Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΔΥΝΑΤΗ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ??????


Recommended Posts

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ!

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ, ΕΛΑΦΡΑ ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!:cheer:

ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΗΜΟΥΝ 57 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΧΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΥΓΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ 56!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ 8 ΜΕ 10 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ?

ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟΤΟΜΑ!ΝΑΙ!!!! ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ????

ΕΝΩ ΕΤΡΩΓΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ 56!!!ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΤΟΥ 3ου ΜΗΝΑ?:ohmy:

ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΜΟΥ,ΦΡΟΥΤΑ Κ.Τ.Λ....

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ??? ΑΔΥΝΑΤΗ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ?:dry: :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπουλίτσα Χρόνια Πολλά και σε εσένα! Χριστός Ανέστη!!!

Προσπάθω τώρα να θυμηθώ πότε ακριβώς άρχισα να παίρνω βάρος γιατί κι εγώ, τουλάχιστον μέχρι τον τέταρτο μήνα, δεν είχα πάρει καθόλου σχεδόν κιλά!!! Οπότε σίγουρα δεν είσαι μόνη σου!!! ;)

Είχα κι εγώ πολλές ναυτίες το πρώτο τρίμηνο σε σημείο να τρέφομαι μόνο με κριτσίνια και κανένα γάλα όταν ένιωθα καλύτερα! :ohmy:

Μην σε αγχώνει το θέμα του βάρους και να ξέρεις επίσης ότι είναι καλό το να κάνεις μικρά και συχνά γεύματα! Είναι σίγουρο ότι θα το πάρεις απότομα όταν θα το χρειάζεται ο οργανισμός σου!!! Εφόσον δεν μένεις νηστική και διατρέφεσαι σωστά και υγιεινά το μωράκι σου παίρνει ό,τι χρειάζεται!!!

Αλήθεια από πόσα κιλά ξεκίνησες; 56 ή λιγότερα;

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΓΑΠΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ 58 ΚΙΛΑ!

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΕΞΗΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΑΓΓΙΞΑ ΚΑΙ ΤΑ 55!

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 56 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ...

ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙΛΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι κοπέλα μου σίγουρα ήταν μετά τον τέταρτο μήνα!!! Και στην αρχή και τότε ακόμη έπαιρνα πολύ λίγο βάρος. Νομίζω προς το τέλος του 2ου τριμήνου πήρα κάποια κιλά που άρχισα να τρώω περισσότερο! Μου είχε ανοίξει ξαφνικά η όρεξη, δεν μπορείς να φανταστείς! :lol:

Το μόνο που δεν θυμάμαι είναι αν είχα χάσει καθόλου κιλά το πρώτο τρίμηνο! :(

Ακόμα κι αυτό όμως από ότι ξέρω είναι φυσιολογικό όταν υπάρχουν ναυτίες!!!

Πάντως επειδή κι εγώ αγχωνόμουν πάρα πολύ, ο γιατρός μου μου είπε ότι τους πρώτους μήνες το μωράκι είναι πολύ μικρό και ο οργανισμός μου είναι σε θέση να το θρέψει χωρίς να χρειάζεται να παχύνω!!!

Πίστεψέ με κάποια στιγμή θα αρχίσεις να πεινάς απότομα! Αν πάλι είσαι από τις περιπτώσεις που παίρνουν πολύ λίγα κιλά και πάλι να μην σε στεναχωρεί. Πλέον θεωρείται καλό γιατί δεν βαραίνεις! Κι εγώ στο σύνολο πήρα 10 κιλά τα περισσότερα εκ των οποίων στο 3ο τρίμηνο!!! :)

Το σημαντικότερο είναι να μην σε πιάσει άγχος με αυτό! Να σηκώνεσαι το πρωί, να διατρέφεσαι όμορφα όπως ήδη κάνεις και θα δεις που κάποια στιγμή ο οργανισμός θα ζητήσει παραπάνω από μόνος του!!!

