Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυμοσυνη και παχυσαρκεια


Recommended Posts

Καλημερα κοριτσάκια μου

ειμαι οπως βλεπετε στην 8η εβδομαδα, αυριο θα δω τον γιατρο μου και το μωρο μου και ελπιζω να πανε ολα καλα...ειναι λιγο νωρις και δε ξερω αν προχωραει καλα η εγκυμοσυνη...τεσπα

ο προβληματισμος μου ειναι τα κιλα μου, ειμαι παχυσαρκη, εδω και καιρο εχω πολλα κιλα, οταν ξεκινησα τις προγραμματισμενες προσπαθειες, ορμονες, σπερματεγχυσεις, αρχησα και την διαιτα, εχασα 15 κιλα αλλα εχω ακομη να χασω 25...εντομεταξυ η ευτυχια μου χτυπησε την πορτα και εμεινα εγκυος αλλα εχω πολλες σκεψεις για τα κιλα μου... θα με μαλωσει ο γυναικολογος? (δε μου χει πει ποτε τιποτα) ακομη να πω οτι εχω τοπικο παχος στην κοιλια, πολυ και λογο του μαλακου δερματος μου εχω μια δερματοπτωση αλλα και αρκετο ακομη λοιπος εκει...θα ενοχλει αραγε στους υπερυχους? θα επιρεασει στον τοκετο? εχετε ακουσει ποτε για κοπελες που ειχαν πολλα κιλα? εχετε μηπως και οι ιδιες αναλογο προβλημα?

sorry αν σας κουρασα αλλα τα κιλα μου δε μ'αφηνουν να χαρω...help!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera gilie mou...

Agapi mou min anisixas den eisai me i prwti kai oute i teleutea gunaika ston kwsmo paxusarki agapi mou...

Min les oti ta kila sou den se afinoun na xareis...

Agapoulla mou mia xara eisai...

Pigenne ston giatro sou kai pisteuw den tha sou pei tipota an den tou peis esu fusika...

Sou euxwme ola ta kalitera...

Kali sunexeia me tin egkumwsini sou...

O theos mazi sou...

Kai eipame min fwvasai gia tipota...

Filia apo mena...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα ομοιπαθούσα φιλενάδα! Κι εγώ παχύσαρκη γαρ!

Αυτό που ξέρω εγώ να σου πω είναι ότι λογικά ο γιατρός σου θα σου συστήσει πολύ προσοχή στη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου. Λογικό είναι να πάρει η μανούλα κιλάκια, αλλά όταν μιλάμε για παχυσαρκία δικαιολογούνται 10-12 κιλά, δε νομίζω περισσότερα!

Αυτό που ξέρω επίσης για τα κιλά της κοιλιάς (επειδή το έχω κι εγώ) είναι πιθανό να οδηγήσει σε καισαρική, αλλά... μη δένεις τίποτε κόμπο από αυτά που σου λέω ακόμη, είναι νωρίς, πιο κατατοπιστικός στις απορίες σου θα είναι σίγουρα ο γυναικολόγος σου!

Εγώ τόσα χρόνια η βλαμμένη περίμενα μπας και τα χάσω... αλλά... επειδή θα φτάσω 40 και παιδί δεν θα έχω... λέω... ας μου το στείλει ο Θεός μας και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να προσέξω πάρα πολύ! Με καθησύχασε και η γιατρός μου, που μου είπε πως όταν θέλει η μανουλίτσα, τότε όλα πάνε καλά!

Πολλά-πολλά φιλάκια και καλή συνέχεια με την εγκυμοσύνη σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω για την θετικη ενεργεια και τα καλα σας λογια

pipitsazouzouna καλε τι νικ ειναι αυτο χαχα ...λες να παω για καισαρικη? καλα δε με πειραζει κιολλας πολυ αρκει να πανε ολα καλα...δε ξερω ρε συ...ηδη προσεχω αρκετα την διατροφη και προσπαθω να τρωω υγειηνα και χωρις πολλες θερμιδες...ελπιζω να μη παρω πολλα κιλα... εχω ακουσει πολλα για γυναικες που εχασαν 10 κιλα για αλλες που πηραν 30 και για τις περισσοτερες που πηραν 8-10 κιλα...εκει ελπιζω να ειμαι και γω!

