Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φιλεναδιτσες μουουουου!!!!!!


Recommended Posts

Κουκλιτσες μου,καλησπερα!!!!

Καταρχας σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τα μυνηματα συμπαραστασης που μου στειλατε κ για τις ευχες σας!!!Ειστε ολες σας καταπληκτικες κ το ενδιαφερον σας μοναδικο.Πραγματικα συγκινηθηκα οταν μπηκα στο mammy κ ειδα τοσες απαντησεις!!!!

Τελικα κοριτσια μου παντρευτηκαμε την περασμενη Παρασκευη.Θα σας βαλω φωτογραφιες μολις ειναι ετοιμες!!!

Ο γαμος ειταν υπεροχος,ειταν απο τις καλυτερες στιγμες της ζωης μου,για να μην πω η καλυτερη!!!Ολα εγιναν τοσο ωραια κ μετα την ταλαιπωρια που περασα,μονο γαληνη,ηρεμια κ ευτηχια επικρατουσε.Ο αντρας μου μου κρατουσε το χερι σε ολο το μυστηριο τοσο σφικτα...με το ζορι κρατηθηκα να μην με παρουν τα ζουμια(σκεφτομουν κ την 200αρα που εδωσα για το μακιγιαζ:P )κ κρατηθηκα!!!:lol: :lol:

Ολα καλα κοριτσια μου!!!Ειμαι ηρεμη τωρα,ευτηχισμενη,εχω εναν αντρα που λατρευω,η κορη μου ειναι η αλλη λατρεια μου,το μονο που απομενει ειναι να καταφερω να κανω αλλο ενα παιδακι!!!

Μολις λιγο συνελθω θα ξεκινησουμε να δουμε τι θα γινει κ με αυτο το θεμα.

Σας ευχαριστω αλλη μια φορα..κ θα τα λεμε παλι συχνα!!!Πολλα φιλια σε ολες κ απο μια μεγαλη κ ζεστη αγκαλια!!!:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!:cheer: ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.:):P ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!!:P ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αντε μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαρηκα που πηγαν ολα καλα μετα την περιπετειουλα που ειχες.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤYΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Μ"ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ BABY:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Zoυμπι μου να σου ευχηθω κ γω με την σειρα μου να ζησετε κ να στε παντα ευτυχισμενοι!!!Κ συντομα ενα ακομη μωρακι....

Εχασα λιγα επεισοδια γιατι λογω του μπεμπη δεν μαινω κ πολυ συχνα....

Κ παλι να ζησετε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζουμπι μου να ζησετε!!!Ευχομαι καθε ευτυχια αγαπη και ευλογια στο σπιτικο σου!!!!Να ειστε παντα υγιεις και ευτυχισμενοι με τον αντρουλη σου και το παιδακι σου!!!Με το καλο να ερθει γρηγορα και ενα αλλο παιδακι στην ζωη σας!!!!Χαιρομαι που περασατε ωραια!!!Ευχομαι ετσι γλυκια και χαρουμενη να ειναι παντα η ζωη σας!!!Φιλακια να περνατε καλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...