Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΛΑΙΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!!


Recommended Posts

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 41 ΗΜΕΡΩΝ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ! ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ! ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ! Α ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ!:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελένη μου δυστυχώς δεν έχω ζήσει ακόμα το χάρισμα του να γίνω μανούλα και δεν έχω εμπειρία σε τέτοιου είδους θέματα...Αλλά θυμάμαι το μωρό της κουνιάδας μου που είχε κολικούς και το καημενούλι έκλαιγε πάρα πολύ...Δεν κάνεις τίποτα λαθος,αυτό μην σε τρελαίνει...Αλλά και τα μωράκια είναι καλό να κλαίνε...Ο παιδίατρος τι σου είπε;Μήπως το ανησυχεί κάτι άλλο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενι83,΄

εάν ειναι κολικοί δεν μπορεις να το ανακουφίσεις με τίποτα. Εξαρτάται φυσικά και από την περίπτωση. Συνήθως ξεκινούν το βραδυ. Αυτό βεβαια δεν σημαινει ότι δεν μπορούν να εμανιστούν και άλλες ωρες της ημέρας. Το χαμομήλι τουσ μαλακώνει λίγο τα εντεράκια.

Είναι κάτι που και μεισ το περάσαμε και δοκιμάσαμε όλα τα γιατροσόφια αλλα τζίφος!! Μονο κάτι σταγόνες που μας έδωσε η παιδίατρος. Αυτές κάτι ψιλοέκαναν!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι κάτι που ακόμα με εξαγρυώνει. Βλέπω το παιδί μου να σπαράζει και δεν μπορώ να του κάνω τίποτα. Ευχομαι τουλάχιστον εάν είναι κολικοί τελικά να μην είστε βαριά περίπτωση. Ευχομαι καλύτερα να μην είναι κολικοί. Αλλα απ'οτι φαίνεται.. Του δινεις και ξένο γάλα λες..

Ευχομαι.. καλά κουράγια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΚΟΙ. ΕΧΕΙ ΑΕΡΙΑ? ΑΝΑΚΟΥΦΗΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ? ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ? ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΛΙΚΩΝ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΟ. ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΤΙ. ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΣ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΙ. ΤΗΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελένη, το βαφτιστήρι μου λίγο μετά τον πρώτο μήνα άρχισε να κλαίει έντονα... ήταν μάλλον κολικοί. Η καλύτερή μου φίλη και μαμά του τα είχε παίξει. Χαμομήλι δεν έκανε τίποτα, μόνο οι σταγόνες και τα χάδια στην κοιλιά από τη γιαγιά του (μάλλον επειδή ήταν πιο ήρεμη από μας και του δημιουργούσε αίσθημα ασφάλειας).

Τελικά, επειδή και αυτό έπινε ξένο γάλα, η κατάσταση βελτιώθηκε σημαντικά μόλις του έδωσαν άλλη μάρκα γάλα. Ιδέα του μπαμπά και δούλεψε! Το κλάμα μειώθηκε, μαμά και μπαμπάς ξεκουράστηκαν κάπως και μετά τους δυόμιση μήνες έγινε και εξακολουθεί να είναι το πιο χαμογελαστό μωράκι που έχω δει!!!!

Μήπως να το δοκίμαζες και συ να αλλάξεις γάλα;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελενιτσα μου το πιο πιθανο ειναι να εχει κολικους, αν δεις ομως οτι συνεχιζει αυτη η κατασταση για διαστημα και δεν σου κοιμαται καλυτερα να πας να το δει γιατρος, μιας φιλης μου ηταν 4 μηνων βεβαια δεν κοιμοταν και εκλαιγε τελικα το παιδακι ειχε υγρο στο αυτι και πονουσε το αυτακι του και χρειαστηκε αντιβιωση, τωρα το δικο σου ειναι πολυ μωρο οποτε το πιο πιθανο ειναι οι κολικοι, αν συνεχισει και δεν κοιμαται και καθολου παντως ψαχτο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ! ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ! ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ! ΤΙ ΟΙΔΗΠΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΙΟΛΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ. ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 4 ΩΡΕΣ. ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΜΩΣ. ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου ειναι αγορακι ; ξερεις τα αγορακια εχουν πολυ πιο εντονους κολικους επισης μπορει να ειναι που κατεβαινει το αρχιδακι συγνωμη αλλ πως αλλιως να στο γραψω και κοιτα μηπως εχει καμια εξαθρωση αυτα ειναι σαν ζυμαρακια μηπως το πιασατε και το κοψατε ; Επισης προτιμησε το τηλιο ειναι πιο καλο ηρεμει πιο πολυ και παρε τη παιδιατρο μπορει να του πεφτει βαρυ το γαλα . Κνε και κατι αλλο ανοιξε την πανα και κοιτα πως κανει τσισα του αν δικαοπτετε πες το στη παιδιατρο ακι επισης οταν κανε τσισα του αν κλαιει μηπως ειναι καμια ουρολοιμοξη .Δεν θελω να σε τρομαξω αλλα καλο ειναι αν συνεχισει το κλαμα να το δεις οπως και να εχει δεν ειναι τιποτααπο ολα αυτα σοβαρο αλλα γιατι να παιδευετε και αυτο αλλα και εσεις .Ενημερωσε μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντινου έγραψε:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.

