Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεννηθηκε ο Μπεμπης μας!!!! (Beverly)


Recommended Posts

Ηρθε η στιγμη να σας πω και εγω τα ευχαριστα. Τεταρτη 22/04 9:05 το πρωι γεννηθηκε το μωρο μας!

Ειχαμε προγραμματισμενη καισαρικη και ετσι πρωι πρωι εκεινης της μερας, για την ακριβεια πολυ πρωι 6:30 πηγαμε στην κλινικη (παρεα με τον καλο μου και τη μαμα μου) περιττο να σας πω οτι ενοιωθα σαν προβατο στη σφαγη:S με "ετοιμασανε" (τα γνωστα) και στις 8:30 φιλησα τους αγαπημενους μου και μπηκα στο χειρουργειο.

Ολα γινανε πολυ γρηγορα επισκληριδιος ( με επιασε αμεσως) εμφανιστηκε ο γιατρος μου, η μαια μου ηταν συνεχεια διπλα μου, και ξεκινησε η επεμβαση. Η αληθεια που οφειλω να πω ειναι πως με βοηθησε παρα πολυ να ξεπερασω το φοβο μου ο αναισθησιολογος. Μου μιλουσε διαρκως για να ξεχνιεμαι και να φανταστειτε ουτε καν γνωριζομασταν με τον ανθρωπο, τον ευχαριστω πολυ.

Σε μιση ωριτσα ακουσα το κλαματακι του:) :silly: :) :silly:

κατι αναμεσα σε κλαμα και βηχα... τρελαθηκα σε μερικα δευτερολεπτα η μαια μου μου τον ειχε μπροστα μου!!! δυστηχως δεν μπορουσα να τον πιασω, στο ενα χερι ειχα τον ορο στο αλλο το πιεσομετρο και ετσι τον κρατουσε η μαια και τον ειχε επανω μου. Δεν υπαρχει τιποτα πιο υπεροχο σ΄αυτη τη ζωη (κατα τη γνωμη μου)

Ολοκληρωθηκε η ικανοποιηση οταν στα επομενα λεπτα ηρθε κοντα μου και ο παιδιατρος και μου ειπε πως το μωρακι μας ειναι υγιεστατο! ηθελα να τον φιλησω:laugh: :laugh:

Καθως με βγαζανε απο το χειρουργειο ο πρωτος που ειδα ηταν ο αντρας μου ο οποιος ειχε το πιο υπεροχο χαμογελο που εχω δει ποτε στο προσωπο του!! Ειχε δει ηδη το αγγελουδι μας και περιμενε να δει και μενα, με συγκινησε τοσο πολυ...

Ειμαστε πια 6 μερες στο σπιτι σε γενικες γραμμες τα παμε αρκετα καλα (νομιζω...) προς το παρον θηλαζω αποκληστικα. Εχω διαφορους προβληματισμους και αποριες αλλα θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη...

ελλειψη χρονου βλεπετε.

Τις καλυτερες ευχες μου σε ολες κοριτσια...για οτι και αν περιμενει η καθεμια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει!Να τον χαιρεσαι κ να ειστε παντα ευτυχισμενοι!

Τι ωραιο συναισθημα που ακουγεται! Σου ευχομαι να συνεχισετε να τα πηγαινετε ετσι καλα!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Beverly:woohoo: ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!Να τον χαιρεστε τον μπεμπη σας!!!!Καλη λοχεια και καλο σαραντισμο κοριτσι μου!!!!

Υ.Γ.Αυτο το χαμογελο που εχουν οι μπαμπαδες ,οι μαμαδες,ακομη και ολοι οσοι βλεπουν το νεογεννητο τις πρωτες στιγμες....ειναι ...ΜΟΝΑΔΙΚΟ!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Beverly, μπράβο σου!! Να σου ζήσει το καμάρι σου! Πολύ όμορφη περιγραφή! ;) Να είναι πάντα γερό και καλότυχο το μωράκι σας και να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ Κ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΣΗΧΟ ΜΩΡΑΚΙ..ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΆΚΙΑ...

Κ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...