Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΙΩΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΝΑΩ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟ! ΕΙΜΑΙ 9Η ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ! ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ! ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ; ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΡΥΣΤΗΚΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΕΧΩ Κ ΚΑΤΙ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ! ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΜΟΝΗ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου κανε λιγακι υπομονη και αν θες κανε μια χοριακη.μακαρι να εχεις θετικα αποτελεσματα.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΥΧΗΣΗ?ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ?ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΤΟΥ?ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ?ΤΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ 4Η ΕΩΣ 9Η ΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΩΑΡΙΑ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ. ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΓΧΥΣΗ ΠΡΙΝ Κ ΜΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ PREGNYL ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΝΤΟΣ 36 ΩΡΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΠΑΠ. ΚΑΘΕΣΑΙ ΞΑΠΛΑ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ Κ ΦΕΥΓΕΙΣ. ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ. ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ULTROGESTAN (ORMONH) ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ. ΣΕ 14 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ! ΑΥΤΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 300Ε. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΜΑΣ ΜΗΝΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!:):P ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ!!:):P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου,μακαρι να μην χρειαστει να την κανω βεβαια και να μεινουμε εγκυουλες συντομα.ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχομαι απο τα βαθυ της ψυχης μου να εισαι εγκυουλα.......ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!υπομονη......δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.....καταλαβαινω η αναμονη ειναι απο τις χειροτερες διαδικασιες....

φιλακια και καλα αποτελεσματα!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε πρωτη φαση σου ευχομαι να μη χρειαστει να ξαναπερασεις την αγωνια αυτη ποτε!

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κρατας το μυαλο σου απασχολημενο, διαβασε, πηγαινε για καφε, για περπατημα και φυσικα...ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΑΣΕ, ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ 2 ΦΟΡΕΣ. ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΝΑΝΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ. ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΑ... ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΜΩΡΟ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα

πραγματι οποιο ζευγαρι (γιατι και οι αντρες το περνανε με τον τροπο τους μαζι μας) δεν εχει ζησει την αναμονη, δε ξερει τι ζορι ειναι... εκανα 2 σπερματεγχυσεις, φανταζομαι οτι η εξωσωματικη που διαρκει περισοτερο σαν διαδικασια ειναι ακομη μεγαλυτερο ζορι!

Στην 1η σπερματεγχυση καθομουν σπιτι, κλαψουριζα, ετρωγα και διαβαζα στο ιντερνετ οοοοολη μερα, δε δουλευα κιολλας!. Στην 2η τα εκλεισα ολα, και την τηλεοραση και επεσα με τα μουτρα στα βιβλια, κυριως βιβλια ψυχολογιας, αυτογνωσιας κτλ...το ψαξα λιγακι! Τις τελευταιες μερες δε, μαζεψα τα μπογαλακια μου πηρα το τρενο και κατεβηκα στην Αθηνα, εμεινα στο αγαπημενο μου ξενοδοχειο, και οχι στην αδελφη μου που εχει μωρο, και κανονισα να δω ολες τις παλιες μου φιλεναδες, εβγαινα ασυστολα, περασα σουπερ και ξεχαστηκα...δεν ειπα σε κανεναν το θεμα για να μη με ρωτουν τπτ... εκανα focus στις δικες τους ζωες, στα προβληματα τους, στις χαρες τους...καναμε ψωνια και βολτες βολτες βολτες!!! Γυρισα γεματη και ετοιμη να αντιμετωπισω το αρνητικο αποτελεσμα, την αλλη μερα εκανα χοριακη, ηταν +...η ποιο ομορφη μερα της ζωης μου...μεχρι στιγμης τουλαχιστον γιατι ελπιζω σε λιγους μηνες να ζησω την πραγματικα ομορφοτερη! Ευχομαι και για σενα να μαθεις τα καλυτερα...4 μερες εμειναν, ε? αντε τον φαγαμε τον γαιδαρο!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gilie έγραψε:

α, και κατι ακομη, μη μπαινεις εδω μεσα, νομιζεις οτι σε βοηθα αλλα απλα σε κραταει δεμενη με την αγωνια σου

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την gilie σ' αυτό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ στην ίδια κατάσταση είμαι και γω!! Δεν έχω κάνει ακόμα σπερματέγχυση, όμως δεν είχα ωορρηξία για 6 μήνες και ο γιατρός είπε για serpafar. Όμως εκεί που θα το έπερνα δύο ημέρες πρίν έκανα τέστ ωορρηξίας και βγήκε θετικό. Το έκανα την προηγούμενη τρίτη, έκανα ένα τέστ σήμερα από αυτά του εξωτερικού τα stiκs. Αρνητικό κλαψ. Είναι νωρίς οι δέκα ημέρες;;;;;;;;;; Δεν μπορώ την αναμονή. Άντε να δούμε. Αν όχι θα πάρω serpafar είπε ο γιατρός.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι δύσκολη η αναμονή, έχεις δίκιο. Προσπάθησε όμως να απασχολήσεις με κάτι το μυαλουδάκι σου. Διάβασε κανένα βιβλίο, κάνε καμιά βολτούλα και προσπάθησε να είσαι με κόσμο που δεν ξέρει για την σπερματέγχυση έτσι ώστε να μη σε ρωτούν και να μη στο θυμίζουν.

Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα τέλεια!!!! Και θα πάνε!!!!

Κορίτσια και σε σας που είστε στην ίδια θέση, εύχομαι να μας ανοινώσετε γρήγορα τα ευχάριστα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλή επιτυχία και σύνομα να ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση και σε καταλαβαίνω απόλυτα. πριν 4 μέρες έκανα την πρώτη μου σπερματέγχυση σε φύσικό κύκλο.έκανα μόνο μία pregnyl μία μέρα πριν. από χθες άρχισε να μου πρήζεται το στήθος και ψιλοξενέρωσα.είναι πολύ νωρίς και για εγκυμοσύνη και για περίοδο!!

πάντως η διαδικασία είναι πολύ απλή και σκέφτομαι να συνεχίσω αν χρειαστεί....ελπίζω όμως η πρώτη να ήταν και η τυχερή και για τις δυό μας.εσύ που την έκανες?

θα τα πούμε σύντομα να ανταλάξουμε τα ευχάριστα νέα μας!!!:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 15Η ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ.ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΠΡΥΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΒΕΒΑΙΑ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! Α! Κ ΠΥΡΕΤΟ 37!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΧΟΡΙΑΚΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Κ ΑΥΤΟΝ;;;ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ Κ ΤΡΕΜΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΩ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ!! ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ! ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ έχω μια διαίσθηση ότι δεν θ'αδιαθετήσεις και θα μας ανακοινώσεις και εσύ την εγκυμοσύνη σου .. !!

Μην αγχώνεσαι .. όλα καλά θα πάνε :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...