Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γουλίτσες και εμετοί !!


Recommended Posts

Κόριτσια έχω πανικοβληθεί.

Από χθές η μικρή μου μετά σχεδόν από κάθε γεύμα βγάζει γουλίτσα και σήμερα το πρωί ... έβγαλε μία τόσο μεγάλη :S που ήταν λες και έκανε εμετό !!! μέχρι το πάτωμα λερώσαμε.

Η διατροφή της είναι γάλα δικό μου ... απλά το τρώει από μπιμπερό.

Λέτε να έχουμε παλυνδρόμιση !!!!

Έχω τρελαθεί ... περιμένω πως και πως να περάσει η ώρα και να πάρω την παιδίατρο.

Ειλικρινά φοβάμαι μην μας κόψουν το δικό μου γάλα και δεν θέλω ... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,

ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗΣ. ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ.

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΞΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΕΙΔΙΚΟ ΠΗΧΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΜΕ ΓΑΣΤΡΟΕΙΣΟΦΑΓΙΚΗ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ, ΤΟ FRIZOLAC COMFORT ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΡΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ.

ΡΩΤΑ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΤΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ, ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.

:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχάς μην πανικοβάλεσε!

Οι γουλίτσες είναι κάτι φυσιολογικό και συνήθως συμβαίνουν όταν το μωρό έχει πιει παραπάνω ποσότητα γάλακτος απ' αυτή που χρειάζεται και με το ρέψιμο τη βγάζει.

Οι συνεχόμενοι εμετοί σε στυλ ρουκέτας είναι ανησυχητικοί αλλά εσείς απ'ότι καταλαβαίνω έχετε μόνο γουλίτσες.

Ωστόσο πάρε και την παιδίατρο σου για να σε καθησυχάσει καλύτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

A SOU PW OTI EINAI FYSIOLOGIKO NA BGAZOUN OPOS EIDAIS KAI MENA EBGAZE POLU KAI TORA BGAZEI LIGO (ASXETO AN TROMAKSA EPROXTHES GIATI EBGALE APO THN MITH)

TO MITRIKO GALA EINAI PIO EUKOLOXONEUTW KAI DEN YPARXEI LOGOS NA SOU PEI KANENAS NA TO KOPSEIS .ISA ISA OSA DEN TREFONTE ME MHTRIKO EXOUN MEGALITERO PROBLHMA .

MHN ANXONESE ,KAI H EFOULA TO IDIO EXEI ,TA LEGAME PROXTHES ,KAI AYTO THS EIPA NA MHN ANXONETE .THA PERASEI .PAREMBASH TOU PAIDIATROU ME SKEUASMATA GINETE MONO OTAN DEN PINEI MHTRIKO GALA .OTAN PINEI MITRIKO TOTE EINAI FARMAKO APO MONO TOU;) KAI APLA PERIMENOUME NA ORIMASEI TO PEPTIKO TOU .

TAISETO PIO ERTHIO BALTO NA REUTEI KALA ,KRATATO LIGO ,PANTA AFISETO KAPOU ME KLISH ......TA KLASIKA .

FILAKIA ,MHN ANISIXEIS,OTI THES EDW EIMAI ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!

δεν νομιζω οτι ειναι κατι ανησυχητικο,ολα τα μωρακια κανουν εμετο,αλλιως... αυτοι που φτιαχνουν τις σαλιαρες θα ειχανε πεθανει της πεινας!:laugh:

κ εμεις μετα απο καθε γευμα κανουμε κ καμια γουλιτσα,μωρακια ειναι μωρε,εμεις πως μεγαλωσαμε.

Εμεις τυχαινει να κανουμε γουλιτσες κ μετα απο ωρα κ να εχει κομμενο γαλα η γουλιτσα,σαν γιαουρτι!μαλλον δεν το χωνεψε καλα,παρολου που ειναι γαλα της αυτου ΅αγελαδιτσας΅:P κ που ρευεται κανονικα,ξερω ειναι η ανασφαλειες που εχουμε σαν νεες μανουλες αλλα θελει κ λιγο ψυχραιμια,(τα λεω σε εσενα για να τα ακουσω εγω!:silly: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KAI KATI ALO .AN TRWS GALAKTOKOMIKA KOPSETA LIGO NA DEIS AN TO ENOXLOUN AUTA .EMENA DEN TA ANTEXEI KAI OTAN TROW PANTA BGAZEI PERISSOTERO APO TO KANONIKO .DES KAI AYTO AN PIRAZEI AUTO KAI STAMATISETA GIA KAPOIOUS MHNES ...EMEIS TORA MONO AN TO PARAKANW TON PIRAZEI ALIOS ENA GALA THN HMERA MPORW NA TO PIW ANETA .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ Αφροδίτη ... σε λίγο θα πάρω και την παιδίατρο να δω τι θα μου πει.. αλλά το ποστ ήταν πολύ κατατοπιστικό.

