Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ


lemon

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα.Αν θυμαστε ειχα γραψει οτι ειχε ακουσει η παιδιατρος στο γιο μου ενα φυσημα στην καρδια του.Τον πηγα σημερα παλι και το ξαναακουσε και πηγαμε σε καρδιολογο οπου του εκανε υπερηχο και δεν ειδε τιποτα.Μας ειπε απλως σε 3 χρονια να του ξανακανουμε εναν υπερηχο και οτι μαλλον ακουγεται επειδη ειναι πολυ ζωηρος!Ο γιατρος αυτος θεωρηται απο τους καλυτερους αλλα κατι δεν μου κολλαει ρε κοριτσια.Τι λετε εσεις;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koριτσι μου μπορει να ειναι η ανησυχια σου,αφου ο γιατρος ειπε πως ολα ειναι ενταξει,τωρα αν εξακολουθει να σε τρωει πηγαινε και σε καποιον αλλο να εχεις δευτερη γνωμη,αν και πιστευω πως αν υπηρχε κατι θα το εβλεπε ο γιατρος και θα σου ελεγε να το ψαξεις παραπερα...,αρα το παιδακι σου ειναι μια χαρα!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα lemon!!

δεν είναι κακό που ο καρδιολόγος δε βρήκε τίποτα... αλλά αν θες να ηραμησεις γιατί δεν επισκέπτεστε εναν ειδικευμενο παιδοκαρδιολογο να κάνει στο παιδάκι σου όλες τις απαραίτητες εξετασεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου καλησπερα!Αφου σου ειπε οτι δεν βλεπει κατι παει να πει οτι ετσι ειναι!Αλλωστε ο υπερηχος ειναι μανουλα σ αυτα!Τωρα αν εχεις αμφιβολιες πηγαινε τον και σε εναν αλλο γιατρο!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω με τις προλαλλήσαντες!! Δεν νομίζω να είναι υπάρχει κάτι και να μην στο είπε ο γιατρός! Αν βέβαια θέλεις, πάρε και μια δεύτερη γνώμη! Μην στενοχωριέσαι πάντως! Θα στο είχε πει ο γιατρός αν υπήρχε κάτι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λεμονακι δεν εχω διαβασει το αλλο θεμα για το παιδακι σου οποτε δεν ξερω λεπτομερειες...Ειναι πολυ αργα για να το διαβασω-ηδη το ενα μου ματι εκλεισε!

Ηθελα μονο να σου πω κατι που ισως σε καθησυχασει.Καπου στην αρχη του γυμνασιου μου ειχαν εντοπισει ενα φυσιματακι.Και μου ειχαν πει κι εμενα επανεξεταση μετα απο μερικα χρονια.Δεν υπαρχει τιποτα κακο στην καρδια μου τοσα χρονια!Πως να το πω?Περασε απο μονο του!

Φυσικα το παιδακι σου ειναι μικροτερο αλλα νομιζω πως δεν ειναι κατι ανησυχητικο!

Οι γιατροι ξερουν καλη μου!Δεν εχουν λογο να σου κρυψουν κατι!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lemon μου, και η δικη μας παιδιατρος ακουσε φυσιμα στη μικρη και μας παρεπεμψε σε παιδοκαρδιολογο.

την επομενη εβδομαδα εχουμε ραντεβου για triplex με το γιατρο. θα ειμαι πιο ενημερη σχετικα με το θεμα και θα σου πω! (ελπιζω κι εγω να μην εχει τιποτα το κοριτσακι μου, γιατι μ'εχει φαει λιγο η αγωνια):unsure:

αλλα θα συμφωνησω με τα κοριτσια, εφ'οσον ο γιατρος ΚΑΙ ο υπερηχος δεν διεγνωσαν κατι, δεν εχεις λογο να ανησυχεις!;) αν βεβαια εξακολουθεις να ανησυχεις, δε χανεις κατι να παρεις μια 2η γνωμη!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...