Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αλλεργια


Guest

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!Θέλω την εμπειρία σας σε κάποιο θέμα!σήμερα εκεί που τρώγαμε(μπριαμ) ο μικρός μέσα σε λίγα λεπτά γέμισε στο πρόσωπο και στα χέρια εξανθήματα. Τον άρπαξα όπως ήταν και το πήγα στο Παιδων. Του δώσανε ένα φάρμακο το Atarax καθίσαμε μια ώρα και μας ξαναείδε. Μας χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και μας είπε αν το ξαναπαθει να του δώσουμε φάρμακο και να πάμε στον γιατρό ή στο νοσοκομείο. Μίλησα και με την παιδίατρο και μου είπε να αποφύγω κάποιες τροφές και την εξοχή για κάποιες μέρες και ότι είναι δύσκολο να εντοπίσουμε σε πρώτη φάση τι μπορεί να τον πείραξε.Θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε παρόμοια εμπειρία και πως το αντιμετωπίσατε.Ευχαριστώ!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα Δημητρουλα ... :)

Δεν μου εχει κατι τετοιο μεχρι στιγμης. Το μπριαμ εχει πολλα λαχανικα μεσα και ειναι δυσκολο να βρεις τι τον πειραξε. Εκτος και αν αποκλεισεις ενα ενα τα λαχανικα που ειχε φαει σε αλλα φαγητα και δεν τον πειραξαν.

Ισως καποιο απο τα λαχανικα ειχε πολυ "φαρμακο" και τον πειραξε αυτο. Το εχω ακουσει απο μια φιλη μου αυτο.

Γενικως οτι τρωμε ειναι αστα να πανε... Τι τραβανε τα καημενα τα πιτσιρικια... Ευχομαι να μην σας ξανατυχει κατι τετοιο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marietaki αυτό έκανα!:P :P :P Κατέληξα λοιπόν στην μελιτζάνα γιατί δεν θυμάμαι να έχει ξαναφαει σίγουρα πάντως όχι όπως τα υπόλοιπα λαχανικά.Ίδωμεν! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

περαστικα ρε για το ζουζουνο .Ναι η μελιτζανα κανει καποια αλλεργεια αλλα μπορει να ειναι και ο συνδυασμος με κατι αλλο .Ειδες μηπως επιασε κατι το παιδι ; Εμενα ο Σταυρονικολας παθαινει αλλεργια με το καρπουζι μολις τρωει καρπουζι κοκκινιζει γυρω απο το στομα του στηνα ρχη νομιζαμε οτι απλα ειναι το χρωμα του καρπουζιου αλλα τελικα ειδαμε οτι ειναι καποια αλλεργια η οποια μετα απο λοιγο υποχωρει . τΟ ΑΤΑΡΑΧ ειναι πολυ καλο με τις αλλεργειες αλλα προκαλει υπνηλια οπως όλα τα αντισταμηνικα .Επισης να δεις αν παθαινει αλλεργια απο τον τσιμπησει κουνουπι αν ναι θα σου πω τι μου ειχε η παιδιατρος .Πρωρα καθαρο οινοπνευμα και απο πανω φενιστιλ .Περαστικουλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δήμητρα, το ίδιο έπαθε η βαφτιστήρα μου πριν ένα μήνα περίπου. Εκείνη το'παθε από επαφή με πεύκο, τη γύρη του κλπ. Είχαν πάει με το σχολείο εκδρομή και ο δάσκαλος τους έδειχνε διάφορα φυτά κλπ. Και φούντωσε. Atarax νομίζω πήρε και η Υρώ. Μήπως ο Δημήτρης είχε κάποια επαφή με φυτά πριν το φαγητό;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρουλα μου επαθα πλακα γιατι δεν το εχει παθει κανεις κοντινός μου. Τωρα σ αυτο που ρωτησες το πρωι ειχαμε βγει εξω και αυτο το επαθε κατα της 7.Ειναι μεγαλη διαφορα. Ασε που στο χωριο ηταν ολη μερα εξω στα χωματα και στα φυτα δεν θα ειχε παθει κατι?Η φαση ειναι οτι δεν εβγαλε σταδιακα τα εξανθηματα τα εβγαλε την ωρα που ετρωγε μεσα σε λιγα λεπτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α τόσο εξπρές! Αν ήταν τόσο γρήγορη η εμφάνιση τότε σίγουρα φταίει κάποιο από τα λαχανικά!! Πάντως μη θεωρείς δεδομένο ότι είναι κάποιο που δεν είχε ξαναφάει. Οι αλλεργίες είναι περίεργες, μπορεί κάτι να το τρως για χρόνια και ξαφνικά να το φας μια μέρα και να εμφανίσεις αλλεργία σ'αυτό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ax dimitroulla mou agapi mou...

Den kserw ti na sou pw...

Eilikrina sou euxwme na min to ksana pathei o mikros sou agapi mou...

Min tou ksana dwseis mpriam...

Sas euxwme ta kalitera agapi mou apo dw ksi pros...

Filia...

Kai o theos mazis sas...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχχ το χουμε αντιμετωπισει κι εμεις!!Μονο που εμεις πηγαμε στο παιδων της πεντελης!! εμας του εδωσαν κ λιγη κορτιζονη εκτοςαπο το αταραξ που το πηραεμ κ στο σπιτι μας!!εχε φαει διαφορα..οχι περιεργα κ κατι απο αυτα τον εκανε να βγαλει κατι σπυρακια σαν τσιμπηματα απο κουνουπια!!πηγα να τον φιλησω οταν κοιμοταν και ειδα ενα στο μετωπακι..ευτυχως ο θεουλης με εκανε κ αναψα το φως να ψαξω το ...κουνουπι...ειχε κι αλλα..παντου....οποτε βουρρρρρ στο παιδων!!

απο τοτε δεν μου εβγαλε τροφικη αλλεργια σε κατι...αλλα απ τις αλλες εχουμε κατι λιγα.....το καλοκαιρι ομως!!στην αμμο αν δεν ξεπλυνουμε τα ποδια μας καλα...κ στον ...........τοιχο!!!βγαζει μικρο εξανθημα στα χερια επειδη κολλαει στον τοιχο να δροσιστει!!!!

δημητρουλα η εξοχη γερνει καποιε φορες ..εξανθηματα...Η μελιτζανα επισης...Δεν νομιζω ομως οτι ειναι απαραιτητο να ξανασυμβει!!συμφωνω κ με την crazy..οταν ηταν μωρο ο γιοςμου τον πειραζε η ντοματα...τωρα τρωει ολοκληρο τελαρο!!!

περαστικα στο δημητρακη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρουλα μου εχεις δίκιο.Το διάβασα και εγώ χθες σε κάποια άρθρα στο ίντερνετ. Καντινου μου όλα τα έχει φάει εκτός από μελιτζάνα. Με βάση όμως αυτό που λέει η Ρουλα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Τζοαννα μου είσαι πάντα τόσο γλυκιά!:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

happy mom σε ευχαριστώ πολύ!η αλήθεια είναι ότι με έχει πιάσει ένα άγχος μήπως το πάθει και εγώ δεν είμαι μαζί του. Μπορεί και να μην το πάθει ποτέ αλλά έστω και αυτή η μικρή πιθανότητα εμένα με ταράζει.:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!ΤΟ ATARAX ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΝΤΙΣΤΑΜΙΝΙΚΟ ΔΗΛ. ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΤΥΧΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...