Με το καλό να φέρεις στον κόσμο το μωράκι σου!!!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 54 ΚΙΛΑ Κ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ! ΕΤΡΩΓΑ Κ ΜΕΣΑ ΣΕ 10-15 ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΙΧΑΘΕΙ Ο ΚΡΕΑΣ...Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ......ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΗΓΑ 55 Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ Κ ΜΕΤΑ .....ΧΑΜΟΣ!!! ΕΜΠΑΙΝΑΝ FULL TA KIΛΑΚΙΑ! ΧΙΧΙΙΧ! ΕΤΡΩΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ... ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΗΡΑ 19 ΚΙΛΑ....:woohoo: :woohoo: ΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΟΜΩΣ... ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ...:silly: :silly: ΕΤΡΩΓΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ... ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 55 ΚΙΛΑ...ΕΧΩ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΗ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΑΨΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω στην αρχη επειδη δεν ειχα πολυ διαθεση για φαγητο δεν επαιρνα βαρος μεχρι τον 5ο μηνα σιχαινομουν και εγω το κρεας στον 5ο ειχα παρει 3 -4 κιλα και τωρα που ειμαι 7ο εχω παρει αλλα 7 ξαφνικα μου ανοιξε και εμενα η ορεξη ειδικα τις τελευταιες 3 βδομαδες συνολικα 11 κιλα!!!!

μην στεναχωριεσαι θα τα παρεις σιγουρα απο τον 6ο και μετα Απολαυσε τωρα οσο μπορεις την ενδειξη της ζυγαριας!!! :)

Mετα θα εχεις θεμα πως θα χασεις ολα τα κιλα που θα εχεις παρει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν εχεις λογο να ανησυχεις το μωρο ανεξαρτητα ποσα κιλα παιρνεις αν τρεφεσε σωστα παιρνεει αυτο που πρεπει .Ξερεςι ειναι μυθος το οτι πρεπει να τρως για δυο ολα αυτα ειναι μπουρδες .Οι περισσοτεροι γυναικολογοι σου λενε να προσεχεις το βαρος σου και να μην παρεις τωρα οσο για τις ναυτιες το πρωι που ξυπνας να πινεις ενα χαμομηλακι και να τρως φρυγανιες να απορροφα τα παντα , επισης να τρως συχνα και μικρα γευματα .Ν α αποφευγεις τα αλμυρα και οξινα για να μη σου δημιουργουν ναυτιες .Ν τρως οπως ανφερες γιαουρτακι αλλα κοιτα να κανεις εμετους προσεχε με τα γαλακτομικα .

Εγω πηρα μονο 6 κιλα και το μωρο μου γεννηθηκε 2950 ηταν μια χαρα .ξεκινησα απο 54 κιλα εως το τεταρτο δεν ειχα παρει στο τεταρτο πηρα 2 κιλα και περιπου στον 7 ειχα παρει αλλα 3 αλλα επαθα γαστρεντεριτιδα και εχασα καιμετα πηρα τα υπολοποιπα διαδοχικα στον 8 και εφτασα τα 60.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε μπουλίτσα θα μας τρελάνεις;;;; Εγώ ξεκίνησα 52 κιλά, είμαι στον έκτο μήνα και έχω φτάσει τα 62!! Μιλάμε για 10 ολόκληρα κιλά επάνω!! Μην αγχώνεσαι να παχύνεις! Μπορεί τα κιλά να τα βάλεις από τον 7ο μήνα και μετά! Η μαμά μου όταν ήταν έγκυος σε μένα, ήταν και μια φίλη της μαζί! Πηγαίνανε κάθε μήνα στο γιατρό λοιπόν, 2 με 3 κιλά η μαμά μου , 200 γραμμ. η φίλη της!! Και από τον 7ο μήνα και μετά, 400 γραμμάρια η μαμά μου, 7 κιλά η φίλη της!! Καλύτερα όσο πιο λίγα πάρεις τόσο πιο εύκολα θα επανέλθεις στο σώμα σου! Δεν σου εύχομαι να πάρεις πολλά κιλά μόνο όσα πρέπει να έχει το μωρό ώστε να είναι υγιή! Μην νομίζεις πως αν η μαμά έχει κιλά είναι καλό για το μωρό!! Στο λέω σαν διαιτολόγος που έχω σπουδάσει! Δεν γράφω βλακείες από το μυαλό μου! Ρώτα και τον γιατρό σου και θα δεις ότι θα σου πει τα ίδια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ KI ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΓΧΩΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ 66 ΚΙΛΑ. ΑΦΡΑΤΟΥΛΑ.... ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑ 64 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ. ΤΩΡΑ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 69!!!! ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 5 ΚΙΛΑ. ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ. ΔΕΝ ΑΛΑΞΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΡΩΩ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΑ. ΤΡΩΩ ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΗΡΑ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ. ΜΗΝ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΙΛΑΡΑ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΕΩ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΟΙΛΙΑ? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΜΩΡΟ. ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩ ΚΟΙΛΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΩΣΩ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΣΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΣΟ ΤΩΡΑ!! ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΕΤΣΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην ανησυχείς καθόλου, αντίθετα να χαίρεσαι θα έλεγα εγώ... Αφού το μωράκι σου είναι καλά, δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Από΄τον επόμενο, ίσως και από αυτό το μήνα, και μετά είναι που θα μπαίνουν τα κιλά και δε θα τα καταλαβαίνεις...

