Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 5-Ο ΜΗΝΑ


juliaΝ

Recommended Posts

Γεια σας,

Η μπέμπα μας έκλεισε το 5-ο μήνα και μας είπε ο γιατρός να της δίνουμε κρέμα Βανίλια. Της κάνουμε κάθε μέρα ( MILUPA), αλλά δεν της αρέσει μάλλον γιατί δεν τη θέλει και πολύ. Δηλ. ξέρω ότι ακόμα δεν ξέρει να τρώει και να καταπίνει, μέχρι τώρα έπινε μόνο γάλα (μπουκάλι), αλλά πέρασε πια μια εβδομάδα και τίποτα. Εντωμεταξύ η κρέμα είναι κάπως περίεργη, την κάνω ακριβός όπως λέει αλλά είναι πολύ νερουλή. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΝΟΥΝΟΥ Η ΓΙΩΤΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΓΕΥΣΗ! ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ Κ ΔΥΣΚΟΛΗ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΠΙΜΟΝΗ.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα και εγω νομιζω οτι καλο ειναι να της αλλαξεις την κρεμα..και βεβαια λιγο υπομονη γιατι ειναι λιγο μια βδομαδα..

και εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει να μην παιδευομαι να την κανω ακριβως οπως λενε οι οδηγιες αλλα με το ματι..μαλιστα μου ειχε πει δεν πρεπει να ειναι σαν πουρες αλλα ουτε και σαν χυλος κατι ενδιαμεσο..

και τα καταφερνα καλυτερα ετσι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην περιμενεις να φαει απο την αρχη ολο το μπωλακι! σιγα σιγα θα μαθει! δοκιμασε Γιωτης, ειναι αλλα ειναι πιο γλυκια. ΦΙλια κ υπομονη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

an kai den tou dinw akoma krema tha sou pw auto pou tha kanw egw .tis prwtes kremes tou tha tis afinw mprosta tou na dwkimasei monos tou mesa sto paixnidi pou tha kanei .den me niazei an tha pitsilisei pantou h an ginei xalia .kapou to exw diabasei alla den thimamepou oti einai kalhtero na to eksereunisei monos tou auto to thema .etsi kialios tis prwtes fores den trone kanonika mono dokimazoun kai einai kalhtero na to parei san eksereynish na dokimasei monos tou tis nees geuseis para na ton piezw me ena koutali .

ayto exw sto myalo mou na kanw ...den kserw pos ta fernei omos h zwh ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

juliaΝ θα σου έλεγα να αλλάξεις κρέμα,αφού πρώτα όμως ρωτήσεις τον παιδίατρο σας.Σας είπε αόριστα κρέμα βανίλια ή σας πρότεινε και την μάρκα;

Σε ρωτάω γιατί την συγκεκριμένη την είχαμε δοκιμάσει και εμείς,έβγαινε νερουλή,φυσικά τα μωρά ούτε που την ακουμπάγανε και τελικά την πετάγαμε:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις ξεκινησαμε με την νουνου ειναι οντως πιο νοστιμη και πιο γλυκια ομως ρωτα και την παιδιατρο σου.σιγουρα ακομη δεν εχει μαθει να μασαει και δεν μπορει να φαει ακομη ενα ολοκληρο μπολ αλλα αυτο γινεται σιγα σιγα καθε μερα να δινεις λιγο παραπανω ειναι μεχρι να την συνηθησει και οσον αφορα το αν ειναι νερο μην πας απολυτα με τις οδηγιες δες με το ματι να μην ειναι ουτε πολυ πυχτη αλλα ουτε και νερο κατι ενδιαμεσο να ριχνεις λιγο λιγο την κρεμα και ανακατευοντας θα βλεπεις αν χρειαζεται να βαλεις και αλλη

εμας επειδη η νουνου του ηταν βαρια στο στομαχι του δωσαμε nytricia

asxeto!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...