Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ξέρει κανείς να μου απαντήσει?


Recommended Posts

Καλημέρα σας, θα ΄θελα τη βοήθειά σας αν έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία. Στις 11/3/09 έκανα το πρωτο τέστ χοριακής μετά απο εξωσωματική (2η φορά), το αποτέλεσμα ήταν + . Τελικά μια εβδομάδα μετά σταμάτησα όλα τα φάρμακα γιατί ο γιατρός μου είπε ότι ήταν εξωμήτριο. Από τότε και μέχρι σήμερα παρακολουθούμε τη χοριακή, η οποία πότε μένει σταθερή και πότε ανεβωκατεβαίνει. Ο γιατρός μου με ρώτησε αν έχω υπομονή να περειμένω γιατί δεν θα ήθελε να κάνω απόξεση ή να πάρω κάποιο φάρμακο έτσι ώστε να ρυθμίσουμε τη χοριακή. Αλλά η όλη διαδικασία με κούρασε, πόσο καιρό πρέπει να περειμένω ακόμα? Αν ξέρει κάποια φίλη ας μου απαντήσει. Σήμερα είναι να ξανακάνω τη χοριακή αλλά δεν θα πάω, θα τη κάνω την επόμενη Παρασκευή. Μήπως το άγχος δε βοηθάει? Μπορεί να έχω κάποιο πρόβλημα με το να περειμένω, μήπως πρέπει να κάνω τελικά απόξεση? Τέλος πάντον κάτι πρέπει να γίνει γιατί δεν μπορώ άλλο.

Σας ευχαριστώ για την υπονονή σας και ελπίζω να μην σας κούρασα.:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε αλεκα μου απο 13-03 κοντευουν να περασουν 2 μηνες και ακομα κανεις χοριακες;;;;;;;;;;;;υπερυχο δεν εχεις κανει;;;;;;;;;και αν ειναι εξωμητριο δε θα επρεπε να το προλαβεται;;;;;;;;;;:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα, δεν έχω παρόμοια εμπειρία απλά θα ήθελα να σου πω να κάνεις λίγη υπομονή ακόμη αφού και ο γιατρός είναι αυτής της άποψης γιατί τι γίνεται τελικά αν είσαι έγκυος και κάνεις απόξεση?? δεν είναι κρίμα? Σου εύχομαι καλά και θετικά αποτελέσματα.:)

Ο υπέρηχος τι έδειξε?? μήπως να πάρεις και μια γνώμη από άλλον γιατρό?:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχω κάνει δυο φορές υπέρυχο και δεν είδαμε κάτι εκτός από λίγο υγρό μέσα στην κοιλία. Επισείς ξέχασα να σας πω και ίσως έχει σημασία, ο γιατρός μου είπε ότι είναι εξωμήτριο που έχει παλληνδρομησει. Δεν ξέρω αν έχω ξεχάσει κάτι να αναφέρω.:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alekap.καλημέρα:)

Σίγουρα ο γιατρος σου ξέρει κάτι παραπάνω απο εμάς αλλα έχω μια απορία αφου έχει παλινδρομήσει γιατί ανεβοκατεβαίνει η χοριακη;

Και γιατί δεν θα κάνεις σήμερα χοριακή;

Δεν μπορω να σου πω κάτι παραπάνω γιατι δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο

παρολα αυτά αν έχεις ανυσηχία γιατί δεν πας και σ'έναν άλλο γιατρό;Ειναι ο ίδιος που σου εκανε την εξωσωματική ή άλλος;

Τελικά είχα παραπάνω απο μια απορίες:laugh:

Ευχομαι να πάνε όλα καλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλέκα γεια σου :)

Από μια άλλη κοπέλα του mammyland με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (εξωμήτριο και ανεβοκατεβάσματα της χοριακής) ξέρω πως το φάρμακο αυτό που δίνουν για να προκαλέσουν αποβολή ή απορρόφηση του εξωμήτριου κυήματος είναι ιδαίτερα τοξικό και μετά θα πρέπει να περιμένεις 6 μήνες για να ξεκινήσεις νέες προσπάθειες για παιδί. Προφανώς γι'αυτό ο γιατρός σου θέλει να αποφύγετε να σου δώσει φάρμακο. Από την άλλη, πως να κάνει απόξεση σε ένα κύημα που δεν είναι μέσα στη μήτρα;; Λογικά, μόνο χειρουργικά θα μπορεί να αφαιρεθεί, αλλά ξέρει ο γιατρός σε ποιο σημείο είναι; Στην άλλη κοπέλα, δεν ξέρανε που ακριβώς είναι, γι'αυτό και εκείνη τελικά το πήρε το φάρμακο, γιατί η χοριακή ανέβαινε αντί να κατεβαίνει και μάλιστα ήταν αρκετές μέρες στο νοσοκομείο.

Και τώρα είναι στη φάση της αναμονής.. να περάσουν οι 6 μήνες και μετά να ξεκινήσει πάλι...

Ίσως καλό θα ήταν να μην αφήσεις να περάσει άλλη μια βδομάδα. Το ξέρω είναι ψυχοφθόρο, αλλά είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να το αφήσεις... καλύτερα θα'ταν να κάνεις τη χοριακή ξανά σήμερα και να μιλήσεις πάλι με το γιατρό σου.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλεκα μου καλησπερα,εγω εχω περασει εξωμητριο σε φυσιολογικη συλληψη περυσι,αντιμετωπιστηκε λαπαροσκοπικα και μου εγινε αφαιρεση της μιας σαλπιγγας.Δεν πηρα καποιο φαρμακο για την χοριακη και η περιοδος ηταν κανονικη μετα.Εισαι σιγουρη πως ηταν εξωμητριο?Μηπως μονο παλιδρομησε η κυηση?Αν εισαι βεβαιη γι αυτα που σου πε ο γιατρος και σου χει πει πως δεν θα χεις καποιο προβλημα με την χωριακη να ανεβοκατεβαινει κανε λιγο υπομονη...η αλλιως παρε και μια δευτερη γνωμη...

Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σας ευχαριστω πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας στο πρόβλημά μου. Λυπάμαι πολύ αλλά μόλις τώρα είδα όλα σας τα μυνήματα, δυστυχώς λόγω τροχαίου ατυχήματος που είχε ο πατέρας μου χθές, μόλις πριν από λίγες ώρες γύρισα στο σπίτι. θα προσπαθήσω όσο πιο σύντομα να απαντήσω στις ερωτήσεις που μου κάνατε. είδη έχω λύσει πολλές από τις απορίες μου. Κολό Σαββατόβραδο να έχετε όλες σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...