Εγώ αυτό πάθαινα σε κάθε επίσκεψη στο γιατρό. Ζυγιζόμουν και έλεγα "Αποκλείεται! Πως μπήκαν αυτά τα κιλά; Με τις ίδιες ποσότητες φαγητού...". Θα το δεις και μόνη σου, μην ανησυχείς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mpoulitsa mou agapi mou kalimera...

min fwvasai agapi mou...

ola sou einai mia xara...

Mwro mou ta 8 me 10 kila tha ta pareis ston 6 mina...

Egw exw valei 10 kila mono...

Kai kilitsa arxisa na kanw ton 6 mina...

Fovwmouna kai egw wmos eutixws mou eixa eksigisei oi files tou mammy...

Eixa ksekinisei tin prwti mou egkumwsini me 53 kila kai eixa ftasei 72 kila {{{KAKOS MOU}}}

Twra se euti tin egkumesini mou ksekinisa me 47 kila kai ews tora exw valei 10 kilakia...

Kai eimai 34 kai kati imerwn...

Ate min anisixeis kai ola tha pane teleia...

Sou eyxwme ta kalitera...

Kai o theos mazi sou...

Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κοριτσια θα τρελαθω!!!Ειμαι 5 μηνων κ εχω παρει 8,5 κιλα :woohoo: !

Και νομιζα πως σε αυτο το ποστ θα εκφρασω κ εγω τον πονο μου...Αλλα ο "πονος" ειναι προς την αντιθετη πλευρα κ θα σκασω!!!!!

Βρε κοριτσι μου ειναι δυνατον?????????Ανησυχεις που δεν πηρες κιλα???????Βγαλτο απ'το μυαλο σου-η φυση ξερει τι κανει.Αν επρεπε να παρεις θα τα ειχες παρει...

Καλα στην εγκυμοσυνη οι φοβιες κ οι ανησυχιες μας ειναι στα κοκκινα αλλα....Μην το κανουμε και χωρις λογο.Καλα να φοβασαι καποιον πονο,λιγο αιμα ή κατι τετοιο αλλα..... το οτι εισαι κομψη αν και εγκυος???????????????????? :blink: :silly: :woohoo:

Χαμογελα βρε τυχερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μία γνωστή μου, ως τον 6ο μήνα είχε χάσει 6 κιλά γιατί έκανε συνεχώς εμετούς, ούτε φαινόταν να είναι έγκυος καθόλου. Ο γιατρός της έλεγε ότι το μωρό αναπτύσσεται πολύ καλά και δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε ούτε εσύ να ανησυχείς, αν δεν ανησυχεί ο γιατρός σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΟΥΛΙΤΣΑ.ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟΤΟΜΑ.ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 5 ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ.ΜΕΣΑ ΣΤΟ 5 ΠΗΡΑ 4 ΚΙΛΑ.ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 7 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ 4 ΚΙΛΑ ΕΧΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΙΧΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΤΟΥΣ...ΕΤΣΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΔΥΟ ΔΥΟ!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΛΟ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ,ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕ ΤΡΩΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??

ΞΕΚΙΝΗΣΑ 64 (ΕΙΜΑΙ 1,75 ΥΨΟΣ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ 80!!!!!!!

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΤΡΩΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΟΥΛΟΥΛΙ,ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΗ ΗΤΑΝ ΗΔΗ 2.300 KG!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΔΕ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ,ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΑΝ ΤΡΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΑΤΕ!

φΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙΛΑ ΑΠΛΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΙΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΟΤΕ!!!!ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΑΩ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ!!! ΧΙ,ΧΙ,ΧΙ!!!:lol: :lol:

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ Ε?

ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ........:lol: :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρααα

εγώ μια χαρά σε βρίσκω

μη βιάζεσαι να πάρεις τα κιλάκια, είναι νωρίς ακόμη.

Μια φίλη μου έβαλε τα κιλά απ τον 7ο και μετά. μέχρι τον 7ο ήταν

55.

κοιλιά που8ενά, μετά φούσκωσε απότομα.

Εγώ πάλι εύχομαι να μη βάλω πολλά. δε 8έλω.

Αν και δεν έχω όρεξη για φαγητό, τρώω μηχανικά.... επειδή πρέπει να φάω. δε ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...