καμια συμβουλη??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απο οσο μου εχει πει μια γνωστη μου που εχει πατησει τα 130 κιλα πλεον και εχει κανει 3 γεννες το μονο που μπορει να επηρεασει ειναι στον υπερυχο που θα σε πιεζουν στην κοιλια περισοτερο για μια καθαρη εικονα τωρα στην αρχη

Επισης αν θελεις εσυ η ο γιατρος σου να χασεις μερικα κιλα τωρα που ειναι αρχη μπορεις να πας σε ενα διατροφολογο να προσαρμοσει την διατροφη σου σε συνδιασμο με την εγκυμοσυνη ωστε να παιρνεις ολα τα απαραιτητα συστατικα βιταμινες κ.α

Διαιτα μην επιχηρησεις τωρα στην κατασταση σου απο μονη σου οτι βρεις απο περιοδικα διαδικτυο και φιλες

Καλη εγκυμοσυνη και απο εμενα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενα μου ευχαριστω και σενα, τα 15 τα χασα με διατροφολογο επειδη δεν ηθελα να αδυναμωσω τον οργανησμο μου ενω προσπαθουσα για μπεμπε... αλλωστε χρονια προσπαθειων με περιοδικα με εφτασαν εδω...εχεις μεγαλο δικιο λοιπον και συμφωνουμε απολυτα...

λετε να το συζητησω με τον γυναικολογο? να το αφησω για την επομενη φορα? δε με εχει ζηγισει ακομη...δε θα πρεπε να με ζυγισει την 1η φορα που με ειδε μετα την συλληψη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλενάδα, θα συμφωνήσω απολύτως με τη φίλη ΕλένηΧ. Όχι δίαιτα κι εγκυμοσύνη μαζί... δεν ταιριάζουνε! Απλώς προσεκτική και σωστή διατροφή!

Όσο για το νικ... Πιπίτσα με λέει η ανηψιά μου (και μου κόλλησε όπως αντιλαμβάνεσαι!) και ζουζούνα με λένε οι φίλες μου (γιατί μια ζωή τις κάνω και σκάνε στα γέλια!) οπότε και προέκυψε ο συνδυασμός!

Για την καισαρική μην ανησυχείς καθόλου. Και προς Θεού... όχι επειδή το είπα... μην το δένεις κόμπο σου είπα! Αυτά τα ξέρει ο γιατρός σου καλύτερα! Δε θέλω να σου βάζω άσχημες ιδέες... για το όνομα του Θεού... μην αισθάνομαι κιόλας τύψεις!!!

Η κολλητή μου (που είχε περίπου 10-15 κιλάκια πέραν του κανονικού της βάρους προ εγκυμοσύνης) πήρε συνολικά 8,5 κιλά (ναι ναι ναι καλά το άκουσες!!!) το είχε ρίξει στα φρούτα και στα λαχανικά και τώρα πια... περίπου 2 μήνες μετά τη γέννηση της μικρούλας της, έχει χάσει άλλα 6 κιλά!!!! Στην ουσία δεν προλαβαίνει να τρώει... απλώς φύγανε μόνα τους!!!

Κι εγώ λογικά... θα τα χάσω αφού πρώτα γίνω μανούλα... λες να γίνω μοντελάκι μετά??? Να με ξανα-ερωτευτεί ο αντρούλης μου??? Χιχιχι πλάκα θα έχει!!!

Πολλά-πολλά φιλιά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φιλεναδίτσα καλημέραα και με το καλό το νινάκι

εγώ 8α σου έλεγα να μειώσεις τα λιπαρά στη διατροφή σου,

με αποτέλεσμα τα κιλά που θα βάλεις, να είναι κα8αρά της εγκυμοσύνης.

