Μετάβαση σε περιεχόμενο

1η ΦΟΡΑ ΕΜΕΤΟ............


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ......

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΑΙΣΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΤΟ......:( ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΠΑΕΙ..... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΓΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΕΒΗ...ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΤΩ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ Η ΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΜΙΑ ΓΟΥΛΙΤΣΑ ΝΕΡΑΚΙ??????ΑΧ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΤΩΡΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΚΟΚΕΦΗ......:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΜΙΑ ΑΝΥΣΗΧΙΑ! Η δικη μου το εκανε αυτο συναιχως! Με το ρεψιμο μαζι, παρε και εναν εμετο μανουλα. Για ενα διαστημα το εκανε καθημερινα! Η ξινιλα ειχε γινει το αρωμα μου! :P μαλλον εφαγε λαιμαργα γι αυτο το εκανε!και ειμαι σιγουρη πως η ποσοτητα που εβγαλε ηταν πολυ λιγοτερη απο αυτη που νομισες οτι εβγαλε!

Παντως σε περιπτωση εμετου, να περιμενεις να περεσαει μιση ωρα και μετα να της δινεις το υπολοιπο γευμα, για να προλαβει να καλμαρρει λιγο το στομαχακι της! (στο θεμα εμετος εχω διδακτορικο! εχω κανει διατριβη) γενικα μην την ζοριζεις πολυ για να φαει ολο το γευμα! Φιλια και μην αγχωνεσαι! δεν ειναι απολυτως τιποτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...