Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΝ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 8Ο ΜΗΝΑ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ. ΑΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΟΧΙ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ Π.Χ. ΠΟΝΟΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα σπάσαν τα νερά χωρίς να έχω πόνο ή κάτι άλλο και δεν ξέρω και αν "συνοδεύονται" κιόλας σε άλλες περιπτώσεις. Το μόνο που ένιωσα ήταν κάτι στιγμιαίο... Σαν σπάσιμο μπαλονιού μέσα στην κοιλιά μου..

Είχα και γω την ίδια απορία :blink: για το αν σπάγαν τα νερά και βρισκόμουν μέσα στο μπάνιο :woohoo: :woohoo:

Τα νερά τρέχουν συνέχεια, δεν σου φεύγουν μια κι έξω όπως ξέρεις, όπότε θα το καταλάβεις. Δεν θα κάτσεις να σε ψήσει και το αλάτι μες την θάλασσα... υποθέτω...!!!

Φιλιά

Υ.Γ Εγώ πάντως στην εγκυμοσύνη δεν έκανα μπάνιο, αν και ο γιατρός μου το επέτρεπε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kounoupidi χαρα στο κουράγιο σου!!!

εγω αν και δε μου το απαγορευσε ο γιατρός έχω αποφασίσει να μην κάνω καθόλου μπάνια φετος αν και η θάλασσα είναι πολύ κοντά!!!

Πάντως μια γνωστή μου που και τις τρεις εγκυμοσύνες της τις πέρασε καλοκαιρι έκανε τα μπανακια της κανονικά χωρίς φόβο!!! υποστήριξε κόλας πώς τη βοηθησε στους τοκετους..

καλύτερα βέβαια θα σε ενημερωσει ο γιατρός σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακι πονο δεν ενιωσα οταν σπασασ τα νερα αλλα ενιωσα οτι ηθελα να παω τουλετα και δεν μπορουσα να κρατηθω και μου εφυγαν στην διαδρομη ηταν αρκετα οποτε δεν υπαρχι περιπτωση να μην τα καταλαβεισ και μεχρι να παω μαιευτηριο τα ενιωθα που τρεχανε......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ... ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΩΡΑ!!! ΠΟΣΑ ΕΙΝΑ ΠΙΑ??? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ.... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ??? ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΙΣΑΙ??? ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ... ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ. ΓΕΝΝΑΩ ΜΕΧΡΙ 28/7. ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ.... ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΟ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ περιμένω έως 6 Αυγούστου! Θα ρωτήσω τον γιατρό μου την Δευτέρα που θα πάω αν μου επιτρέπει, μιας και μένω Εύβοια και έχω την θάλασσα στα πόδια μου!! Θα τον ρωτήσω κι αυτό που λες κι αν είναι θα σου πω!! Πολλά φιλάκια... Καλή συνέχεια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kounoupidi415 έγραψε:

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ... ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΩΡΑ!!! ΠΟΣΑ ΕΙΝΑ ΠΙΑ???

Από τον χώρο που καταλαμβάνει το μπεμπάκι, που τώρα είναι μεγαλούτσικο το υπόλοιπο υποθέτω. Αρα είναι αρκετά και φεύγουν σταδιακά.

Είπαμε μπανάκι για να δροσιστείς όχι να "ψηθείς" μέσα στην θάλλασα :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MARY ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΣΤΗ..:laugh: dallia ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ...Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΟΥ:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...