Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Αχ βρε κορίτσια καλημέρα!!! Τα νεύρα μου,

Ωορρηξία την Τρίτη 12/05/09( τέσσερα τεστ έκανα για επιβεβαίωση).. Όπως έχω πει δεν έχω σταθερό κύκλο και δεν είχα ωορρηξία από 04/01/09 - μπορείτε να φανταστείτε την αγωνία μου. Έκανα εχθές τεστ και βγήκε αρνητικό. Είναι νωρίς ή δεν υπάρχει περίπτωση;;; Μετά από πόσες μέρες πρέπει να κάνω τέστ για να δείξει;;

Εντομεταξύ από τις δουλειές πρέπει να έκανα κακό στη μέση μου. Πονάω τόσο πολύ στο δεξί πλευρό. Είναι η αγωνία είναι και ο πόνος. Αν μου έρθει η περίδος θα μπω σε αγωγή serpafar.

Δεν υπάρχει περίπτωση λέτε;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα καλη μου.Δεν ξερω και πολλα απο τεστ ωορεξιας (καποια αλλη κοπελα ισως στα πει καλυτερα) αλλα 8α σου προτεινα 1ον να μην κανεις βαριες δουλειες μεχρι να δεις τι γινετε 2ον να περιμενεις λιγες μερες ακομη και 30ν να πας για χοριακη.Ευχομε να εχεις ενα μικρο σπορακι στην κοιλιτσα σου :) .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

παλια μασ ειχαν πει στην σχολη οτι για να εγκατασταθει το γονιποποιημενο ωραριο στην μητρα θελει 2 εβδομαδεσ απο την συλληψη,στην απλη εξωσωματικη κανουν τεστ στισ 15 μερεσ αν το σκεφτεισ ετσι πρεπει να περιμενεισ λιγο ακομη.....απλωσ προσπαθησε να μην κανεισ βαριεσ δουλειεσ....

καλη υπομονη και σου ευχομαι να φουσκωνεισ σιγα σιγα;):kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.

Οσο για τις δουλειές έπεσα και στην περίοδο που βγάλαμε χαλιά. Πονάει πάρα πολύ η μέση μου. Δεν μπορώ να βρώ τρόπο να σταθεροποιηθώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρθα μου Βαλε λιγο voltaran και ξαπλωσε οσο μπορεις.Με την αλοιφη δεν εχεις προβλημα τωρα που ειναι νωρις (στην εγκυμοσυνη) βεβαια μην σου γινει συνη8εια οκ?Ξαπλωσε και αν μπορεις βαλε λιγο ψηλα τα ποδια σου. Πυστευω οτι ολα θα σου πανε μια χαρα :) .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλε ποσο αγχος μαζεμενο μαζι?? :)

Κοπελα μου ηρεμησε!!

Ακομη ειναι πολυ νωρις για τεστ....κατσε να περασει κανα 10ημερο ακομη!

Οσο για την αγωγη που λες δεν ειναι τιποτα θα περασει. Εγω να δεις ποσα εχω τραβηξει με χειρουργια και φαρμακα. Τελικα ηρθε το νινι απο εκει που δεν το περιμενα! :woohoo:

Υπομονη και το μωρακι σου ειναι στο δρομο! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΕΣΤ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ! ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΗ. ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

evhdal έγραψε:

κοιτα να χαλαρωσεισ και κανε κανα ζεστο μπανιο μου ασε τα υπολοιπα για αργοτερα οι δουλιεσ δεν τελειωνουν ποτε......:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Θα ελεγα το μπανιο να ειναι χλιαρο οχι ζεστο..καλο ειναι να αποφευγουμε τα ζεστα μπανια στην εγκυμοσυνη

Ευχομαι να εισαι εγκυος!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ στο προηγούμενο, μόλις είδα την μικρή αποκόλληση έμεινα παναγία στο κρεβάτι για μια εβδομάδα (μονο τουαλέτα πήγαινα) παρόλα αυτά παλλινδρόμησε και το έχασα. Τώρα φοβάμαι πολύ αλλά και από την άλλη αν σταματήσω ότι κάνω με μόνο γνώμονα όποτε και αν θα μείνω θα παλαβώσω. Τι να έκανα. Να μην κάνω τις δουλείες μου ή να μην πάω γυμναστήριο μήπως και δεήσει,,,,,,,,,;;;

Και αν δεν;;;

Με την πρώτη ωορρηξία μετά από τόσους μήνες θα είμαι τόσο τυχερή;;;

ολο προβλήματα είμαι :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...