Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σας εχει συμβει ποτε??


Recommended Posts

Κοριτσακια καλησπερα,οπως καποιες θα ξερετε τον Ιουλιο παμε για εξωσωματικη...Περιμενω να αδιαθετησω βαση utrogestan την Παρασκευη...αλλιως εως 2-6.Απο χτες ποναω χαμηλα δεξια σχεδον συνεχεια,ομως δεν ειναι ο συνηθισμενος πονος περιοδου,αλλα σαν πονος ωορηξιας...

Σας εχει συμβει ποτε?Δεν με νοιαζει αν θα αδιαθετησω αυτη τη φορα,ουτε ειμαι αγχωμενη...λετε να σημαινει κατι αυτη η ενοχληση?

Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θεωρώ ότι δεν είναι τίποτα ιδιαιτερο. Καμιά φορά παρατηρούμε πονάκια που είχαμε κ άλλες φορές απλώς νομίζουμε ότι μας συμβαίνουν πρώτη φορά. Δεν μπορεί να δείξει αν προκειται για εγκυμοσύνη ή όχι, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείς!:) Σου εύχομαι να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα αυτότο μήνα!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινα μπορει να τα αιθανεσαι αυτα τα πονακια γιατι εχεις παρει καποιες ορμονες.....ομως καλο θα ηταν να επικοινωνησεις με το γιατρο σου........ολα θα πανε καλα και ευχομαι να μεινεις γρηγορα εγκυουλα!!!!!!!!!!!:woohoo:

φιλακια:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω κοριτσακια μου να στε καλα και με το καλο να ρθουν οσες περιμενετε μωρακια κ οι υπολοιπες με το καλο εγκυουλες!!!Σημερα ειμαι πολυ καλυτερα,οποτε μαλλον κατι τυχαιο ειναι και να μαι παλι στην αναμονη της αχρηστης.....αλλα ειπαμε δεν με νοιαζει και περιμενω με ανυπομονησια τον Ιουλιο που θα κανουμε την εξωσωματικη!!!

Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινα μου , σου ευχομαι ολα να πανε καλα και συντομα να αποκτησεις το μωρακι σου!!

και γω ειμαι στην φαση για να ξεκινησω καποια μεθοδο μαλλον τον αλλο μηνα και ανυπομονω να τελειωσει αυτο το μαρτυριο της αναμονης.

θα δειξει!!!το αγχος ειναι αυτο που μας τρωει:ohmy:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...