Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΕΝΩ ΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΟΥΛΙΕΣ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΕΥΜΑ ΑΥΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΓΟΥΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΩ.ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ.ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΩ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΤΟΥ ΔΙΝΩ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ 150 ML.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ;;ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ;;ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΕΧΕΙ Η' ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ;;ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΡΩΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;;

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩ;;;;;;:woohoo: :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΤΡΩΕΙ ΛΑΙΜΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ? 150 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΛΑΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ. ΤΑΙΖΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ 3 ΩΡΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ. ΚΑΘΕ 4 ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΓΑΛΑ? ΤΟΝ ΡΕΓΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pare thlefono ton paidiatro kai pes tou to tha sou allaksei gala tha sou dosei ena pou tha einai gia thn palidromish kai tha sou pei poso kai ana poses wres tha to taizeis .h kolith mou toy dinei ana tris eres 120 gr kai to krataei mish wra orthio panw ths na reutei kai na xonepsei ligo .alla kai pali otan thn bazei katw bgazei .mhn anisixeis ola ta mvrakia bgazoune eite ligo eite polu kai o dikos mou ebgaze shnexia kai as etroge mhtriko otan lew shnexia shnexia .tora exei mia eudomada pou den bgazei exei strosei .tha megalosei kai esena ligo akoma kai tha strosei .mexri tote kales mpougades :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω θα συμφωνησω με την AFRODITH

παρε τον παιδιατρο σου και ενημερωσε τον..

και εμενα η μικρη μου εβγαζε παντα λιγες γουλιτσες..

αλλα επειδη ηταν λαιμαργη και ειχε και εχει ευαισθητο στομαχακι..

εμεις ενα κολπο που μας ειπε και η παιδιατρος ειναι οτι δωσαμε λιγη κλιση και στην κουνια βαλαμε στα ποδια της κουνιας απο ενα τουβλο(μονο στο προσκεφαλο)και ετσι εχει μια κλιση και αυτο την βοηθησε και στον υπνο της..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις ειχαμε και εχουμε ακομη παλινρομηση!!! πινουμε το frisolac που ειναι πιο παχυρευστο και ειναι δυσκολο να παλινδρομησει,δωσαμε κλιση στο κρεβατι του ετσι ωστε οταν κοιμαται να μην του ερχεται πισω το γαλα,και μας εδωσαν και αγωγη με σιροπι(epadoren) για να φτιαξει σιγα σιγα το στομαχακι του

επειδη ομως οπως λες ειναι σε μεγαλη συχνοτητα πρεπει να παρεις τον παιδιατρο!!!! ρωτα την για το γαλα και το σιροπι(εμας μας εσωσε)

α και κατι αλλο και εμενα οταν ηταν τοσο μικρουλης ετρωγε ετσι πολυ και λαιμαργα και αναγκαστικα να τον ξυπναω και να του δινω μικρα και συχνοτερα γευματα ανα 3ωρο και καθε βδομαδα του αυξανα την ποσοτητα σταδιακα 20μλ την επομενη αλλα 20 τωρα που ειναι 9 μηνων και τρωει και στερεες τροφες εχει μειωσει την ποσοτητα εκει που πχ επινε 250μλ γαλα τωρα τρωει 180κρεμα και το γαλα ειτε το πρωινο ειτε το βραδυνο πινει αναλογα το ποσο αντεχει το στομαχι του βρηκε δηλαδη τους δικους του ρυθμους και δεν τον πιεζω καθολου τοσο θελει τοσο πινει αν του δωσεις παραπανω το βγαζει!! και δεν ανυσηχω γιατι πηρε καλο βαρος τωρα με το φαγητο

παρε τον παιδιατρο σου γιατι μαλλον παλινδρομηση ειναι και μην ανυσυχεις το εχουν πολλα παιδακια αυτο περινενω νεα σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...