Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙΜΕΣ Β-ΧΟΡΙΑΚΗΣ;;;


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Την Τετάρτη έμαθα πως είμαι έγκυος!!!! :silly: :P

Ήταν η 2η μέρα καθυστέρησης, έτρεξα αμέσως για χοριακή και είχα 103,61 μονάδες. Είναι λίγες; :unsure:

Το Σάββατο που θα πάω να επαναλάβω την χοριακή, από πόσες μονάδες και πάνω θα δίχνει οτι ολα πάνε καλά;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Voyla μου καλημέρα!

Δίπλα στην τιμή έγραφε : 1 - 10 εβδομάδα --> 5 - 225.000

Τρέχα γύρευε δηλαδή..... πήρα τηλέφωνο τον γιατρό και μου είπε να την ξανακάνω μετά από 2-3 μέρες και να του τηλεφωνήσω.

Από οτι έχω διαβάσει συμπέρανα πως έχω αμμηνόρροια 4 εβδομάδες (όπου οι γιατροί μετράνε την κύηση από την έναρξη της τελευταίας περιόδου) αλλά ουσιαστικά είχα γόνιμες μέρες από 16 ως 20 Μαϊου... δηλαδή πρέπει να είμαι 2 εβδομάδων και κάτι ημερών....

Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω τι να περιμένω.... πρέπει να έχει διπλασιαστεί η τιμή ή να είναι πολύ παραπάνω από την διπλάσια;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μια χαρα εισαι κοριτσακι, λοιπον εγω ειχα παρομοιες τιμες, βεβαια αυτες αλλαζουν αναλογα τον οργανισμο και στην ουσια δεν εχει νοημα να σου πω αριθμους. Επεισης ο καθε γιατρος εχει ενα συστημα οσο αφορα την χοριακη, εγω εκανα 3 μεχρι να με δει, ξεκινησα εκει γυρω στις 160, μετα ξαναεκανα 3 μερες μετα και πηγα στις 750 περιπου, μετα του τηλ και μου ειπε οτι αν δε περασω τις 1500 δε με βλεπει, 4 μερες μετα ξανακανα και ηταν 3400 κατι οποτε με ειδε και ειδαμε και σακο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. ΧΘΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΑΚΟ. Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΑΚ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ. ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΕΜΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΞΑΙ ΠΕΡΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!! :lol:

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... ανακουφίστηκα αρκετά!!!

Σας εύχομαι και σε εσας μια υπέροχη εγκυμοσύνη και οταν έρθει με το καλό η ώρα να κρατήσετε τα όμορφα και υγιή νινάκια σας!!!!!

Μαρια Σ. και εγώ έγω λίγα πονάκια χαμηλά και περισσότερο από την δεξιά πλευρά... ανυπομονώ να πάω στον γιατρό να δούμε οτι όλα είναι καλά.

Τώρα ετοιμάζομαι να πάω για την δεύτερη χοριακή που έχουν περάσει 3 μέρες από την πρώτη και εύχομαι να έχει ανέβει πολύ.

Σας ευχαριστώ και πάλι!!!!!

Φιλάκια! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο κοριτσακι μου, ετσι ενα ενα βημα, κανε την χοριακουλα σου, να βγει καλη, να χαρεις και προχωραμε...μην αγχωνεσαι δε κανεις καλο στο εμβρυο...να σου πω και κατι αλλο...εισαι μανουλα τωρα, εχεις ευθηνη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλίτσες μου!!!!!!!!!!!!!

Στις 03/06 η χοριακή μου ήταν 103 μονάδες και στις 06/06 ανέβηκε στις 439!!! :):):)

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας!!!!!!!!! Εύχομαι όλα να σας πηγαίνουν καλα!!!!

Φιλιά πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπράβο κορίτσι μου!δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα. κοίτα να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου και δε θα καταλάβεις για πότε θα κρατάς το νινί σου αγκαλίτσα:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα από την αρχή της εγκυμοσύνης έχει κολλήσει εκεί στο 29! Πάλι τόσο ήτανε.. τουλάχιστον δεν έπεσε!
    • Μακάρι να μην κόλλησες. Πιστεύω πως δεν κόλλησες. Ούτε που τον είχα ξανά ακούσει αυτόν τον ιό και προχθές διαβαζα ένα άρθρο. Πραγματικά θέλει πολύ προσοχή, ευτυχώς θα περάσουμε την υπόλοιπη εγκυμοσύνη σε καλή εποχή από άποψη ιώσεων. Εμένα μετά με αγχώνει που τα μεγάλα θα πηγαίνουν σχολείο και δραστηριότητες….
    • εμενα την κάνει η γιατρός μου...εκει εκανα και αυχενική και β επιπέδου..δε χρειάστηκε να πάω αλλου...και μ είπε 50 ευρώ θα κοστίσει... όσο δίνω στην επίσκεψη δηλαδή! μόνο αυχενική και β εδωσα απο 100.. Ιασώ θέλει ραντεβού για εξετάσεις ναι γιατί γίνεται χαμός τώρα που είναι κλειστά τα μικροβιολογικά.. και εγώ απόρησα πως και πήρα τόσο λίγο @Elk..αν σκεφτείς οτι σχεδόν 450 γρ πήρε ο μπέμπης απο την προηγούμενη φορά βεβαια νομίζω με την εγκυμοσύνη έχει αλλάξει ο μεταβολισμός μου πολύ..προς το καλύτερο! θα δείξει 😂😂
    • Ναι, δε θα ανησυχώ για αυτό! Εξ άλλου έχουμε καιρό ακόμη μέχρι τον 15αυγουστο! Εξάλλου υπάρχουν ασκήσεις κτλ που βοηθούν απ' ότι ξέρω..
    • Γύρισα….την ειδα την κοριτσάρα μου!!!  Ήταν ήσυχη σήμερα, δεν χοροπηδούσε σαν κατσίκι, όπως την προηγούμενη φορά. Έφτασε τα 260 γραμμάρια και αναπτύσσεται φυσιολογικά! Είναι στο μέσο όρο μου είπε. Τράχηλος 24χιλιοστα, πολύ καλός για μένα που έχω κάνει και ένα χειρουργείο παλιότερα. Συνεχίζω όμως προγεστερονη κολπικά μέχρι και την 24 εβδομάδα.  Β επιπέδου μου έβαλε στις 13/06…ανυπομονώ!!!!!  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...