Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.....


Recommended Posts

HELLO!ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΣΤΑΘΗ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΩ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑ ΜΗΝΑ!ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΓΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ!ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΠΡΙΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκεια μου θα το πω αλλη μια φορα σημερα,το εγραψα πριν κ σε αλλη μια κοπελα που ρωτουσε για συμπτωματα,μην δινεις σημασια σε ολα αυτα!!!Εγω πριν απο καθε περιοδο μου εχω τρελα συμπτωματα!!!που αν στα πω θα μου πεις"εισαι εγκυος!!!".Μην δινουμε σημασια σε ολα αυτα.Ναι οι θηλες σκληραινουν στην εγκυμοσυνη κ σκουραινουν επισης.Οχι απο την αρχη,αν θυμαμαι καλα μετα τον 2ο μηνα,μπορει κ αργοτερα..

Εγω ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να εισαι εγκυος,αλλα επειδη συνεχως βλεπω εδω μεσα κοπελες να απογοητευονται (χωρις να βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω,κ εγω τα ιδια κανω) στενοχωριεμαι.

Επειδη ειναι κ τοσο αστατος ο κυκλος σου καταλαβαινω οτι για σενα θα ειναι ακομα πιο δυσκολο.η καθε καθυστερηση θα σου χτυπαει καμπανακια!!!Τι να σου πω;;να ηρεμησεις;;Θα στο πω για να το ακουω κ εγω....Τι να πω;;;μακαρι,μακαρι αυτη τη φορα να ειναι αυτο σημαδι της εγκυμοσυνης σου.πολλα φιλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΖΟΥΠΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΜΑΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ!ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν εχει αδικο η Ζουμπι ομως...Να σε ρωτησω κατι πρωτα?Τον προηγουμενο μηνα ειχες περιοδο?Δλδ αν σου παει εναν παρα ενα μηνα,αυτος ειναι ο "ενας" ή ο "παραενας"?

Εμενα το στηθος μου ηταν πρησμενο απο την 5η βδομαδα περιπου.Δλδ οταν εκανα το τεστ ειχε ηδη γεμισει και πονουσε.Φυσικα μην ξεχνας πως ολες οι γυναικες δεν ειμαστε ιδιες αλλα.... Σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα κοπελα μου!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ!ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αρα με βαση τους προηγουμενους μηνες, ισως να μη σου ερθει λογω ανωμαλιας του κυκλου...? Τι να πω? Ελπιζω αυτη τη φορα να μην ερθει για διαφορετικο λογο κοπελα μου!Μακαρι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΙΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ!ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!ΕΙΧΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΧΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΜΩΣ!ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαι εγω σου ευχομαι τα καλυτερα.Για να σου φυγει το αγχος, αν εχεις διαφορετικα συμπτωματα αυτη τη φορα, γιατι δε κανεις μια χοριακη να σου φυγει η περιεργια??Τουλαχιστον θα ξερεις.;)

Μακαρι παντως να εισαι εγκυουλα, μου θυμιζεις εμενα στο στηθος, μου το παταγε κατα λαθος ο γιος μου ο μεγαλος και ποναγα πολυ.:S

Καλο βραδυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marinap θα σου πώ κι εγώ τη δική μου περίπτωση. Άστατη περίοδο δεν το συζητώ ! Μόνο άστατη ήταν ! Είχα πάρει όμως το τέστ ωορηξίας της blue clear που με βοήθησε πολύ ώστε να ξέρω τις γόνιμες ημέρες μου. Και αυτό πέτυχε βέβαια ! Είχα 4 μόνο ημέρες καθυστέρηση. Δεν το πίστευα ότι μπορεί να ήμουν έγκυος (και μάλιστα δίδυμα!). Και το πρώτο σύμπτωμα ήταν το στήθος. Μιλάμε για πολύ πόνο. Ούτε στο σεντόνι του κρεβατιού δεν μπορούσα να ακουμπήσω. Με το αυτοκίνητο όπου πηγαίναμε με πόναγε μέχρι και το τράνταγμα που έκανε. Τί να σου πώ από την άλλη είναι και διαφορετικά από γυναίκα σε γυναίκα. Επίσης να σου πώ ότι αυτές τις τρεις - τέσσερις ημέρες που είχα καθυστέρηση είχα και καφέ υγρά, όπως αυτά που έχεις στην αρχή ή στο τέλος της περιόδου. Και γενικά ένιωθα όπως όταν αδιαθετούσα άλλες φορές. Μακάρι κοπέλα μου να είσαι έγκυος. Να μας πείς αν είσαι, θα χαρούμε πολύ !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...