Δε 8α κοιτάζεις τις δίαιτες των περιοδικών, αυτά είναι ότι χειρότερο υπάρχει

Ένας οικογενειακός μας φίλος γυμναστής, όταν τον ρωτάνε οι γυναίκες

τι να κάνουν για να χάσουν κιλά, εκείνος τους απαντάει: "8α πετάξετε τα πιάτα σας και 8α τρώτε σε μικρότερα"

και το βρίσκω πολύ σωστό.

δε νομίζω λοιπόν πως πρέπει να κάνεις δίαιτα, αλλά πρόσεξε το τι τρως.

Όσο για τη καισαρική, αυτό δεν είναι απόλυτο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλενάδα δεν είσαι μόνη!:lol: Υπέρβαρη 82-83 κιλά είμαι. 1,67 ύψος. Ο γιατρός μου δεν με έχει αντιμετωπίσει καλά σε αυτό το θέμα. Καταρχήν την πρώτη φορά που πήγα δεν φαινόταν το έμβρυο, φαινόταν ένας άδειος σάκος και μαλιστα πλησίαζα την 6η εβδομάδα οπότε όπως είπε ο γιατρός οριακά μπορεί να ακούγαμε καρδούλα.Που δεν ακούσαμε.Καταλαβαίνεις σοκ εγώ να μη βλέπω έμβρυο, να μην ακούω καρδιά και τα λεγόμενα του γιατρού ότι λόγω του πάχους μου δεν φαίνεται δε με έπειθαν, το θεωρούσα δικαιολογία, είχε πάει ο νους μου στο κακό, παλίνδρομη κλπ.Σημειωτέον όλα αυτά τα περί πάχους μπροστά στον άντρα μου.Πριν 2 εβδομάδες έκανα αυχενική και ΄΄λόγω του πάχους μου'' κι ενώ ''είχε την πιο υπερσύγχρονη κεφαλή στον κόσμο ειδική για παχουλές'' δεν έβλεπε καλά για να μετρήσει κάποια πράγματα, στο τρισδιάστατο δεν έβλεπε τίποτα λέει και γιαυτό ''το κάνουμε γαργάρα'', έτσι ακριβώς είπε, κι όλα αυτά πάλι μπροστά στον άντρα μου!Λες και είμαι η μεγαλύτερη φάλαινα του κόσμου!Ευτυχώς που ήμουν ευτυχισμένη που ήταν όλα καλά στην αυχενική και δεν του είπα καμιά κουβέντα. Στα λέω αυτά γιατί θα αντιμετωπίσεις προβλήματα από το πάχος στους υπερήχους. Μην αναστατωθείς σαν κι εμένα άδικα γιατί δεν κάνει καλό η σύγχυση στο έμβρυο!Αυτό που με απογοητεύει όμως προσωπικά στο γιατρό μου είναι πρώτον που μιλά για το πάχος μου μπροστά στον άντρα μου και δεύτερον αφού ρε φίλε στα κιλά μου είμαι, όσο την πρώτη φορά που με είδες και μάλιστα 2 κιλά πιο αδύνατη γιατί μου τη λες όλη την ώρα;Αφού είμαι στον τέταρτο μήνα κι όχι μόνο δεν έχω πάρει αφότου έμεινα έγκυος αλλά έχω χάσει και 2 κιλά τι ζόρι τραβάς όλη την ώρα;Ουφ!τα είπα και ξεθυμανα!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mhn anyshxeis koritsi mou!Ola tha pane kala.Isws o giatros sou pei na kaneis kapoia diatrofh.De kserw an dimiourgei h paxysarkia provlimma ston fysiologiko toketo.Mporeis na ton rwthseis.Mh ksexnas oti me to giatro mas prepei na ta syzhtame ola,gia oti mas provlimmatizei.

Egw ksekinhsa prin thn egkymosynh me 72 kila,mpika ston 7o kai eimai 82 k kati gr. Exw didyma.

O giatros mou eipe apla na kopsw to pswmi teleiws,ta makaronia k ta polla thganita.K to eipe kai me poly kalo tropo,oti einai krima na xalasw poly k na anoiksw epeidh eimai mikrh.

