Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΥΩΠΙΑ + ΛΕΙΖΕΡ


apis

Recommended Posts

Εχει κανει καποια κοπελα λειζερ για αντιμετωπιση της μυωπιας;;

Μπορει να μου συστησει ενα κεντρο στον Πειραια ή στην Αθηνα;;

Εχω κοντα στους 4 βαθμους και λιγο αστιγματισμο

Απο τιμες τι παιζει;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

APIS ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΕΙΖΕΡ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ. ΠΛΗΡΩΣΑ 2500€ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΑΠΟ 500€. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥΣ ΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ. Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ. ΚΡΑΤΑΕΙ 15' ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΟΛΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 3,5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΥΩΠΙΑ ΚΑΙ 2,5 ΑΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΒΥΡΩΝΑ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ.

ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΕΣΜΟΥ, ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΑΛΙΩΝ, ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ ΚΛΠ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

2002 Φρανιτα ευχαριστω!!

Ηθελα να την κανω σε δημοσιο νοσοκομειο αλλα πηρα τηλεφωνο στο Γεννηματα και μου ειπαν οτι μονο στην Κρητη εχουν τα μηχανηματα ...

Αφου τα γλιτωσα απο την υστεροσκοπηση ας τα δωσω για τα ματακια μου:laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αpis καλημέρα.

Το έκανα και εγώ το βήμα αυτό πρίν απο 4 περίπου χρόνια αλλά στην Αγγλία όπου και διέμενα τότε. Δεν μπορώ κατά συνέπεια να σου συστήσω κάποια οφθαλμολογική κλινική στην Αθήνα αλλά μπορώ να σου πώ πως είναι μια απόφαση που δεν θα μετανιώσεις.... Είχα 5,5 και 6,25 μυωπία από μικρό παιδί... όσο με θυμάμαι φορούσα γυαλιά.... Μέσα σε δύο μέρες είχα ξεμπερδέψει για πάντα!!! Τί να σου πώ, ήταν απλά απίστευτο! Δεν είχα να ανησυχώ πλέον ούτε για γυαλιά, ούτε για υγρά φακών, ειδικά το καλοκαίρι με θάλασσα και άμμο- μή μου φύγει ο φακός στην θάλασσα, μην μολυνθεί το μάτι ...

Ακόμα και τώρα ύστερα από 4 χρόνια σκέφτομαι τί ωραία που είναι! Χωρίς δεύτερη σκέψη! Και ας μου έμειναν και μένα μερικά δεκατάκια! Για γυαλιά ούτε να ακούσω! Εαν φορέσω θα φορέσω πλέον μόνο για στύλ και όχι γιατί χωρίς αυτά δεν βλέπω την μύτη μου... Χε! Χε! :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ APIS ΜΕ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΥΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ 1,5 ΑΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ Κ.ΤΟΥΡΜΟΥΖΗ ΑΝΔΡΕΑ.ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΟΛΥ 4.000 ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΟΕΙΔΗ ΟΧΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΥΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ Η ΜΥΩΠΙΑ ΜΟΥ.ΣΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΥΤΕ ΠΟΝΑΣ,ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ,ΣΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΜΕΝΑ Η ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΣΑΗΜΕΡΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΞΕΘΟΛΩΝΩ.ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΗ ΣΕ ΑΣΘΕΝΗ.ΣΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΡΙΣΤΑ ΤΩΡΑ,ΕΧΩ ΜΗΔΕΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΥΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ ΟΛΑ ΓΥΑΛΙΑ,ΦΑΚΟΥΣ..ΠΑΡΕ ΑΝ ΘΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΚΡΙΒΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαdrιο Μαrilου Αnthy ευχαριστω!!!!!!!!

Φοραω τα γυαλακια μου απο 8 χρονων!! Φακους εχω βαλει μονο 2 φορες στη ζωη μου, δεν αντεχα το βαλε βγαλε και την υγιεινη που πρεπει να τηρεις καθοτι ημουνα λιγακι ατιθασο νιατο χι χι και λετσαρια..

Τωρα ειμαι σε φαση που πρεπει να αλλαξω και γυαλια και θα μου στοιχισει γυρω στην 400αρα..ετσι σκεφτηκα να απαλλαγω μια και καλη

Δε σας κρυβω βεβαια οτι θα μου λειψουν καποιες στιγμες που βγαζω τα γυαλια και βλεπω τα πραγματα αφαιρετικα και χαλαρωνω:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

apis...εγω πηγα να κανω λειζερ και ημουν μεσα στο ποσοστο των 2% που δεν μπορουν λογω πολυ λεπτης μεμβρανης του ματιου...η απογοητευση ηταν πολυ μεγαλη...παρολα αυτα πολλοι φιλοι μου εχουν κανει εδω και χρονια και ειναι υπερ ευχαριστημενοι...οποτε πηγαινε να απαλλαγεις μια και καλη φιλια:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

καλησπερα apis εγω εκανα πριν τρια χρονια στο ραλλατο γερασιμο 2106913726 πληρωσα 1500 ειχα 2,5 στο καθε ματι μυωπια κ απο 0.5 αστιγματισμο ειναι πολυ καλος κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη τις πρωτες ωρες δ εβλεπα καλα αλλα μετα που ξυπνησα ηταν τελεια ειναι φοβερος δ εχω παραπονο κ ειναι κ φθηνος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ (ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΕΒΑΙΑ)ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΛΕΙΖΕΡ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.

ΣΕ ΦΙΛΩ !:) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...