Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!!


Recommended Posts

ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!! Καλημέρα φιλενάδες μου! Τί κάνετε? Είπα να σας γράψω κι εγώ τα τελευταία μου νέα... έχω πολλές-πολλές μέρες να μπω κι ούτε ξέρω πότε θα ξαναμπώ... Τώρα είμαι πολύ ήρεμη κι ανακουφισμένη!

Anyway... περίμενα περίοδο στις 27 του Μάη, αφού στις 13 έγινε η ωορρηξία μου (ιδιαίτερα επίπονη αυτή τη φορά!). Ενώ για μέρες πονούσα χαμηλά δυνατά κι έλεγα "τώρα θα 'ρθει" "τώρα θα ΄ρθει", τελικά ήρθε στις 31 του μηνός, πάνω που είχα αρχίσει να πιστεύω πως είμαι έγκυος, γιατί ποτέ στη ζωή μου δεν είχα καθυστέρηση πάνω από μία μέρα!

Κορίτσια μου... πέθανα στους πόνους! Δεν έχω ξαναπονέσει τόσο πολύ στη ζωή μου! Ποτέ! Να μη μπορώ να κουνηθώ, να είμαι όλη μέρα ξαπλωμένη με λυγισμένα τα πόδια, να κλαίω από τον πόνο!!! Υπέφερα πάρα πολύ! Αισθανόμουν ότι με τρυπάνε μαχαίρια... εκεί χαμηλά στις ωοθήκες!!! Κι ένιωθα επίσης και μία... ζέστη... περίεργο αίσθημα! Εφόσον ο πόνος εξακολουθούσε και την 3η μέρα (που συνήθως πονάω πολύ μόνο την 1η) μίλησα με τη γυναικολόγο μου και πήγα χθες και με είδε. Δυστυχώς, είχα ακόμη περίοδο κι έκανε μία απλή γυναικολογική εξέταση. Εάν συνεχίσω να πονάω κι αφού καθαρίσω, θα πάω τώρα για ενδοκολπικό υπέρηχο, αλλά αυτό δεν το ξέρω ακόμη! Δεν είδε κάτι το ανησυχητικό, αλλά μου περιέγραψε τί μου συνέβη.

Κατά την ωορρηξία, σπάει το αυγουλάκι κι αποβάλλεται σταδιακά εκ του οργανισμού (γι' αυτό και τα πολλά υγρά που έχουμε εκείνες τις μέρες). Σε μένα, το αυγουλάκι δεν έσπασε ως όφειλε και προκάλεσε μία κυστούλα. Όταν έσπασε η κυστούλα και το αυγουλάκι μαζί, μου προκάλεσαν αυτήν την φριχτή περίοδο! Από τί έγινε αυτό? Από το ΑΓΧΟΣ!!! Θα περιμένουμε και τις 2 επόμενες περιόδους, για να δούμε εάν ξανασυμβεί, διότι θα υπάρχει και παθολογικό αίτιο για να το ψάξουμε τότε, και θα κάνουμε ενδοκολπικό υπέρηχο, αφού θα έχω καθαρίσει από περίοδο, να εντοπίσουμε ακριβώς αν και πού υπάρχει πρόβλημα.

Για να είμαι ειλικρινής, εγώ, με το που είδα καθυστέρηση και τόσο έντονους πόνους, πίστεψα αμέσως πως ήμουν έγκυος κι είχα αποβολή! Τί σου κάνει το παλιομυαλό!!! Τρομάρα μου!!! Εύχομαι να ήταν όντως κάτι που δεν θα ξανασυμβεί, όμως έχω και το νου μου, αν έχουμε τα ίδια, να τρέξω να το ψάξω. Είμαι πολύ ανακουφισμένη που δεν ήτανε αυτό που φοβόμουν! Θα προσπαθήσω (όσο επιο εύκολο ακούγεται τόσο πιο δύσκολο είναι!) να ξεκολλήσω το ρημάδι το μυαλό μου, να απολαύσω το σεξάκι με τον αντρούλη μου κι αν είναι να έρθει, ας έρθει όποτε... αααα, και το άλλο... τώρα δεν ξέρω πότε να περιμένω περίοδο!!! Αφού έγινε αυτή η ανατροπή στον κύκλο μου κι αδιαθέτησα την 34η μέρα... τώρα... δε με νοιάζει όμως καθόλου! Μη σώσει κι έρθει!!! Ξεκινάμε και τα μπανάκια σε λιγάκι και δε θέλω να τα χάνω...

Αυτά κοριτσάκια μου, σας σκέφτομαι συνέχεια, πολλά-πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυούλες μας και με το καλό να γεννήσουνε κι όποτε αισθανθώ ξανά έτοιμη και ήρεμη, θα ξαναμπώ να σας πω τα νέα μου! Πολλά-πολλά φιλάκια σε όλες και καλά να περνάτε! ΚΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε κοριτσάκι μου τι έπαθες!!!!! Και όλα αυτά απο το άγχος!!!! Αχ αυτό το ριμάδι το μυαλό τι κάνει....!!!!!!!!!!!!!!! Και όλοι το λένε όχι άγχος, εμείς εκεί κολλάει το μυαλό και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά να απολαύσεις το καλοκαιράκι και που ξέρεις εκεί που δεν το περιμένεις συμβαίνουν τα καλά!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είδες βρε καλή μου? Τί μας κάνει το άτιμο το άγχος τελικά? Άσε με... να σκάσω είμαι... ίσως αν δεν ήμουν τόσο αγχωμένη... να μην είχα περάσει όλη αυτόν τον πόνο! Θα μου πεις... "εδώ δεν έχεις γεννήσει ποτέ!" ναι... τότε όμως αξίζει τον κόπο γιατί βλέπεις 2 ματάκια ζουμπουρλιστά να σου σκάνε χαμόγελο!!! Άντε να δούμε πόόόόότε θα ξεκολλήσω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου ειδες τι κανει το αγχος?πως θα το αποβαλουμε και να ηρεμησουμε?:huh: παντως σε βλεπω σε καλο δρομο με τις σκεψεις σου ΜΠΡΑΒΟ κοιταξε να απολαυσεις το καλοκαιρακι και θα δεις που θα μεινεις ΕΓΚΥΟΥΛΑ γιατι θα εισαι πιο χαλαρη.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...