και πάλι ευχαριστώ πολύ

Ο μικρός σου πως τα πάει τώρα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MIA XARA BGAZEI ALA LIGO .PROXTHES MALON TOU PIESA THN KOILIA OPOS TON KRATOUSA KAI EBGALE POLU KAI APO THN MITH KAI TROMAKSA ALLA OLA OK

A! PROSEXE MHN THN PATAS STHN KOILIA!!!!

EINAI DISKOLA STHN ARXH ,EINAI MIKROULIA KAI TA BLEPOUME NA TALEPOROUNTE ...EMENA ME PIRAZE PERISSOTERO OTI EBGAZE OTI ETRWGE KAI META KSANA HTHELE NA FAEI KAI TRELENOMOUNA!!!:blush:

ASE TA PLINTIRIA !!!

THA PERASEI KAI AYTO MHN ANISIXEIS SKEPSOU ENA MHNKI EINAI THA PERASEI THA ORIMASEI TO PEPTIKO TOU .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μίλησα με την παιδίατρο και αφού μου έκανε κάποιες ερωτήσεις καταλήξαμε στο ότι τρώει πολύ γρήγορα και με πολύ λαιμαργία το γάλα της και καταπίνει πολύ αέρα γιαυτό και έχουμε γουλίτσες. Θα πρέπει να την διακόπτω και να την βάζω να ρεβεται στο ενδιάμεσο ... όσο για το πρωινό εμετό ... της έπεσε βαρύ το γάλα γιατί το στομάχι της ήταν άδειο αφού τελευταία φορά είχε φάει στις 23.30 !!!!

Ελπίζω να στρώσει γιατί όπως είπες και εσύ Αφροδίτη μου ... στεναχωριέμαι πολύ που ταλαιπωρείται τόσο μικρούλα 26 ημερών.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εμένα μου έβγαζαν και τα δύο το γάλα. Ρουκέτες από πολύ μικρούλια. Όταν άρχιζαν να βγάζουν και από τη μύτη (πολύ όμως) και πνιγόντουσαν μέσα στον ύπνο τους είχα κατατρομάξει. Πολύ άσχημο θέαμα τα καημένα. Τελικά η γιατρός είπε να τα ταϊζω με διακοπές κατά τις οποίες πρέπει να τα αφήνω να ρεύονται. Και οι δυό τους τρώγανε λαίμαργα. Επίσης είχαν και παλλινδρόμηση. Όλα αυτά μαζί. Μου σύστησε όμως το Frisolac Comfort που είναι πιό πηχτό γάλα και βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις. Όχι ότι τώρα δεν βγάζουν αλλά σίγουρα πολύ λιγότερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

ΤΡΟΜΑΞΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΗΣ

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΑΩ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΟΡΘΙΑ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΥ Η ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΠΑΛΙ Η ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΩ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΘΑ ΡΕΥΤΕΙ

ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΜΩΡΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ

ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οι γουλιτσες ειναι συνηθησμενο στα μωρακια ειτε ειναι απο απλη ενοχληση στο στομαχι ειτε απο παλινδρομηση και εμενα ακομη και τωρα που και που κανει καμια και ειναι 10 μηνων!

παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι το μητρικο γαλα ειναι πιο ευπεπτο και εχει νομιζω γιγοτερες γουλιες απο ενα μωρακι που πινει ξενο γαλα εμεις που πινουμε ξενο ειχαμε το frisolac comfort και τωρα το frisomel comfort

παντως οταν μιλησεις με τον γιατρο να δειτε αν ειναι παλινδρομηση γιατι εχει διαφορετικη αντιμετωπιση(πχ να τρωει σε ορθια σταση να κοιμαται με κλιση στο κρεβατακι του ακομη και σιροπι υπαρχει)

ευχομαι ολα να ειναι καλα απο δω και μπρος και να μην ειναι τιποτα που να σε ανυσηχησει αλλο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 13 years later...

Κορίτσια αν και είναι παλιά η συζήτηση, να ξέρετε οτι εδω απελπισμένη μανα με ολονυχτιους εμετους και με βοηθήσατε απίστευτα με τις συμβουλες και τις αποψεις σας εδώ! 

Χιλια ευχαριστώ και να ειναι όλων τα μωράκια υγιή και Χαρούμενα! 

Μαρίνα 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...