A!kai de eixame kanena provlimma stous yperhxous oute sthn auxainikh k b epipedou,mporousame kanonika na doume ta mwrakia.

Pandws Dominique de mou arese o tropos tou giatrou sou.Prepei toulaxiston na vriskoun ena poio wraio tropo na mas to lene gia na mh xalaei kai h psyxologia mas!

Auta apo mena.Sou euxomai mia yperoxh egkymosynh xwris provlimmata.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσακι μου γλυκο στην ιδια φαση ημουν κι εγω στην εγκυμοσυνη μου!ολο μεσα στο αγχος για τα κιλα αλλα...αδικα τελικα!ολα πηγαν μια χαρα,εχω μια κορουλα τωρα 3,5 χρονων και προσπαθω για δευτερο.ειμαι στα ιδια σχεδον κιλα με την πρωτη φορα - και πιστεψε με,δυστυχως ειναι παρα πολλα - αλλα δεν πτοουμε.πριν απο 1 μηνα πηγα στον αγαπημενο μου γιατρουλη για τεστ παπ κι αυτος μου ειπε να βαλω μπρος για δευτερο!ενταξει δεν θα τον χαλουσε να χασω μερικα κιλα αλλα αφου δεν το κανω,συνεχιζουμε ετσι!απλα θελει λιγο προσοχη κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης,με λιγο σωστη διατροφη και μπολικο περπατημα αν σου το επιτρεπει ο γιατρος!να μην στεναχωριεσαι και να μην φοβασαι τιποτα!και για ο,τι θελεις θα ειμαι εδω να σου δωσω τα φωτα μου κι εγω κι ολα τα κοριτσια!καλη εγκυμοσυνη να εχεις!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και απο εμένα,

βρισκόμουν στην ίδια ακριβώς φάση με εσένα όταν έμεινα έγκυος με πολλά πολλά κιλά παραπάνω (υπολόγισε +30 :ohmy: )

Ο γιατρός μου το μόνο που μου είπε είναι να μην πάρω πολλά κιλά και γι' αυτό φρόντισα! Με λίγη προσοχή δεν πήρα παρά μόνο 6,5 κιλά ενώ η κόρη μου βγήκε 4,150!!! Δηλ στην εγκυμοσύνη έχασα κιόλας χωρίς να το καταλάβω και δεν έκανα δίαιτα, απλά αντικατέστησα τα πολύ λιπαρά με λιγότερο λιπαρά, τα γλυκά δεν μπορούσα να τα κόψω... :blush:

Αυτό που λέει η φίλη μας η φίλη μας η Dominique μου φαίνεται απαράδεκτο, εγώ θα τον είχα αλλάξει απο γιατρό γιατί με την στάση του μόνο στο αντίθετο αποτέλεσμα την έσπρωξε :angry:

Δεν είχα πρόβλημα με τους υπέρηχους πουθενά και έκανα και εκτός απο τον γιατρό μου και στην βιοιατρική όταν είχα πολύ άγχος.. Δεν μου είπαν ποτέ οτι δεν μπορούν να κάνουν τις μετρήσεις!!! Απλά αν ήμουν πιο αδύνατη μάλλον θα φαινόταν πιο καθαρά? Δεν ξέρω... Και στους τρισδιάστατους τέλεια φαινόταν, αν σου στείλω φώτο θα το διαπιστώσεις..

Με την παχυσαρκία οι γιατροί ανησυχούν περισσότερο για θέματα υψηλής πίεσης και τέτοια. Στην γέννα όλα είναι θέμα τύχης, όντως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες απο οτι έχει μια κοπέλα φυσιολογικού βάρους για καισαρική αλλα και στην σύλληψη υποτίθεται το ίδιο συμβαίνει... :laugh:

