Μετάβαση σε περιεχόμενο

βρεφικός από Σεπτέμβριο?


Recommended Posts

Αχ βρε κορίτσια σήμερα έσπασε το κεφάλι μου από τις σκέψεις .

Καθόμουν όλο το πρωί και έψαχνα στο ιντερνετ για βρεφικούς σταθμούς .

Δεν ξέρω τι να κάνω ,από την μια αν αποφασίσω να γυρίσω στην δουλεία από τον Νοέμβριο πρέπει το μωρό να πάει σε βρεφικό από την ερχόμενη σχολική χρονιά ,από την άλλη πάλι λέω ότι θα είναι πολύ μικρό ακόμα ,7 μηνών ,πως θα το στείλω ?

Αλλά και τι να κάνω να μην πάω στην δουλεία ,πως θα γίνει δεν θέλω να παραιτηθώ ,και αν πάω τι θα κάνω με τον θηλασμό ,τι θα τρώει στον βρεφικό το μωρό ?έχει σπάσει το κεφάλι μου .γονείς δεν έχουμε εδώ και δεν πρόκειται να έρθουν ,κοπέλα στο σπίτι δεν παίρνω με τίποτα ,άρα μόνο βρεφικός μου μένει .υπάρχουν κάποιοι καλοί εδώ κοντά .πρέπει να τον γράψω από τώρα η τότε …και αν δεν βρω θέσεις ?είναι πολλά αυτά που σκέφτομαι και δεν ξέρω τι να κάνω .τα λεφτά για τον βρεφικό είναι αρκετά πάνω κάτω ο μισθός μου,αν βάλεις και εισιτήρια και κολατσιό , αλλά δεν θα παραιτηθώ και θα έχω και τα ένσημα μου .δεν γίνετε να ξαναδούλεψω όταν πάει προ νήπια είναι πολλά χρόνια και τι θα πω στο βιογραφικό μου …ότι δεν έχω πολύ προ υπηρεσία λόγο παιδιού ?και χαμένα τόσα χρόνια χωρίς ένσημα χωρίς δουλεία χωρίς όσα προσφέρει η δουλεία ?και δεν θέλω να φυγω από την εταιρία μου γιατί αρέσει εκεί .δεν ξέρω αν μπορούνε να με έχουν για μερικούς μήνες ανεφ αποδοχών μέχρι να πάει ενός χρονών ,αλλά τότε θα βρω βρεφικό παίρνουν στη μέση της χρονιάς ?αν όχι θα πρέπει να περιμένω τον άλλο Σεπτέμβρη ….έχει σπάσει το κεφάλι μου .

Τέλος ξέρετε τίποτα για τους παρακάτω βρεφικούς ζαβολακια ,

kids'planet, νερομπογιές και νότες ,παλατάκι ,Πινόκιο ,ναννω ,μύθοι του Αισώπου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδιτη μου δεν εχω ιδεα μονο ενα θα σου πω . Σε τοσο μικρες ηλικίες και 10 μερες να μεινε το μωρο με τη μαμα ειναι κερδος .

Σε καμια περίπτωση μην γραψεις το μωρο Σεπτέμβριο και συ αρχισεις να δουλευεις Νοεμβριο ! Αυτοι οι δυο μηνες δεν ξερεις ποσο σημαντικο ειναι να ειναι μαζι σου.

Οσο ξερω οι σταθμοι δεχονται ολοι τη χρονια ειδικά τοσο μικρά μωράκια . Βρες τον πιο κατάλληλο και συζητησε το αυτο .

Σου ευχομαι καλη επιτυχία στο ψαξιμο σου και να βρεις ενα πολυ καλο σταθμο για τον ομορφουλη σου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ...ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΙΚΑ-ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ-,6 ΜΗΝΟ ΟΑΕΔ,1 ΜΗΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΔΕΙΑ...ΔΗΛ 3.5 ΜΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΕΚΤΗΚΕ Κ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ......ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???

Ε... ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΕΡΩ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ...........:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Poso se katalavainw Afroditi mou!!!

Stin 29 ebvomada kyisis eimai akoma

k skeftomai ..... pote tha epistrepsw

sto grafeio!?!

