Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!


Recommended Posts

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΡΧΕΣ ΜΑΪΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΓΟΡΙ ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΨΩΝΙΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΩΡΑ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ?

dev319prs__.png

.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

yiotoula με το καλό το μωράκι σου... Εμένα το είδε στην 1η Αυχενική βέβαια μου είπε με επιφύλαξη.

Παίζει ρόλο η στάση που θα το πετύχει . Εμάς όλες τις φορές μας έλεγε 90%. Στην Β επιπεδου ήταν τελείως σίγουρος & μάλιστα μας έδειχνε το τσουτσουνάκι! Εχουμε & αποδεικτικά στοιχεία! Μας έχει δώσει φωτο..!

Μην αγχώνεσαι, ξέρεις πόσες φορές έχουν πει κάτι & δεν είναι ? Καλύτερα να είσαι σίγουρη & μετά να αρχίσεις τις αγορές..

Γιατί εμένα μια φίλη μου την πάτησε & της μείνανε τα ρουχαλάκια αφού όταν γέννησε διαπιστώσανε το πραγματικό φύλο του!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και μενα Γιωτακι γυρω στην 16η εβδομαδα φανηκε το φυλο!!ειχε ανοιχτα τα ποδαρακια και φανηκε κατευθειαν το τσουτσουνάκι του!!!αμα αργησει λεγεται να φανει ειναι κοριτσακι...αλλα μην πολυστηριζεσαι σε τετοια...καλητερα να το δεις σιγουρα!!!γιατι πολλες φορες κανουν λάθη!!

γεο και δυνατο πανω απ ολα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιωτακι εμενα στην αυχενικη μου ειπαν ακομη δεν φαινετε τι ειναι ειχε κλειστα τα ποδαρακια του! Την 16η εβδομαδα ομως φανηκε οτι ηταν ΑΓΟΡΙ!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ!! ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΟΥ :lol: ! ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΓΙΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

dev319prs__.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιωτούλα εμάς μας είχαν πει στην αυχενική διαφάνεια οτι μάλλον είναι κοριτσάκι και το σιγουρέψαμε στον αμέσως επόμενο υπέρυχο.Αλλά ούτε για εμένα είχε ποτέ σημασία το φύλο:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...