Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχω συσπάσεις..


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια κ καλή μας εβδομάδα!:) χρειάζομαι τα φώτα σας!είμαι 33εβδομάδων κ 4 ημερών κ εδώ κ καιρό η κοιλιά μου σχηματίζει βουναλάκια σε διάφορα σημεία,που σκληραίνουν για λίγο,χωρίς πόνο όμως,μάλλον κάτι σαν τράβηγμα θα το έλεγα..χθες βράδυ ειδικά,αυτό έγινε ακριβώς στον αφαλό,σε σημείο που νόμιζα ότι θα μου ανοίξει!είναι λέτε συσπάσεις ή κινήσεις του μωρού;είχα κ αίμα την προηγούμενη δευτέρα,αλλά ο γιατρός μου είπε να ξεκουραστώ,δεν είδε κάτι ανησυχητικό,αλλά προληπτικά έκανα 4 ενέσεις celestone.οι συσπάσεις δε θα έπρεπε να συνοδεύονται από πόνο;:unsure: συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

oi sispaseis sunodeuonte apo pono mono otan gennas :)

otan nioseis sispaseis tis niotheis se olh thn kilia sou kai oxi memonomena san na se piezei kati se olh thn kilia .auto pou blepeis einai malon kanena gonato tou morou h kanenas kolarakos .eixa xaidepsei ton kolo tou ples fores otan mou ton tourlone :laugh: :laugh: :laugh: mhn anxonese to moraki sou einai kai otan nioseis sispash tha einai argotera malon kai tha to katalabeis .egw oso kai na rwtousa den mporousa na katalabw pos tha htan ospou thn aniosa ....tha deis .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lucky mou geia sou agapi mou...

Exei dikaiw i afroditaki mas agapi mou...

Giauto den tha sou pw tipota afou sta exei pei i filenada mas...

Apla na sou euxithw kali sunexeia stin egkumwsini sou...

O theos mazi sou...

kai polla filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω απο την 27 περιπου εβδομαδα ειχα συνεχεια συσπασεις.

ενιωθα τη κοιλια μου να πετρωνει και μια γενικοτερη πιεση στη περιοχη.

οσο πιο δυνατη η συσπαση τοσο πιο μεγαλη η πιεση.

επισης ενιωθα και μια δυσφορια στο στηθος σαν δυσπνοια.

πονο δεν ενιωσα καμια φορα.

ολα αυτα κρατουσαν για λιγα δευτερολεπτα και μετα ολα ηταν καλα.

θα σου προτεινα οταν σου ξανασυμβει να προσεξεις ποση ωρα σου κραταει και καθε ποσα λεπτα το παθαινεις.

αν το παθαινεις συχνα να παρεις το γιατρο σου και να του το πεις.

εμενα με εστελνε συνεχεια στη κλινικη για καρδιοτοκογραφημα.

ειναι ενα μηχανημα που μετραει την ενταση και τη συχνοτητα των συσπασεων και τους καρδιακους παλμους του παιδιου.

μου ειχε δωσει και χαπια για να μπορεσουμε να τις μειωσουμε.

ευχομαι οτι καλυτερο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν είναι απαραίτητο να πονάς στις συσπάσεις παρα μόνο όταν γεννάς. Στην ουσία ούτε που τις καταλαβαίνεις. Στην ίδια εβδομάδα που είσαι εσύ τώρα άρχισα να έχω συσπάσεις ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα, μιας κι αυτό δεν μπορεί ούτε ο γιατρός να στο πει με αξιοπιστία.Προλυπτικά έπαιρνα το prepar μισό χάπι την ημέρα. Ένιωθα να με στενεύει ο κόλπος χαμηλά.Έφτεγε και το γεγονός ότι σήκωνα και την κόρη μου αγκαλιά. Όλα όμως πήγαν μια χαρά.

Αυτό που νιώθεις στην κοιλιά είναι οι κινήσεις του μωρού.

Έτσι ήταν και σε μένα ένιωθα ότι θα μου άνοιγε η κοιλιά από τις έντονες κινήσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια καλημέρα!!! Χθες όλη μέρα ακόμα και το βράδυ στον ύπνο μου πέθανα από την ναυτία! Εμετο ούτε μια φορά αλλά με διέλυσε η ναυτία! Και σήμερα τα ίδια είμαι! Φουλ ναυτία 😩😩
    • Καλημέρα!! Η μικρή μου είναι γενικά ενεργητικό και απαιτητικό παιδάκι σκέψου τώρα άρχισε να κοιμάται το βράδυ σερί αλλά μπορώ να συνεννοηθώ τέλεια μαζί της πια..η κούραση πάντα υπάρχει αλλά αλλάζει μορφή χαχα θέλει να χορεύουμε να τρέχουμε όλη μέρα και τα μεσημέρια δεν κοιμάται απλά μαφηνει λίγο στον καναπέ να κάθομαι και βλέπουμε λίγο παιδικά η διαβάζουμε κάτι..όταν αρχίσετε και μιλάτε και κάνετε συζήτηση θα περνάει αλλιώς ο χρόνος 🤪 νομίζω οι μαμάδες δεν ξεκουράζονται πότε χαχαχα ο μικρός μου με ταλαιπωρεί λίγο αλλά χαλάλι ξέρω θα περάσει αν δεν ξυπνάει πάω πάνω από την κούνια και τον κουνάω νομίζω κάτι έπαθε είμαι και εγώ..χαχαχα εσάς κάθεται καθόλου να απασχοληθεί με κανένα παιχνίδι;;
    • Αχ έτσι ακριβώς! Μετά που κοιμάται κ θέλω να πάω να την ξυπνήσω 😍 στην ηλικία που είναι το κοριτσάκι σου, είναι πιο εύκολα τα πράγματα από άποψη κούρασης; Ή όσο μεγαλώνουν δυσκολεύουν; Να ξέρω τι με περιμένει 🤣  Το γάλα δε το θέλει! Πίνει πολύ λιγότερο από ότι λένε οι οδηγίες για την ηλικία της…αλλά από κιλά πλέον πάμε καλά, οπότε αυτό είναι το σημαντικό.    Ελπίζω ο μικρός να ξανά κοιμάται εύκολα με τον θηλασμό κ να μην σε ταλαιπωρεί κ αυτό στις αφυπνίσεις. 
    • Τι καλα, τελεια τα πηγαινει το μωράκι σου! Εγώ βολεύομαι με τα μαξιλάρια τα κλασσικά που έχω ήδη, τα βρίσκω λίγο κ τζάμπα λεφτά όλα αυτά να σου πω την αλήθεια.  Βέβαια έχω ένα μαξιλάρι θηλασμού από την πρώτη εγκυμοσύνη αλλά ποιος ξέρει που το έχω καταχωνιασμενο κ αυτό??🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...