Οτι χρειαστείς πες μου, έχω και μια διατροφή απο ένα κέντρο διατροφής, αν είμαστε πάνω κάτω στην ίδια ηλικία και πάνω κάτω στα ίδια κιλά θα στην στείλω για να έχεις ένα γενικό πλάνο. Είναι διατροφή που μου είχαν δώσει για τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φίλη Eleni_dms καλή σου μέρα! Βρίσκομαι κι εγώ με πολλά-πολλά περισσεύοντα κιλά (30 περίπου) και διαβάζοντας το post σου πήρα πολύ-πολύ κουράγιο καλή μου! Κι εγώ το παλεύω για παιδάκι και η γυναικολόγος μου μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου και θα προσέξουμε πολύ τη διατροφή! Μπράβο σου και για τον κορίτσαρο που γέννησες! Να σου ζήσει!

Elena333f μπράβο σου κούκλα μου που έχεις πάρει μόνο 10 κιλάκια μέχρι στιγμής! Και με διδυμάκια! Άπαιχτη είσαι? Μπράβο σου!!!

Dominique μου, ο γιατρός σου δε μας τα λέει καλά! Μήπως να τον άλλαζες??? Αυτός ο ρατσισμός πια... με τα παραπάνω κιλά... δλδ. όσες γυναίκες έχουμε παραπάνω κιλά... δεν έχουμε δικαιώματα για νινάκια... για όμορφα συναισθήματα... για σεξ... για.... για.... άλλαξε τον αγάπη μου να βρεις την υγειά σου!!! Άμε να σε χαρώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!B)

Αν θελεις να διατηρηθεις στα ιδια κιλα η να μην παρεις πολυ βαρος η ακομα και να χασεις θα σου ελεγα να πας σε διατροφολογο και αφου τον ενημερωσεις για την εγκυμοσυνη σου -

( να σου κανει πρωτα εξετασεις για να δει αν εχεις ελειψη απο καποια βιταμινη πως ειναι ο αιματοκριτης σου ) -

μετα να σου με βαση την διατροφη σου και τις αναγκες σου να σου φτιαξει μια (διαιτα??)

Μην κανεις κατι μονη σου ο καθε οργανισμος εχει διαφορετικες αναγκες παντα ποσο μαλλον τωρα που εισαι και στην ευαισθητη φαση της εγκυμοσυνης

Υ.Γ

αν δεν σου κανουν εξετασεις:angry: και σου δωσουν ετσι απλα μια διατροφη καλυτερα μην την εφαρμοσεις καθολου!!!:huh:

Δεν ειναι ωρα για παιχνιδια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην ανησυχεις και εγω ξεκινησα με 87 κιλα και τωρα ειμαι 93!!!!! Εγω ειχα φτασει 140 κιλα και εσω κανει και επεμβαση δακτυλιου για να τα χασω. Οπως καταλαβαινεις η κοιλια μου ηταν απιστευτα χαλαρη αλλα ο γιατρος δεν μου ειπε τιποτα για καισαρικη, ισα ισα μου ειπε οτι εννοειται οτι παμε για φυσιολογικο τοκετο αν δεν υπαρξεθ εκτακτη αναγκη. Οσον αφορα τους υπερηχους δεν ειχα κανενα προβλημα και ακομα και στην αυχενικη μου ειχαν πει και περιπου για το φυλλο(και ηταν και σωστο). Εκανα και εκτακτο υπερηχο στο νοσοκομειο Αλεξανδρας μια ημερα που νομιζα οτι ειχα προβλημα. Η μουν στην 13 εβδομαδα και παρολο που ειχαν ενα αρχαιο μηχανημα τα ειδαν ολα τελεια.

Μην ανησυχεις και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κοριτσάκια...ευχαριστω τοσο πολυ για τα καλα σας λογια και την αισιοδοξια... πηγα στον γιατρο, ειδαμε το μωρο, ακουσαμε για πρωτη φορα καρδουλα (ουαου!!!!!)...δε μου πε τιποτα για τα κιλα...λεω την επομενη φορα να τον ρωτησω απο μονη μου...να του πω, γιατρε για τα κιλα μου δε θα μου πειτε τιποτα? θα δω... εχω αρκετες μερες μπροστα μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...