Μετάβαση σε περιεχόμενο

μπάνια και εγκυμοσύνη?????


Recommended Posts

καλησπέρα!

βρε κορίτσια με το θέμα μπάνιου τι γίνετε?

σας αφήνουν εσας να κάνετε μπάνιο στη θάλασσα?

έχω σκάσει και θέλω τόσο πολύ να πάω να ρίξω μια βούτα......

εντάξει , όχι και να κάνω και βουτιές αλλά τουλάχιστον να κολυμπήσω λίγο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ?ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΡΩΤΗΣΕΤΟΝ.ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΗΜΗΤΡΑ,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 8ο ΜΗΝΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΕΦΟΣΟΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ,ΑΛΛΑ ΠΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ.+ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ,ΠΗΓΑΜΕ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΑΛΛΑ ΦΥΣΟΥΣΕ+ΤΟ ΝΕΡΟ ΗΤΑΝ ΚΡΥΟ+ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ.ΚΑΘΙΣΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ+ΜΕΤΑ ΦΥΓΑΜΕ.ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ,ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ,ΠΡΟΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ+ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΩΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΜΑΓΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΛΙΟ. ΡΩΤΗΣΕ Κ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρα ο καθε γιατρος λεει τα δικα του.εγω τωρα μπηκα στον εβδομο και οταν τον ρωτησα στην αρχη μου ειπε οχι,αλλα τον ρωτησα γιατι και μετα μου ειπε αν αντεχω πως δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω μπανιο.μπορεις να κανεις αλλα μολις βγεις να αλλαξεις κατευθειαν μαγιο και μην καθεσαι στον ηλιο.καλο θα ηταν να πας απογευματινες ωρες η πρωι μεχρι τις δωδεκα.B) B) καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ μπήκα σήμερα στον 8ο! Ρώτησα τον γιατρό μου και μου είπε: "Και βέβαια να κάνεις! Έγκυος είσαι, όχι άρρωστη!!" Βέβαια μου είπε να προσέχω το κρύο νερό γιατί μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις στην μήτρα, αν κάνω μπάνιο ν'αλλάξω κατευθείαν, και γενικά όχι στον ήλιο τον "βαρβάτο" γιατί κι αυτό προκαλεί συσπάσεις! Καλό είναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Μια φίλη μου, έμεινε τον Μάιο έγκυος και την άφησε να κάνει μπάνιο τέλη Ιουλίου για να μην είναι πολύ παγωμένη η θάλασσα!

Ρώτα καλού κακού τον γιατρό που σε παρακολουθεί γιατί και κάθε άποψη διαφέρει και κάθε εγκυμοσύνη! Και καλές βουτιές ... εύχομαι φυσικά να σε αφήσει!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:P Γειά σας κορίτσια,εγώ είμαι στον 8ο μήνα αλλά δεν ρώτησα ακόμα το γιατρό μου γιαυτό το θέμα.Η αδερφή μου,όμως,που έχει κάνει δύο παιδάκια Σεπτέμβριο,έφτιαχνε κανονικά μπάνιο στη θάλασσα με την άδεια του γιατρού της και μάλιστα της είχε πει ότι κάνει καλό στο μωρό γιατί το νερό το ηρεμεί.φιλάκια.B)
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ ΜΕΝΑΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΝ Κ ΣΤΙΣ 28/6 ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑΜΟΥ. DALLIA ΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ??? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Κ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...