I Falassarna ta exei "kanonisei"

opws ta programmatizw k egw .....

....... Den sou vgainoun etsi (oi adeies)

outws wste na xronisei to mwro!????

I Lala exei dikio... Oi idiwtikoi vrefikoi

ta pairnoun k sta mesa tis xronias

((den einai dimosio! oute sxoleio!))

Alitheia, poso peripou stoixizoun

(ti ennoeis enas misthos? Tooosa polla?))

k gia poses wres? Olo to 8-wro mas?

Oi stathmoi pou anafereis se poia perioxi einai?

Pantou yparxoun auta ta. ...ononatakia !

Dieukrinise to gia na se voithisoun ta koritsia

pou kseroun...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ, ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ. ΑΠ' ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΛΟΓΩ ΜΩΡΟΥ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΓΧΟΣ ΟΧΙ ΕΣΥ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΚΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά ….όλο αυτό σκεφτόμουνα .

Κορίτσια εγώ μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο τις επιπλέον άδειες μου ,αν και δεν το θέλω γιατί είναι καλό να μηνούν ανέγγιχτες .άδεια για μειωμένο οράριο δεν νομίζω να μπορώ να πάρω .το μόνο που μπορώ να κάνω ώσπου να χρονίσει είναι να μείνω εκτός δουλείας ανεφ αποδοχών και να πω την αλήθεια δεν με πειράζει και τόσο αυτήν η σκέψη ,ίσως σε αυτό το διάστημα να καταφέρουν να με φέρουν και πιο κοντά στο σπίτι .απλά δεν ξέρω αν θα το δεκτού .οι βρεφικοί αυτοί που μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη και είναι όπως οι περισσότερες μαμάδες λένε καλοί κάνουν γύρο στα 360 Ε (την προ ηγουμένη χρόνια) γιαυτο λέω σχεδόν ο μισθός αν βάλεις και τα εισιτήρια (η βενζίνη)να πας στην δουλεία και το κολατσιό κάθε μέρα .δεν θέλω να αφήσω πουθενά το παιδάκι μου ακόμα και ενός χρονών με τρελαίνει η ιδέα …..θα πονάνε τα δοντάκια και δεν θα είμαι εκεί ?!!!

Οι βρεφικοί αυτοί είναι στα κορυδαλλό , Νίκαια , Πειραιά .μέχρι τις 16.15 τα κρατάνε δεν ξέρω αν μπορούνε να στα φέρουν γρηγορότερα ,που μάλλον γίνετε .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ (ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ) ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ela nte ayto skeytome kai egw ...den uparxei periptosh ?afou eimai kalh kai me theloun !!!ax bre elenh makari na mou dosoun kapoies eplides alla einai megalos omilos emena tha skeutonte?kai fobame polu m authn thn oikonomikh krish ...uparxoun poloi anergoi ....

eutixos o antroulis mou leei oti tha kanoume to kalytero gia to mwro kai as strimoxtoume ligaki gia kapoious mhnes .tha doume kanenas pou kanei kala thn douleia tou den xathike e?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ! ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑ;Ω ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ? ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ? ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΕΙΜΑΙ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΑ! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! 30 ΧΡΟΝΩΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ! ΑΝΕΡΓΙΑ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

giauto kai fobame na paretithw .....poios meta tha me proslabei mia gynaika panw apo 30 (pou tha eimai an perimenw na megalosei)me ena mpaidi ?den einai kai oi kaluteres sistatikes ...afou trouposa ekei kai maresei kiolas (ekane xronia na niosw kala se douleia) den thelw na to xasw .pws mas katantisane etsi bre elenh ...kanonika tha eprepe na mas stirizoune na menoume spiti perissotero gia na kanoume paidia kai oxi auto pou ginete .....thelw na paw sthn souidia !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aφροδίτη καλημέρα! Κι εγώ είμαι στην ίδια φάση αναζήτησης παιδικού σταθμού για τα παιδιά μου. Τα δικά μου βέβαια είναι μεγαλύτερα (δύο χρονών)όμως και πάλι νιώθω άβολα με την ιδέα ότι θα είναι μακριά μου και με ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Και τώρα εργάζομαι αλλά τα βλέπει η μαμά μου, του χρόνου όμως δε θα μπορεί. Σκέφτηκα να σταματήσω και τη δουλειά αλλά απ' την άλλη κι αυτό δεν είναι λύση γιατί αφενός χρειάζομαι τα χρήματα (βέβαια αν τα στείλω στον παιδικό, όλος ο μισθός μου θα πηγαίνει εκεί)και το βασικότερο χρειάζομαι τα ένσημα! Επίσης μου αρέσει η δουλειά μου και πιστεύω πως είναι καλό εμείς οι γυναίκες να ασχολούμαστε και με κάτι άλλο εκτός σπιτιού γιατί μας βοηθάει να ξελαμπικάρουμε!!

