Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ακούω εντυπώσεις από την συνάντηση.....


Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα, λοιπόν για πείτε και σε μας που δεν τα καταφέραμε να έρθουμε, πως περάσατε????

Είχε και καταπληκτική μέρα....μαζευτήκατε πολλές?

Επλίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω. Θέλω πολύ να σας γνωρίσω ΌΛΕΣ.:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Περάσαμε πολύ καλά!! Μαζευτήκαμε αρκετές! Είχαμε όμως και απουσίες. Η έκπληξη ήταν το Αριστινάκι που ήρθε και ομόρφυνε την παρέα μας!! Είχαμε και καινούριες παρουσίες.

ΠΑΝΤΑ περναμε καλά!!!! :) :) :)

Αντε και την επόμενη φορά ακόμα περισσότερες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ήταν απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Ανυπομονούμε για την επόμενη συνάντηση κι οι κοπέλες που δεν τα κατάφεραν σε αυτή... να μην χάσουν για τίποτα την επόμενη!! Όσο πάει περνάμε και καλύτερα!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ταν ολα πολυ ομορφα ειχαμε αρκετες συμμετοχες η σισιω με το πανεμορφο μουτρακι τη μπεμπα η απροσμενη αλλα καταπληκτικη παρουσια της Αριστινας την Ρουλα μας πο αν δεν ειχα το κινητο της δεν ξερω που θα βρισκομαστε η Νταλλια αμσ με τον συζυγο της η μαρινα με το συζυγο και το Μιχαλακη ρε παιδια αυτο το μωρο με εκανε και επαθα πλακα ειμασταν και εμεις οικογενειακως η Ρουμπι με μια φιλη της η Συνηθης ηποπτη Δημητρουλα με το φοβερο γιο και πολυ χιουμοιστα αντρα ο οποιος μας ειπε οτι θα δημιουρηγσει το μπαμπυλαντ και θα δουμε η μαριαντα με το Σωκρατη καλα το απιδ ερχοταν και μου ελεγε ο Μπουγιουρης και μαλιστα ηρθε και η Αννα με μια πανεμορφη κοιλιτσα δεν μπορεσα βεβαια να τη δω πολυ λογω Σταυρου και παιδοτοπου και καποια στιγμη ηρθε και αλλο ενα ζευγαρι αλλα δεν ξερω ποιοι ηταν ειχαν ομως ενα πανεμορφο μωρο .Κοριτσια αν βλεπετε απο μια μερα το μιχαλαρα με το σταυρονικολα ειχαν το γελιο .Δημητρουλα ειδες ο Σταυρος θεια θεια :της θειας σου ε ; χαχαχα Στο τελος ειχαμε μεινει εγω η δημητρα και η μαριαντα και η νταλλια και οι αντρες μας κανανε το πηγαδακι νταντυλαντ ρε Δημητρα εκει επρεπε να τραβηξουμε φωτογραφια .Αντε στην επομενη συναντηση περισσοτερες συμμετοχες περισσοτερα παιδια περισσοτεροι μπαμπαδες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mirlitsa έγραψε:

Ax βρε κορότσια τι καλά πο περάσατε, ζήλεψα λιγάκι...:dry:

Είμαι στο γραφείο και από την βιασύνη μου να γράψω γρήγορα κάνω τρομερά ορθογραφικά και συντακτικά λάθη. Συγγνώμη εκ΄των υστέρων, ελπίζω να καταλαβαίνεται τα μηνύματά μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mirlitsa γεια σου!!!Εγω θελω να πω οτι περασα πολυ ωραια και να σου πω οτι ολε οι κοπελες ειναι υπεροχες!!!!!Πραγματικα χαρηκα παρα πολυ που τις γνωρισα!!!Μακαρι να ερχοσουν κι εσυ γιατι εγω θα φυγω τωρα και δεν θα σας ξαναδω για καποιους μηνες παλι...ευχομαι να ξαναρθω συντομα!!!μην ζηλευεις γιατι οταν θα πας σε συναντηση θα ειναι λες και ειχες παει σε ολες!!Τα κοριτσια ειναι καταπληκτικα!!Φιλακια σε ολες σας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...