Μετάβαση σε περιεχόμενο

37-38η εβδομάδα,τσιμπηματάκια χαμηλά,σας έτυχε;;;


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα.χρειάζομαι τη βοήθειά σας,γιατί έχω ανησυχήσει αρκετά,ελπίζω χωρίς λόγο.λοιπόν,σήμερα κλείνω την 37 η εβδομάδα κύησης-Π.Η.Τ.18/6.Εδώ κ λίγες μέρες,μόλις σταθώ για δέκα περίπου λεπτά όρθια,με πιάνουν κάτι τσιμπηματάκια χαμηλά,σαν τσούξιμο κάπως, που δεν μπορώ να κάνω βήμα!πονάνε αρκετά,με το που πατάω το αριστερό πόδι κάτω,έρχεται ο πόνος.λέτε να κατεβαίνει το μωράκι;;αλλά πάλι,η κοιλιά μου μου φαίνεται αρκετά ψηλά ακόμη..έχω κ αρκετες άσπρες βλέννες επιπλέον..στη γενική ούρων πριν λίγο καιρό δε φάνηκε ουρολοίμωξη,ούτε κολπίτιδα σε ανάλογη εξέταση..από εκεί που περπατούσα αρκετά,προχωράω σιγά σιγά κ στις μύτες των ποδιών με το που αρχίζουν οι πόνοι..δε διαρκούν πολύ,ούτε είναι ανά τακτά διαστήματα..σας έχει συμβει κάτι ανάλογο;;:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό, γλυκιά μου, το μωράκι σου! Εγώ είχα τσιμπηματάκια εσωτερικά (στον τράχηλο μάλλον) σαν τσούξιμο που με ακινητοποιούσε στιγμιαία, αλλά σε άσχετες φάσεις και όχι αν ήμουν ώρα όρθια.. Ο γιατρός σου τι λέει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστώ για την απάντηση mamatobe κ να σου ζήσει ο μπεμπούλης σου!να σου πω την αλήθεια ντράπηκα να ρωτήσω το γιατρό μου,τον πήρα τηλ.να κλείσουμε ραντεβού για τη δευτέρα,όπως ήταν προγραμματισμένο κ τον πέτυχα έξω με την οικογένειά του..χαζομάρα μου:blush: ,αλλά του είπα μόνο ότι έχω κάτι πονάκια χαμηλά,έτσι αόριστα,κ μου είπε να μην ανησυχώ..λες να είναι κάτι σοβαρό κ ως τη Δευτέρα να υπάρξει πρόβλημα;;εσένα αυτά τα τσιμπηματάκια πότε ξεκίνησαν;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολύ! :) Και τα δικά μου ξεκίνησαν στην 37η και νόμιζα θα γεννήσω αλλά τελικά ο μπέμπης έμεινε ως την 39η και αν δεν με "πείραζε" ο γιατρός μου από κάτω, θα καθόταν και τη 40η. Δεν νομίζω να είναι τίποτα πέρα από το οτι προετοιμάζεται σιγά σιγά ο τράχηλός σου αλλά πάρε τον γιατρό σου καλού κακού, έτσι απλά για να σου φύγει η ιδέα και το άγχος. Με το καλό το μπεμπούδι σου!!!:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστώ πολύ κ για την απάντηση κ για τις ευχές!αν δω ότι συνεχίζονται τα τσιμπηματάκια,θα του ξανατηλεφωνήσω,μακάρι πάντως να ετοιμάζεται να βγει ο μπεμπούλης μου!φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...