Μετάβαση σε περιεχόμενο

τα νέα είναι καλά... πολύ καλά!!!!!!!!!


Recommended Posts

Γειά σας.

Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και τα καλά νέα γιατι μέχρι τώρα σας μιλούσα για τον πόνο, τα λάθη και τις αγωνίες που συνόδευαν το κεφάλαιο θηλασμός, έτσι όπως το έζησα εγώ.

Είχαμε μείνει στο οτι το παιδί δεν έπαιρνε βάρος και δεν ήταν οτι είχε πάρει μόνο 100 γραμμάρια που είχα γράψει μετά από δύο βδομάδες, είχε χάσει κιόλας 70 γραμμάρια. Και φανταστείτε πόσο αγχωμένη ήμουν που ούτε να υπολογίσω το βάρος σωστά δεν μπορούσα.

Ήρθε λοιπόν ο παιδίατρος μας και ευτυχώς έδειξε και ψυχραιμία αλλά και σεβασμό στην προσπάθειά μου. Του εξήγησα οτι η κατάσταση ήταν προοδευτικά βελτιούμενη και μου πρότεινε να περιμένουμε τρεις μέρες ακόμα. Από την κλινική εξέταση φαινόταν οτι η μικρή μου είχε χάσει μυικό ιστό αλλά ήταν ζωηρή και διεκδικούσε το φαγητό της με σθένος. Έπρεπε λοιπόν να πάρει τουλάχιστον 60 γραμμάρια στις επόμενες τρεις μέρες. Ευτυχώς πήρε 100 αλλά σκεφτείτε πως η μάνα μου η ίδια την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως το παιδί δίνει μάχη για τη ζωή του.......και εγώ φέρομαι ως ξεροκέφαλη και δε δίνω στο παιδί συμπλήρωμα..... Φανταστείτε την ψυχολογία μου... Από εκείνη τη μέρα παίρνουμε κάθε μέρα βάρος και τις τελευταίες 2 εβδομάδες φτάσαμε να παίρνουμε 230- 250 γραμμάρια.

Με βοήθησε πάρα πολύ το βιβλίο της γιατρού Πατσούρου Θηλασμός μια υπέροχη σχέση,οι εθελόντριες μαμάδες της laleche, αλλά και εσείς και σας ευχαριστώ πολύ πολύ γι αυτό.

Όπως λέω της μικρής μου τα καταφέραμε!!!!!!!! Αν και ακόμα διανύουμε μόλις το δεύτερο μήνα της ζωής μας. Πάντως το πιστεύω πως τα πιο δύσκολα πέρασαν και απο 'δω και πέρα όλα θα είναι καλύτερα!!!!!!!

Μαντέψτε μαμάδες....η μικρούλα με φωνάζει ώρα για τάισμα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nelli τι ωραια!!!Μπραβο σας!!!!Πραγματι τα καταφερατε καλα και δινετε κ οι δυο σας ενα αισιοδοηο μηνυμα!Δεν θελει κοπο αλλα τροπο!!!Καλα ταισματα!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο που το πάλεψες. Αξίζει κάθε θυσία όπως θα διαπιστώνεις μέρα με τη μέρα. Μπράβο σας!! Τελικά αυτό το βιβλίο αλλά και ο Σύνδεσμος θηλασμού προσφέρουν ανεκτίμητο έργο. Ακόμη ένα μπράβο που μοιράζεσαι μαζί μας αυτή τη χαρά σου.:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nelli μου, μπραβο κοπελα μου!! πολλα μπραβο και σε σενα και στη μπεμπουλα σου που τα καταφερατε!!!:woohoo:

καλη συνεχεια και να δεις που προοδευτικα ολα θα φτιαξουν και στην πορεια ο θηλασμος θα γινει απολαυστικος και καθολου δυσκολος.....;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΕΛΠΙΖΩ Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ Κ ΔΥΝΑΤΟΙ Κ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΑΥΤΟ ΔΩΡΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...