Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑ??????????????


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ......ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ;) Η ΜΙΚΡΗ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΗΧΟΥΣ.ΚΑΚΑΡΙΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΕΛΑΓΕ???????2 ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΟ?????????????:blink:

ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Falassarna. Θα σου πώ το εξής : η μία από τις δύο μικρούλες όποτε την κούναγα στην αγκαλιά μου και την έπαιρνε σιγά σιγά ο ύπνος γέλαγε έτσι ξεκαρδιστικά. Μάλιστα κουνιόταν και η κοιλίτσα της από το γέλιο. Όποτε ήταν ξύπνια, τίποτα, σοβαρή τελείως. Η άλλη, με το που άκουγε κάποιον να τις μιλάει έσκαγε χαμογελάκι και νάζι, όταν ήταν ξύπνια. Η πρώτη που σου είπα ακόμη και τώρα έτσι ξεκαρδίζεται όταν γελάει, αλλά πλέον το κάνει ξύπνια όταν της μιλάμε. Πάντως αυτά που σου λέω γινόντουσαν και πιο νωρίς από τον 2ο μήνα. Μερικές φορές γέλαγα κι εγώ που το έβλεπα αυτό στην πρώτη μικρούλα που ξεκαρδιζόταν μες στον ύπνο της και την ξύπναγα! Γελάνε λοιπόν αυτές οι ψυχούλες, γιατί είναι γεμάτα ζωή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΣΟΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ?

ΕΓΩ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΣΝΙΦ:P ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΝΑΝΟΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ:)

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΔΥΜΑ?ΣΩΣΤΑ?ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναιαιαιαι! Δεν το συζητώ! Όταν γίνεται αυτό σε τρελαίνει! Μα αυτό είναι και το πιο όμορφο. Να σου γελάνε, ή έστω να γελάνε γενικών και χωρίς λόγο. Εγώ ναί, έχω δύο κοριτσάκια, στο τέλος Μαίου μπαίνουν στον 4ο μήνα. Να μας ζήσουν οι κοριτσάρες μας :-);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...