Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΑΓΟΝΑΚΙ ΤΟΥ....


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΛΑΙΕΙ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣΚΟΤ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ! ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ! ΓΙΑΤΙ??????? ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ! ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΕΚΛΑΙΓΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ Η ΟΧΙ! ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!:huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελένη καταρχήν αν σου ζήσει ο μπέμπης σου!

Δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχείς, θαρρώ όμως πως όχι..

Και δε σου μιλώ ως γιατρός τώρα, αλλά ως μάνα.

Και το Μαράκι μου έτρεμε το κάτω χειλάκι της και όχι μόνο όταν γελούσε, αλλά και όταν έπαιρνε την πιπίλα, και σε ανύποπτο χρόνο. Δεν ενόχλησα το γιατρό γιατί πάντα είχα στο νου μου να παρακολουθώ το "πρόβλημα" και μόνο αν εμένει και εξελίσσεται να ενοχλώ τον γιατρό.

Ε, σε πληροφορώ το έκανε όλο και πιο αραιά (οπότε και δεν ανησυχούσα) και μετά από 3 ή 4 μήνες το έκοψε εντελώς (το ανέφερα απλά στο γιατρό, απλά δε θυμάμαι αν ήταν στην 3η ή 4η επίσκεψη).

Σε φιλώ..:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελένη μου μην ανυσηχεις.Και ο γιος μου θυμάμαι το έκανε είχα ρωτήσει την γιατρο και μου έξήγησε ότι είναι φυσιολογικό.Ετσι ησυχάσαμε και τον χαζεύαμε όταν το έκανε μέχρι που κάποια στιγμή το σταματησε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...