Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ .........ΕΠΑΦΗ


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ κοριτσια τι κανετε? εγω πολυ δουλεια .ακομα δεν ξερω γιατι αργησε η περιοδος μου θα μαθω οταν παω στον γιατρο .Αλλα σημερα πανω στην επαφη σε αποφαση τελευταιων δευτερολεπτων λεω στον αντρα μου μην σταματησεις αλλα εκεινος οποτε του το λεω νομιζει οτι ειναι τετοιες μερες που δεν εχω ωορηξια γιατι του εχω πει να ξαναπροσπαθησουμε μετα τον αυγουστο λετε να μεινω εγκυος και να του κανω εκπληξη? μακαρι ,αφηστε που ολοι με ρωτανε εισαι εγκυος? κατευθειαν στο ψητο να μαθουν.αφου και η πεθερα μου εχτες μου λεει μπορειτε τωρα εεε? γιατι ειχα μια παλινδρομηση και επρεπε να ξαναπροσπαθησουμε μετα απο 3 μηνες.Τελοσπαντων δεν θελω να ανγχωνομαι απο τωρα ξερω οτι θα μαθω σιγουρα σε 2 και κατι βδομαδες.τελικα με τα κιλα εχασα 4 και τωρα αρχισα παλι να τρωω αλλα απο αυριο συνεχεια της διαιτας για να ξεχαστω με το θεμα.φιλια πολλα κοριτσια περιμενω νεα σας .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

letta μου στο ευχομαι ολοψυχα να του την κανεις την εκπληξη:laugh:

αλλα μηπως να μην εκανες διαιτα μεχρι να σιγουρευτεις καλη μου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή σου ημέρα Letta μου. Στο εύχομαι ολόψυχα καλή μου να κάνεις έκπληξη στον αντρούλη σου! Μακάρι αφού το θέλετε τόσο πολύ! Όσο για δίαιτες και κιλάκια, περίμενε λιγουλάκι.... μην κάνεις αυστηρές δίαιτες, κτλ. ωσότου σιγουρευτείς! Εγώ, με μπόλικα κιλάκια παραπάνω, από τότε που βάλαμε μπροστά κι όλο νομίζω πως είμαι... (πώς κολλάει το ρημάδι το μυαλό!!!) απλώς το έχω ρίξει στα φρούτα και στα λαχανικά, χωρίς όμως να στερούμαι κάτι. Τουλάχιστον, αυτά είναι εξαιρετικές πηγές βιταμινών!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...