Σου εύχομαι να αποφασίσεις το καλύτερο για σένα και το μωρό σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδίτη μου δύσκολη απόφαση...

Απο την μια το μωράκι χρειάζεται την μαμά του,απο την άλλη με την οικονομική κρίση που έχουμε δεν γίνεται να αφήνεις μια δουλειά:dry:

Εγώ στην θέση σου θα συνέχιζα.

1)Γιατί πιστευω πως 24ωρες μέσα στο σπίτι με το μωρό είναι κουραστικό,χάνεται η υπομονή,ίσως η μαμά να μην έχει πολύ όρεξη για παιχνίδι.

2)Όντως μετά δύσκολα θα ξαναβρείς δουλειά

3)Όσο μεγαλώνει ένα παιδί αυξάνονται τα έξοδα και αν κάποια στιγμή έρθει και ένα δεύτερο;

4)Η δουλειά είναι μια διέξοδος στον έξω κόσμο

5)νομίζω δεν θα διατρέχει κίνδυνο το παιδάκι στον παιδικό σταθμό

Αυτά απο εμένα!

Ελπίζω να επιλέξεις το καλύτερο για εσάς:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δύσκολη απόφαση! Σε καταλαβαίνω απόλυτα Είναι ό,τι πολυτιμότερο έχεις το αγγελούδι σου. Σκεύτεσαι πού θα το αφήσω? Απ' την άλλη όμως δεν μπορείς να χάσεις και τη δουλειά σου. Εγώ τι να πω που έπρεπε να επιστρέψω για δουλειά στον ενάμιση μήνα? Βλέπεις έχω δική μου δουλειά και πίστεψέ με αυτό είναι η χειρότερη περίπτωση. Επίσης θηλάζω αποκλειστικά και η μικρή ενω΄που έπερνε το μπιμπερό μέχρι τους δύο μήνες τώρα δεν το θέλει με τίποτα. Ένα μήνα το προσπαθούμε. Εσένα θα είναι επτά μηνών. Ξέρω με το θηλασμό θα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Όμως σκέψου πως θα έχετε μπεί και σε στέρεες τροφές οπότε ίσως να είναι πιο εύκολα . Απ' την άλλη ίσως σου κάνει και εσένα καλό να ξεκινήσεις τη δουλειά. Είναι δύσκολο μακρυά απ' τα μωράκια μας αλλα ξεφεύγουμε και λίγο απ' το σπίτι. Η απόφαση όμως είναι δική σου. Ζύγισέ τα και κάνε ότι πιστεύεις οτι είναι καλύτερο για το παιδί σου αλλα και για εσένα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kyriaki78 έγραψε:

Aφροδίτη καλημέρα! Κι εγώ είμαι στην ίδια φάση αναζήτησης παιδικού σταθμού για τα παιδιά μου. Τα δικά μου βέβαια είναι μεγαλύτερα (δύο χρονών)όμως και πάλι νιώθω άβολα με την ιδέα ότι θα είναι μακριά μου και με ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Και τώρα εργάζομαι αλλά τα βλέπει η μαμά μου, του χρόνου όμως δε θα μπορεί. Σκέφτηκα να σταματήσω και τη δουλειά αλλά απ' την άλλη κι αυτό δεν είναι λύση γιατί αφενός χρειάζομαι τα χρήματα (βέβαια αν τα στείλω στον παιδικό, όλος ο μισθός μου θα πηγαίνει εκεί)και το βασικότερο χρειάζομαι τα ένσημα! Επίσης μου αρέσει η δουλειά μου και πιστεύω πως είναι καλό εμείς οι γυναίκες να ασχολούμαστε και με κάτι άλλο εκτός σπιτιού γιατί μας βοηθάει να ξελαμπικάρουμε!!

