Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

:) ο μικρός μου ειναι σχεδόν 40 ημερών και έπειτα από θηλασμούς ακόμη και 3 ωρών δείχνει ανικανοποιητος τις περισσότερες φορές βάζοντας απεγνωσμένα τα χέρια του στο στόμα .Του δίνω συμπλήρωμα περίπου 2 φορές τη μέρα το οποίο ρουφάει αμέσως .Θα ήθελα τη συμβουλή της κ. Αγλαιας σε σχέση με την επιτυχία από εδώ και πέρα ενός απόκλειστικού θηλασμού .Εχω καμιά πιθανότητα επιτυχίας? Ειναι το 4ο μου παιδί και τα αλλα μου 3 με τη φασαρία και τισ συνεχόμενες απαιτήσεις τους με γεμίζουν φοβερή ένταση που υποψιάζομαι οτι έπηρεαζουν την όλη διαδικασία . ο μικρός ειναι 5100. βοηθεια.....!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Glayki μου γεια σου.Δεν ξερω τι να σου πω μιας και εχεις 4 παιδακια και εισαι πιο εμπειρη απο μενα.Να τα χαιρεσαι κιολας!Ισως αυτο που λες οτι σε κουραζουν και τα αλλα παιδια σου να επηρρεαζει οντως τον θηλασμο.Να ρωτησω κατι χαζο,εχεις οντως γαλα αν πιεσεις την θηλη σου γιατι ειναι πολυ περιεργο να μην χορταινει το μωρο μετα απο 3 ωρες θηλασμο.Ευχομαι να βρεις απαντηση στο προβλημα σου και παλι να χαιρεσαι τα παιδακια σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι ακομα 40 ημερων, δεν εχετε εδραιωσει γαλαουχια γι αυτο και οι μαραθωνιοι θηλασμοι!

υπομονη θα τα καταφερετε! το συμπληρωμα το πινει.... ρεει ευκολα!

μπορεις να κανεις αποκλειστικο θηλασμο αρκει να το θες!

ξεκινα να μειωσεις 30 μλ το συμπληρωμα! μετα απο 3-4 μερες ξανα μειωνεις 30 μλ ακομα ! μεχρι να μην δινεις καθοου συμπληρωμα! αλλα πρεπει να θηλαζεις!

το οοτι ενα μωρο κλαιει δεν σημαινει οτι πειναει!

υπαρχιυν χιλιοι λογοι να κλαιει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλαυκη μου να σου ζησει το μωρακι σου!!!!Κι εγω συμφωνω ,πως ειναι πολυ καλυτερα να συνεχισεις τον θηλασμο και να σταματησεις το συμπληρωμα,να θηλαζεις οσο μπορεις περισσοτερο χωρις προγραμμα και θα βρειτε τους ρυθμους σας μαζι με το μωρο σου σιγα-σιγα!Ειναι πολυ μικρο το μωρακι σου και θα τα καταφερετε μια χαρα!!!Φιλακια.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οπως εγραψα και σε μια αλλη φιλη μας , ειναι λογικο το μωρο τον πρωτο καιρο να θηλάζει και 24 ωρες το 24ωρο ! Καταλαβαινω με αλλα 3 παιδάκια οτι αυτο δεν ειναι πολυ ευκολο αλλα προσπάθησε να μην δινεις συμπλήρωμα .

Παρε ενα μαρσιπο αγκαλιάς (sling ) να φορας το μωρο σου και να θηλάζεις παράλληλα ωστε να προλαβαινεις και τις υπολοιπες ανάγκες .

Τα χέρια στο στομα δεν ειναι παντα πεινα ... Εμενα ξεκινησε να τα βάζει 50 ημερων και ευτυχως που ακουσα τον γιατρο οτι ειναι απλα ενα σταδιο ανάπτυξης γιατι η μαμα μου με ειχε πρηξει οτι θα βγαλει ..δοντι!

Το συμπήρωμα σ΄αυτη τη φαση σου δημιουργει προβληματα και δεν προσφερει τιποτα στο μωρο . Προσπαθησε να το κοψεις και να βαζεις οσο μπορεις περισσοτερο στο στηθος . Επισης προσπαθησε να βοηθήσεις το μωρο με πιο "ενεργητικό" θηλασμο . Την ωρα που θηλαζει κανε μασαζ στο στηθος σου για να παιρνει πιο ευκολα το γάλα , προσπάθησε να το ξυπνας αν σταματα να ρουφά και μολις χασει το ενδιαφέρον τοτε αλλαξε στηθος .

Καλη δυναμη σου ευχομαι !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...