Μετάβαση σε περιεχόμενο

μεταφορα μητρικού γάλακτος


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!

Αναρωτιόμουν μήπως μπορεί καμιά σας να με βοηθήσει με ένα θεματάκι...

Σε 2 εβδομάδες, θα να λείψω 3 ημέρες εκτος Ελλάδος. έχω φυσικά ήδη φροντίσει και έχω 4 λίτρα γάλα περίπου στην κατάψυξη, μέχρι τότε θα έχω και περισσότερο, δεν είναι αυτό που με προβληματίζει, να πεινάσει η μικρή αποκλείεται! Προβλήματα με το μπιμπερό δεν υπάρχουν, παίρνει από πολύ μικρή γάλα δικό μου έτσι όταν χρειάζεται να λειψω. Σημειώνω ότι Θα την κρατήσει η μητερα, ο πατέρας μου και η αδελφή μου που τους βλέπει καθημερινά και τους ξέρει καλά, μένουμε πάνω κάτω και θα ανέβουν φυσικά όλοι στο δικό μας σπίτι για να μην αλλάξει περιβάλλον η μικρή. Έχω ήδη συμβουλευτεί ψυχολόγο για αυτό το διάστημα των 3 ημερών ως προς το τι πρεπει να γινει και πως για να ειναι οσο το δυνατον πιο ανωδυνο για το παιδι.

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΩΣ

θα βρίσκομαι στο Βερολίνο και δεν θέλω να πετάξω όοοοολο αυτό το γάλα που θα έχω αντήσει, δηλαδή περίπου 2 λίτρα. Αν μπορούσα να σώσω κάποιες ποσότητες, ιδίως αυτες που θα αντλώ στον χώρο μου με σωστές συνθήκες αποστείρωσης και θα μπαίνουνε κατευθείαν ψυγείο ...? Εχω ήδη προμηθευτεί ειδικό τσαντακι ισοθερμικό, ότι πιο καλό βρήκα διαθέσιμο και ειδικές παγοκυψέλες κτλ, και έχω και τα σακουλάκια της μεντελα που ειναι αρκετα μαζεμένα απο άποψης χώρου. Δεν είναι βέβαια φορητό ψυγειάκι που θα ήταν το καλυτερο αλλά άντε να το κουβαλήσω αυτό στο αεροπλάνο! Παρεπιμπτόντως Θα μένω σε σπίτι και όχι σε ξενοδοχείο. Τι με συμβουλεύετε να κάνω για την μεταφορά του γάλακτος? Να καταψύξω ίσως το γάλα τις 2 πρώτες μέρες και να το μεταφέρω κατεψυγμένο ή θα αποψυχθεί στην πορεία? Να το μεταφέρω απλά σε θερμοκρασία ψυγείου? Να το δόσω στον άντρα μου να το πιεί για να μην το πετάξουμε η μηπως να φτιαξω ρυζόγαλο χα χα χα? Σοβαρα τώρα, υπολογίζω οτι το γαλα θα μεινει στο τσαντακι περιπου 8 ωρες και το τσαντακι θα το εχω συσκευασμενο μεσα στην βαλιτσα μου. Νομίζω και ότι η θερμοκρασία είναι και λιγο πιο χαμηλή στο αεροπλάνο εκεί που βάζουνε τις αποσκευές.

Το έχει δοκιμάσει καμιά σας αυτό το σενάριο? Και μετά απο 8 ώρες στο ισοθερμικό τσαντάκι τί το κάνατε το γάλα? Γιατί προφανώς όταν επιστρέψω θέλω να την έχω όσο το δυνατόν περισσότερο στο στήθος και όχι να δόσω μπιμπερό...! Αρα κατα βάση ψάχνω κάποιον τρόπο να το μεταφέρω κατεψυγμένο το γάλα...

Ιδέες? Προτάσεις? Συμβουλές?

Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχως θα σε στεναχωρήσω . Το γαλα θα πρεπει να το πετάξεις ή να το αφήσεις εκει που θα σε φιλοξενουν να κανουν ρυζογαλο :P

Καλά να περάσεις :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...