Σου εύχομαι να αποφασίσεις το καλύτερο για σένα και το μωρό σου!

exeis psaksei gia kratiko ?dinoun nomizw epidotish gia kratiko psakse na deis an se shmferei kai an ginete .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera afroditi..

teleionei to 6 mino sou k tha pas douleia?

giati emean mazi me tin adeia tou 09 pao douleia arxes dekembri..

ego paiidko tha ton pao ena mina prin pao douelia...mexri na prosarmosti...

dil aklo noembrio..

merikoi statmoi to dexontai alloi to theloun apo septembri..

pantos tha breis thesi,,,mi afxonesai...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ αχ αχ Αφροδίτη!

Χτύπησες εκεί που με πονάει...

Κανονικά 18-06 επιστρέφω στη δουλειά μετά τη 14μηνη άδεια κύησης, λοχείας και ανατροφής τέκνου που παίρνουμε στο δημόσιο. Θα κολλήσω τις κανονικές μου που έχω από το 2007, οπότε υπολογίζω να επιστρέψω κάπου στον Σεπτέμβριο... Μία των ημερών θα βγει η μετάθεσή μου από Τήνο για Αλεξανδρούπολη (συνυπηρέτηση με τον άντρα μου).

Δεν φτάνει το άγχος της μετακόμισης, το άγχος της προσαρμογής στην νέα Υπηρεσία (ευτυχώς από όσο έχω ακούσει απο συναδέλφους μου είναι καλά εκεί), έχω και το βασικότερο άγχος... Ποιος θα φροντίζει το Μαράκι μου.. Οικείο πρόσωπο δεν είναι δυνατόν να το κρατάει, οι γονείς μου και τα πεθερικά μου ζουν Κατερίνη.. Εντάξει, θα έρχεται η μητέρα μου ανά τακτά χρονικά διαστήματα να με βοηθάει, αλλά δεν μπορεί να γίνει αυτό σε μόνιμη βάση.. Οπότε η μόνη λύση είναι ο βρεφονηπιακός...

Και έρχομαι και αναρωτιέμαι... Τι ώρα τα πηγαίνουμε το πρωί? Και οι 2 πιάνουμε δουλειά στις 7.30. Ο σύζυγος είναι στο στρατό, δεν έχει ευελιξία στο ωράριο. Εγώ ελπίζω να έχω σε περίπτωση που θα πρέπει να το πηγαίνω στις 8.00. Τι ώρα τα παίρνουμε το μεσημέρι? Ελπίζω μετά τις 15.30. Τι τρώνε εκεί? Πηγαίνουμε το δικό μας φαγητό? Πόσα παιδάκια αναλογούν σε κάθε βρεφονηπιοκόμο? Δεν είναι σαν τον παιδικό. Τα μωράκια 8 και 10 μηνών χρειάζονται 1 γυναίκα πάνω από το κεφάλι τους. Πάνω που πάω να της φτιάξω το πρόγραμμα με τον ύπνο και το φαγητό θα το χαλάσει στον σταθμό? Θα προσαρμοστεί εύκολα? Χμ.. για το τελευταίο δεν ανησυχώ ιδιαίτερα... Παιχνίδια και καραγκιοζιλίκια να κάνεις στο Μαράκι... Το κέρδισες...

Πρέπει μία των ημερών να πάω Αλεξανδρούπολη να το ψάξω από τώρα... Είναι πολλά τα ερωτήματα και απάντηση από μακριά δεν μπορώ να πάρω..

Θα πάει ο άντρας μου για μία αρχική έρευνα και μετά θα ακολουθήσω κι εγώ..

Συμφωνώ κι εγώ να μην αφήσεις τη δουλειά σου, εφόσον ικανοποιεί όχι μόνο την τσέπη σου, αλλά και την ψυχολογία σου! Είναι πλεονέκτημα σήμερα να είσαι ευχαριστημένος από τη δουλειά σου, να σε γεμίζει.

