυχα μεγαλώνει μέσα στο σακουλάκι του :) :) :) :) :) :)

car304pb___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ kallio μου και δε χαίρεσαι? Όπως η falassarna έτσι και πολλές άλλες γυναίκες γονατίζουν από τα συμπτώματα τα δυσάρεστα της εγκυμοσύνης..

Μία φίλη μου έλεγε στην αρχή... Ρε συ Ιφιγένεια είναι σαν να διαγκώνω διαρκώς κουτάλι.. Είχε μία περίεργη μεταλλική γεύση στο στόμα της. Δεν έτρωγε σχεδόν τίποτα.. Στην εγκυμοσύνη της να καταλάβεις πήρε 1,5 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΙΛΟ! Σε πληροφορώ αυτή την σπαστική μεταλλική γεύση την έχει ακόμα και σήμερα, 5,5 μήνες αφού γέννησε.

Εγώ ταλαιπωρήθηκα από τη ρινίτιδα των εγκύων.. Και ποιος σου είπε ότι δεν ταλαιπωρούμαι ακόμα και σήμερα 9,5 μήνες μετά?

Δε μας φτάνανε τα συμπτώματα κατά τη διάρκεια, μας συνοδεύουν και μετά.. Μη μας λείψουν!:unsure:

Έναν μικροεμετό έκανα Καθ. Δευτέρα, στον 3ο μήνα, αφού είχα τσακίσει 1 βάζο πιπεριές τουρσί και τον θυμάμαι ακόμα και σήμερα και μου σηκώνεται η τρίχα!

Μόνο καμιά 10αριά μέρες πριν να γεννήσω δεν μπορούσα να βολευτώ με τίποτα στο κρεβάτι και ακόμα το φέρνω βαρέως! :P

Απόλαυσε την περίοδο αυτή της ζωής σου που είναι και η ομορφότερη με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος!

Μη στεναχωριέσαι, το νινί σου είναι μια χαρά και περιμένει να φύγει το βάρος από πάνω του! Το έχεις πλακώσει με το άγχος και τις σκέψεις σου! :lol:

Σε φιλώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΙΩΘΩ ΒΑΡΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?

:huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να πω βρε Καλιο ,,μια χαρα μου φαινεται,,ομως αν νομιζεις οτι κατι περιεργο σου συμβαινει να μιλας και με το γιατρο σου..μην ανησυχεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kallio μου αν ειδα καλα πριν λιγη ωρα ,εχεις γενεθλια κουκλα μου?Αν ναι,Χρονια σου πολλα κοριτσι μου και καθε επιθυμια σου να πραγματοποιηθει ευχομαι!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλλιο μου καποιες γυναικες εχουν ενοχλησεις στην διαρκεια της συλληψης καποιες αλλες κανουν εμετους εως τον 4 μηνα καποιες αλλες σε όλη την εγκυμοσυνη και ανγκαζονται να ειναι και ταβλα και κάποιες αλλες απολυτως τιποτα εσυ ανηκεις σε αυτες .Οσο αφορα αυτα τα πονακια ειναι φυσιολογικοτατα ειναι οι συσπασεις της μητρας και αυτο που σου ειπε ο γυναικολογος σου για το αιμα δεν σημαινει οτι θα συμβει απλα σου λεει οτι μονο τοτε να ανησυχεις οπως επισης αν νιωθεις και πονους εντονους , αλλα ακομα και αιμα αν δεις θα πρεπει να κρατησεις τη ψυχραιμια σου και εγω ειδα αλλα ηταν μια αποκολλιση .Το κυριοτερο ειναι να εισια ηρεμη να μην συγκρινεις την εγκυμοσυνη με καμια αλλη καινα μην επηρεαζεσε .Επισης ο ΓΥναικολογος ου δεν σου ειπε τι να μη κανεις τωρα που ειναι ακομα αρχη ;Οπως το να μην σφιγγεσε οταν πας τουαλετα; να μη κουραζεσε να προσεχεις τη διατροφη να μην καπνιζεις να ξεκλουραζεσε και το κυριοτερο καλλιο μου μην ξεχνας τις εξετασεις μια φορα το μηνα οποσδηποτε εγω εκαν καθε 23 μερες αυτες ακοαμ και ο γιατρος να μην σου λεει εσυ θα επιμενεις .Καποια στιγμη θα σου χορηγησει ασβεστιο σιδηρο και φολιικο οξυ και αν χρειαστει και μαγνησιο αυτα ειανι τα απαραιτητα οπως επισης μπορει να σου δωσει ακι τα ουλτρογκισταν για τις συσπασεις και αυτα χρειαζεσαι αλλα [ιο πολυ θετικη ενεργεια και γελιο ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΕΣΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ αυτο ιναι κανονας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΤΟΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΠΜΤΩΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΟΑΛ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...