Μετάβαση σε περιεχόμενο

ποτε σας ξεκινησανε οι εμετοι;;;;;;;;;;;;;


Recommended Posts

καλησπερα......λοιπον ειμαι λιγο προβληματισμενη!στην προηγουμενη εγκυμοσυνη οι εμετοι και οι αναγουλες μου ειχαν ξεκινησει περιπου στην 5 με 6 βδομαδα......τωρα ακομα τιποτα.......εσας ποτε ξεκινησαν;;;;;;;ξερω οτι καθε εγκυμοσυνη δεν ειναι το ιδιο αλλα θελω να ελπιζω πως αυτη τη φορα θα με ξεχασουν:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επειδή δεν εκανα ευκολα εμετο, πίστευα - ήλπιζα να μην εχω.

το μωράκι μου εχει άλλη αποψη όμως! Αναγούλες είχα από την αρχή σχεδόν, όπως και καψιμο στο στομαχι κ τον λαιμο. εμετό έκανα πρώτη φορά την 6η εβδομαδα. Τρόμαξα κάποια στιγμή, γιατι εκανα 4 φορες σε 24ωρες. Τελικά δεν είναι τοσο σοβαρά τα πράγματα, γιατι δεν κάνω κάθε μέρα (κ βεβαια δεν εχω ξανακάνει τοσες πολλες φορες).

σου ευχομαι μια πολυ καλη εγκυμοσυνη...

φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΕ? ΝΑ ΕΥΧΕΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΟΠ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ. ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΗΝ 5Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ. ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιωτουλι μου γεια σου εγω αναγουλες ειχα σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης οι εμετοι αρχισαν στον 2ο μηνα για καμια εβδομαδα και μου ξαναηρθαν παλι στον 6ο προς 7ο αλλα σιγουρα ειναι οπως τα λες καμια εγκυμοσυνη δεν ειναι ιδια οποτε που ξερεις μπορει αυτην την φορα να σε ξεχασουν:laugh: :laugh:

σου στελνω πολλα φιλια και ευχες για μια ομορφη εγκυμοσυνη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιώτα μου όπως είπες η καθε εγκυμοσύνη όπως και καθε γυναικα την βιωνει διαφορετικά..Εμενα π.χ οι εμετοι ηταν εμφανης απ την αρχη στον πρωτο μηνα..απ οτι θυμαμαι..στο δευτερο τριμηνο όμως εξαφανίστηκαν όπωα και οι ζαλάδες..

φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη μου bourique με το καλο κ το δευτερο ζουζουνακι σου να ρθει στον κοσμο!!να τα χαιρεσαι!!

Ο γιατρος μου λεει οτι οι εμετοι αρχιζουν περιπου στην 5η με 6η εβδομαδα.

Βεβαια αυτο μπορει να ποικιλει απο γυναικα σε γυναικα..παραδειγμα η συνιφαδα μου που πρωτα ειχε εμετους και μετα...καθυστερηση!!:laugh: Η καημενη εκανε εμετο οταν αλλαζε την 1η μπεμπα της,οταν αλεθε το φαγητο της.. κλπ....αστα!

η κουμπαρα μου ειχε εντονη σιελοροια..κοινως εφτυνε συνεχως!!ακομη κ στο γαμο της ειχα τα χαρτομαντηλα ετοιμα!!!!:laugh:

εγω ευτυχως δεν ειχα ιδιαιτερους εμετους κ τωρα κ στο γιο μου..

μακαρι αυτη η εγκυμοσυνη σου να μην εχει εμετους!!!:)

και ετσι συμφωνα με την ελληνικη παραδοση των γιαγιαδων μας...θα ναι και αλλο φυλο!!:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο γιατρός μου είχε πει ότι αυτά τα συμπτώματα είναι πιο συνηθισμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη κυρίως όπου ο οργανισμός κατακλύζεται από ένα σωρό νέες ορμόνες. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη υπάρχει περίπτωση (δε συμβαίνει πάντα) ο οργανισμός να έχει συνηθίσει αυτές τις ορμόνες και να μην αντιδράσει καθόλου...

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό ή ήταν παρηγοριά στον άρρωστο εκείνες τις ημέρες... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bourique mou agapi mou kalimera...

MIn fwvwsai agapi mou...

Makari na min sou erthoun...

Egw ston kwnstantino mou eixa emetous se oli tin diarkia tis egkumwsinis mou...