Ας ελπίσουμε να τα βρούμε όλα βολικά!

Σε φιλώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

k ego me 14mino eimai,gurnao otan i mikri tha einai 8 minon,anagkastika tha tin valoume se vrefonipiako,uparxei enas sto xoro pou ergazomai,re koritsia ematha oti ta morakia einai stin idia taksi mexri 17 minon,ma einai dunaton to idio einai ena moraki 8 minon k ena 17?to ena einai ninaki kai to allo paidaki...tha mou tin sakatepsoun...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδιτη εγω τη μεγαλη την πηγα απο 10 μηνων αλλα δεν θηλαζα. Μια φιλη που πηγε την κορη της απο 5 μηνων, αφηνε δικο της γαλα και οταν την επαιρνε τη θηλαζε αμεσως. Εσενα 7 μηνων θα τρωει και κατι οποτε θα κανει εκει το γευμα του αν ειναι. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να τους εμπιστευεσαι εκει που θα το αφησεις το μωρο.

Μια αλλη φιλη μου που το πηγε απο 3 μηνων ολο αρρωσταινε το μωρακι της.

Οσο πιο πολυ μπορεις κρατησε το παιδι κοντα σου. Τη μικρη ελεγα να την παω απο 8 μηνων αλλα αλλαξα γνωμη και θα την παω μολις χρονισει.

Μανουλα εισαι, σιγουρα θα τα βαλεις ολα κατω και θα βρεις την πιο σωστη λυση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia euxaristw gia tis apanthseis .telika to sizitisa me ton antra mou pou hrthe kai to balame apo edw to balame apo ekei ....malon den tha paw shntoma sthn douleia protereothta exei to mwro .

o antras mou einai ths apopshs oti ta prwta cronia prepei na eimai me to mwro na megalosei me thn mama ,autos lipei shnexia kai den mporei na einai edw kai na megalosei kai me ton mpampa giayto einai kalo na exei emena shnexia .oikonomika tha diskoleutoume alla tha epibiosoume .etsi kialos kai na douleua me ta eksoda gia brefiko kai eisitiria kai diafora ala den tha eferna kai tipota sobaro spiti ,afou den uparxei oikonomikh apolabh giati na me sterithei to mwro .aythn einai h apopsh tou .kai egw panw katw shmfwnw alla tha perimenw na dw ti mporw na kanw me thn douleia otan erthei o kairos kai sizitisw ekei to thema .an ikanopoihsoun kapoia aparetita pagmata px na me feroun pio konta sto spiti kai na eimai prwinh mporw na brw enan pou tha einai ekei konta na ton paw gia liges wres egw kai na ton pernw egw kai mporei na einai miomeno to poso logo pou den tha thelw sxoliko oute oles tis wres .ara blepontas kai kanontas otan to sizitisw me thn douleia mou .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΑΣ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΑΣ ΚΟΝΤΑ.......ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κορίτσια πονεμένο θέμα!

Εγώ ζήτησα από τη δουλειά άνευ για 1.5 μήνα έτσι ώστε να χρονίσει η μικρή. Τον Σεπτέμβριο ξαναπιάνω δουλειά (:angry: ) και δυστυχώς θα πάω την μικρή βρεφονηπιακό, αφού δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Άντε να δούμε τι θα γίνει! Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ σίγουρα θα πάθω κατάθλιψη και θα με τρώνε οι τύψεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν μου έφεραν καμία αντίρηση γιατί δυστυχώς τους ανέφερα κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, οπότε μου είπαν να πάρω άδεια για όσο χρειάζομαι. Βλέπεις έχω τον πατέρα μου που τον τρέχουμε με χημειοθεραπείες, γιατί του βρήκαν καρκίνο στους λεμφανδένες (ευτυχώς σε αρχικό στάδιο) και την αδερφή μου (40 χρονών) που έκανε εγχείρηση για καρκίνο στον τράχηλο με επακόλουθο 2 εγκεφαλικά και εγχείρηση στο κεφάλι για να τις αφαιρέσουν το αιμάτωμα!!!! Βλέπεις η οικογένεια μου είναι από την μία ατυχία στην άλλη!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...