Μετάβαση σε περιεχόμενο

αίμα την 33η εβδομάδα..


Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια..έχω αρκετό καιρό να γράψω στο forum,όμως τη Δευτέρα συνέβη κάτι αναπάντεχο κ έχω ανησυχήσει πάαρα πολύ..σήμερα κλείνω την 33η κ μπαίνω στη 34η εβδομάδα κύησης..τη Δευτέρα το πρωί λοιπόν,είδα για πρώτη φορά αίμα(ροζ,κόκκινο,όχι καφέ).τρόμαξα πολύ,ήμουν κ μόνη στο σπίτι κ πήρα κατευθείαν το γιατρό μου,ο οποίος μου είπε να πάω το απόγευμα από το ιατρείο να με δει κ εντωμεταξύ να ξαπλώσω.δε φαινόταν κάποια αποκόλληση,όυτε ο τράχηλος είχε ανοίξει(μήκος 43χιλιοστα κ κλειστός),αλλά μου είπε να κάνω 4 ενέσεις celestone για την ανάπτυξη των πνευμόνων του μωρού σε περίπτωση που γεννήσω πρόωρα..από τότε προσέχω κ δεν ξαναείχα αίμα,αλλά φοβάμαι πολύ..αφήστε που αισθάνομαι το μωρο να κινειται υπερβολικά έντονα..έχει συμβεί σε καμια σας κάτι παρόμοιο; :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κ γω στη θεση σου θα ανησυχουσα..ειναι φυσιολογικο! αλλα το μηκος του τραχηλου ειναι τελειο..εκπληκτικο!οι ενεσουλες βοηθανε παρα πολυ,δεν ξαναειχες ροζ ..Νομιζω οτι η ξεκουραση θα σου κανει καλο! συσπασουλες ή αλλα πονακια ειχες?

αφου σε ειδε ο γιατρος ηρεμησε κ ξεκουρασου...αν εχεις αλλο συμπτωμα ξανα τηλεφωνο στο γιατρο!!

θεωρω οτι θα πανε ολα καλα!!εγω γεννησα με ραντεβου 35 προς 36 εβδομαδα κ ολα πηγαν τελεια!! σου ευχομαι κ σενα να πανε ολα οπως επιθυμεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση happy mom!η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να καταλάβω αν έχω συσπάσεις,αισθάνομαι απλώς το μωρό να κινείται πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες κ με πονάει κάπως όταν κουλουριάζεται πάνω,κάτω,δεξιά κ αριστερά!έχω ακούσει πως όσο προχωρά η κύηση,οι κινήσεις των εμβρύων ελαττώνονται,λόγω έλλειψης χώρου στη μήτρα,στη δική μου περίπτωση όμως,μάλλον το αντίθετο συμβαίνει..υπάρχει περίπτωση να έχω συσπάσεις κ ο τράχηλος να είναι κλειστός;είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη κ έχω πελαγώσει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη μου μην πελαγωνεις..εδω ειμαστε εμεις να σε βοηθαμε!

ναι γινεται ναχεις συσπασεις κ ναναι κλειστος ο τραχηλος! εγω εχω συσπασεις απο τον 3ο μηνα..

πολλες φορες οι συσπασεις ειναι κατι το φυσιολογικο καθως προετοιμαζεται η μητρα για τη γεννα..Επισης πολλες φορες τις καταλαβαινει ο γιατρος γιατι φαινονται στο μηχανημα!

εισαι σιγουρη οτι κουλουριαζεται το μωρο λι οτι δεν ειναι συσπαση?

συσπαση ειναι ...........οταν νιωθεις οτι το μωρο μαζευεται σε ενα μερος ..σε ενα σημειο...εκει πετρωνει σκληραινει το κομματι εκεινο κ μερικες φορες ποναει...Δεν ειναι το μωρο που κουλουριαζεται ειναι μια συσπαση κ κραταει λιγα λεπτα...

αν εχεις ή ειχες συσπασεις θα μπορουσε ο γιατρος σου να σου δωσει prepar τα χαπια που παιρνω κ εγω... για προσπαθησε να καταλαβεις..

εγω προτεινω ξανα ξεκουραση,οχι φοβο,φυσικα ΟΧΙ σεξ,κ επαφη παντα με το γιατρο!!

οσο αφορα τις κινησεις..εξαρταται το εμβρυο..ο δικος μου ηταν ζωηρος μεχρι να τον γεννησω ..κι ας μην ειχε χωρο!!!!κ που να δεις οταν τον γεννησα!!!!:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...