Μετάβαση σε περιεχόμενο

Oργάνωση βάπτιης


mummy_

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!

Λέμε μετά το καλοκαίρι να βαφτίσουμε και εμεις το μπουμπουκάκια μας.Θα ήθελα λοιπόν να ακούσω τις ιδέες σας και γιατί όχι να δω φώτο απο τις δικές σας βαφτίσεις!:laugh:

Πρόσφατα σε μία βάφτιση που παρεβρέθηκα,οι γονείς είχαν ζητήσει απο τους καλεσμένους να μην φέρουν δώρα στο μωράκι,αλλά να καταθέσουν τα αντίστοιχα χρήματα σε κάποιο λογαριασμό ιδρύματος για παιδιά.:) Το βρήκα φοβερη ιδέα και σκέφτομαι να το κάνω και εγώ στην βάφτιση της γοργονίτσας μου...;)

Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις ιδέες σας!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελεια η ιδεα σου... να το κανεις... μου εδωσες ιδεα... δεν το ειχα σκεφτει...;)

Ωραιο θεμα για βαπτιση μπεμπας ειναι οι πεταλουδιτσες, οι μελισσουλες, οι νεραιδουλες, πριγκιπισσα, πασχαλιτσα, γοργονιτσα, μαργαριτουλα, κτλ... τα κοριτσακια εχουν πολλα θεματακια... τα συνδιαζεις και με τα αντιστοιχα χρωματακια και θα γινει τελεια...

Εγω βαπτιζω τον γιο μου σε ενα μηνα και το θεμα μας ειναι ναυτικο (καραβακια, αγκυρουλες, μπλε ναυτικο το χρωμα με λευκο, και θα βαλω λευκα λουλουδια με μπλε κορδελες)

Με το καλο να την βαπτισετε...:laugh: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα μου αρεσει πολυ το θεμα με τα λουλουδακια και σε χρωματα θα εβαζα φουξια και λαχανι!! :)

Επισης πολυ ωραια και συγκινητικη η ιδεα σου με τα χρηματα στο λογαρισμο καποιου ιδρυματος! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα μερικά προσκλητήρια που μου άρεσαν...;) Θέλω την γνώμη σας!:) Ποιο σας αρέσει περισσότερο;Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

1.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MUMMY ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! :)

ΕΓΩ ΒΑΦΤΙΖΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 24 ΤΟΥ ΜΗΝΑ...

ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΛΕΥΚΟ Κ ΓΑΛΑΖΙΟ. ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΙΔΩΝ. ΕΝΑ ΚΑΡΟ-ΠΟΥΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ( ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΛΑ ΧΙΧΙ) ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΙΟΓΚΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΒΟΥΡΙΤΣΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΩ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΛΕΥΚΕΣ Κ ΣΙΕΛ ΟΡΤΑΝΙΣΙΕΣ Κ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ Κ ΠΡΟΣΘΕΣΑ Κ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΥΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΕΣ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΑΚΙΑ ΚΤΛ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ Κ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑΡΙΚΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ? ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ ΠΧ. ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΕΡΑΣΑΚΙ... ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...