H αλήθεια είναι πως το γάλα χωρίς λακτόζη βοηθάει στην προκειμένη περίπτωση. Θέλει όμως ιδιαίτερη επιμονη και υπομονή ώστε να το συνηθίσει το παιδάκι γιατί έχει πολύ, μα πάρα πολύ.. δυσάρεστη γεύση.

Είναι όμως ένας από τους λίγους αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης των κολικών. Καθώς επίσης και κάποιες στάλες που δίνουν οι παιδίατροι. ¨οπως και να χει συμβουλέψου τον παιδίατρό σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλα μου οπως σου εγραψα στο μηνυμα μαλλον ειναι κολικοι και οι σταγονες οπως ειοαν και τα κοριτσια ειναι σωτηριες ομως και αυτο που λεει η βανια ειναι πολυ σωστο τα μωρα κοβονται ευκολα εμενα ο δικος μου επειδη κουναγε πολυ δυνατα τα χερια του κοπηκε 2 φορες και μια φορα τον εκοψα εγω που τον επιασα ατσαλα το μονο κακο ειναι οτι δεν ηξερα να τον φτιαχνω και τον πηγαινα στην κουμπαρα μου τον αλοιφε με λαδι του εκανε ενα μασαζ που εγω φυσικα φοβομουν να το κανω (και δεν το δοκιμασα γιατι πρεπει να ξερεις πως να φτιαξεις ενα κομενο παιδι δεν ειναι απλο)μετα τον ετριβε σε ολο του το σωμα και τον φασκιωνε με ενα σεντονακι μετα...ηρεμια κοιμοταν ωρες

εγω παντως τον δικο μου τον φασκιωνα αλλοι μπορει να το θεωρουν κακο αλλα εγω τον φασκιωνα μεχρι 31/2 μηνων 1-2 ωρες την ημερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Elenaki mou agapi mou kalimera agapi mou...

Min mou anxwnesai,,,

To kserw pws einai duskolo...

Egw tou Kwnstantinou mou tou eixa dwsei to {{{GRIPE WATER}}}

Helps relieve the discomfort of painful wind and indigestion...

An einai rwta ton giatro sas an kanei sto diko sou mwraki...

Sou euxwme ta kalitera...

kai na stamatisei na upoferei to mwraki sou suntoma...

O theos mazi sas...

Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελενη μου σου ευχομαι να εχεις υπομονη και πολλες αντοχες.

εμενα ο μικρος ειχε πολυ εντονους κολικους,να φανταστεις(δε το ξεχναω με τιποτα)ειχα παρει το γιατρο τηλ γιατι μια μερα εκλαιγε και δεν ειχε κοιμηθει απο τις 3 τη νυχτα μεχρι τις 7 το αλλο απογευμα.ειχαμε φαει τετοιο ζορι που δε περιγραφεται. ολα αυτα τα γιατροσοφια δε του εκαναν και πολλα και σταγονες οσο κι αν παρακαλουσα το γιατρο δε μας εδινε με τιποτα γιατι ελεγε οτι ειναι φαρμακο κι ετσι κι αλλιως καποια στιγμη θα περασουν .

η μονη συμβουλη που επιασε σε μενα τουλαχιστον ειναι πολλες αγκαλιτσες(τα ανακουφιζει τα καημενα) και δες αν του αρεσει να τον κουνας,εχει καποιες κουνιες σα ριλαξ που ειναι αυτοματες fisher price αν θυμαμε καλα για να μπορεις να ξεκουραζεσαι λιγο.

επισης ρωτα το γιατρος σου για το γαλα ,να σου δωσει (οχι χωρις λακτοζη ,ειναι για ευκοιλια,αλλα με μειωμενη λακτοζη(βγαζουν ολες οι εταιριες)εγω να φανταστεις τοτε τον θηλαζα(για 2 μηνες μονο βεβαια) κι ομως περνουσε κολικους.καποια στιγμη θα δεις θα περασουν ολα αποτομα και θα ειναι αγνωριστο το μωρακι σου.(εμενα με ρωτουσαν ολοι γιατι ειναι συνεχεια μουρτζουφλης και μου ειχαν σπασει τα νευρα,το μωρο πονουσε τρομερα κι ολοι λεγανε γιατι δε γελαει:angry: τωρα ειναι το πιο χαμογελαστο μωρο:)

συγνωμη αν σε κουρασα με το μακροσκελες μυνημα.σου ευχομαι να σου ζησει ο γιοκας σου,ο μεγαλος ερωτας σου:) και ολα θα περασουν γρηγορα.ελπιζω να βοηθησα:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...