Htane i pio xiroteri egkumwsini...{{{Dustixws}}}

Twra stin deuteri mou egkumwsini petaw...

Eimai teleia kai niwtho kanonikotata...

Apla mwlis mpika ston 8 mina eixa emetous gia peripou mia eudomada sunexwmena...

Tora pia exoune fugei kai eutixws...

Mwro mou sou euxwme mia TELEIOTATH egkumwsini kai na petas kai esu...

O theoullis mazi sou...

Filia...

Den pisteuw na se piraksei ayti i egkumwsini epidi exeis proskolio ton GIWRGAKI sou...

Filia polla...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Α τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή! Εγώ νομίζω είναι στο πρωτόκολλο! Θα δούμε...
    • Κορίτσια εγω την προηγούμενη Δευτέρα ήρθα σε επαφή με κρούσμα παρβοιου ο οποίος είναι πολύ επικίνδυνος για τις εγκύους. Από την Πέμπτη έχω πονόλαιμο,  μπούκωμα και τώρα άρχισε  και βήχας. Ελπίζω  να είναι ένα απλο κρυολόγημα και να μην κόλλησα.  Η γιατρός ειπε θα δούμε πως θα πάω κ στις επόμενες εξετάσεις θα μου γράψει ν δούμε αν τ πέρασα.
    • Στο Doppler χοντρικά κοιτάνε όπως είπε την αρτηριακή πίεση την ωρίμανση που πλακούντα αν τρέφεται σωστά το μωρο τέτοια  υπάρχουν γιατροί που δεν την ζητάνε και άλλοι την ζητάνε  εμένα πχ επειδή του έβγαινε μικρό το μωρο με έστειλε για Doppler μια γνωστή μου που είχαμε τον ίδιο γιατρό επειδή εκείνη είχε πιο μεγάλο παιδάκι δεν το ζήτησε 🤷‍♀️ μου είχε πει μπορεί να κάνω και δεύτερη αλλά τελικά δεν χρειάστηκε  κρατάει κανένα 20 λεπτό και αυτήν η εξέταση   
    • Κορίτσια μου υπέροχα!!! Τι ωραία νέα διαβάζω και χαίρομαι!!  @Elli13 αγαπημένη μου Έλλη πόσο χάρηκα που διάβασα τα νέα σου! Δεν θέλω όμως ηττοπάθεια ή οποιαδήποτε μη θετική σκέψη! Όλα θα γίνουν όλα θα βρουν λύση πίστεψε με με ένα μαγικό τρόπο όπως πάντα γίνεται σε αυτήν την υπέροχη ζωή! Μόνο θετική ματιά θέλει η υπόθεση και τα υπόλοιπα γίνονται από μόνα τους!  @Naty_ κορίτσι μου όπως πολύ σωστά είπες τώρα ταιριάζει να είσαι απέραντα ευτυχισμένη που άκουσες αυτόν τον υπέροχο ηχο και είδες πως όλα είναι εντάξει! Ένα αιμάτωμα δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Και όπως είπε και η Έλλη καμία ιστορία δεν θα επαναληφθεί γιατί κάθε εγκυμοσύνη είναι εντελώς διαφορετική. Όλα πάνε ήδη τέλεια! Εσύ έχε πίστη στο μικρακι σου! Αυτό σε εμπιστεύθηκε για μαμά του, εμπιστευσου το και εσύ και ολα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν υπέροχα! @Θέτις Κ. Υπέροχη εμπειρία έτσι???? Και τα καλύτερα είναι μπροστά μας!! Κάθε υπέρηχος θα είναι ακόμη πιο απολαυστικός!!! Εμείς κορίτσια μου σήμερα έχουμε γιορτή σπίτι μας. Γιορτάζει ο γιος μου. Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν σήμερα ! Υγεία τύχη και ευτυχία για όλους. Κατά τ αλλά μια μέρα είμαι φουλ πρησμένη μια μέρα λίγο καλύτερα. Έχουν σπάσει τα νεύρα μου και το αύριο το απόγευμα μου φαίνεται 1000 χρόνια μετά! Θέλω και εγώ να δω το μικρακι μου που εύχομαι με όλη μου την δύναμη να είναι εκεί και να φτιάχνει το όμορφο ζεστό σπιτάκι του!
    • Όλα καλά θα είναι πιστεύω δεν κόλλησες!!! εγω είχα κολλήσει στην πρώτη μ εγκυμοσύνη ομως τυχαία το ανακάλυψα δεν είχα καθόλου συμπτώματα 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...