Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εσεις που γεννησατε Φεβρουαριο-Μαρτιο...για πειτε.


Recommended Posts

Λοιπον...εχω ξανανοιξει το θεμα αλλα ειλικρινα θα πρεπει να το ξανασυζητησω...

Ειμαστε σχεδον 50 ημερων...Δεν θηλαζω και της δινω ΝΟΥΝΟΥ Φριζολακ.

Αναρωτιεμαι τι κανετε εσεις με το βραδινο φαγητο...

Τρωει καθε 4 ωρες και το πρωι και το βραδυ.

Μαλιστα το βραδυ κοιμαται καλα καλα αλλα χαλαει τον κοσμο αν δεν φαει στις 3-4 ωρες just.Δοκιμασα να την ξεγελασω με πιπιλα αλλα αυτο την κραταει για καμια ωρα.

Θα επεκταθει καθολου το ωραριο της το βραδινο?

Σε ποια φαση βρισκεστε?

Η μανα μου μου λεει για κατι κουλα για το οταν φτασει 5 μηνων λεει θα κοιμαται πιο πολυ και οταν αρχισει τις κρεμες...ΟΡΙΣΤΕ?????

Ρε κοριτσια θα σκασω...Ειναι δυνατον?

Τι κανατε εσεις που τα εχουμε συνομηλικα?

Τι κανω λαθος?

Να την κουραζω πιο πολυ την ημερα ειναι αδυνατον γιατι χυλωνει.

Εχουν σπασει τα νευρα μου με τις μ......ες που ακουω απο τις παλιες μαναδες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Αννιω μου σε εφαγε το ξενυχτι...:laugh: Λοιπον εγω θα σου πω τι εκανα στον γυιο μου αλλα υποψιν οτι καθε παιδι ειναι διαφορετικο!Ασε που αλλα λεγανε οι γιατροι τοτε κι αλλα τωρα,επειδη τα ζω τωρα με την ανηψια μου που ειναι μωρο!Οταν σαραντησα μου ειχε πει ο παιδιατρος και προσθεσα ρυζαλευρο στο γαλα,εδινα στο τελευταιο γευμα απ αυτο και το μωρο ξυπνουσε ξανα το πρωι!!Παντως πολλα μωρα εξακολουθουν να ξυπνανε τη νυχτα για πολυ καιρο να ξερεις!Δεν ξερω τι να σου πω ,ο γιατρος σου τι λεει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκια μου Αννουλα,

(χρονια πολλα κιολας!!)

εγω γεννησα Ιανουαριο ελπιζω να μην εχεις προβλημα!!

Εχω να σου πω οτι εισαστε πολυ καλα..

Κι εμεις αυτο το γαλα πινουμε. Τωρα η μπεμπα κοιμαται στις 12

και ξυπναει..μαντεψε!! Στις 8!!!!

Ειναι τελεια!! Κανε λιγο υπομονη, το καθε μωρακι θελει το

χρονο του να προσαρμοστει.. Δινε της οσο γινεται πιο

πολυ στο τελευταιο γευμα. Εμενα παντως σχεδον μολις κλεισαμε

το 2ο μηνα το κανει αυτο. Σε νιωθω γιατι κι εγω εχω τρελη

αδυναμια στον υπνο!!

Λιγες μερες σου εμειναν!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσακι εισαι και συ υπναρου ε????

Και γω τρελλαινομαι για υπνακους!!!!

Ευτυχως η κορακλα μου φροντισε εξ αρχης να μη με ταλαιπωρει...

Το πρωτο βραδυ στο σπιτι κοιμηθηκε σερι 4 ωρες!

Απο τοτε κοιμαται 5-6 ωρες συνεχομενα, ξυπναει για φαγητο και ξανακοιμαται για ενα 2ωρο-3ωρο μεχρι το πρωι.

Προχθες κοιμηθηκε πρωτη φορα στο δωματιο της...

Την ταισα στις 11 κοιμηθηκε 11.15 και ξυπνησε στις 6!!!!!

Επειτα εφαγε και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 10 το πρωι!

Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο το οτι την πρωτη μερα στο χωρο της κοιμηθηκε τοσο πολυ...

Δεν το δοκιμαζεις να τη βαλεις στο χωρο της????

Επισης κραταω συγκεκριμενη ωρα που την κανω μπανιο καθε μερα παντα πριν απο το τελευταιο βραδινο ταισμα.

Για κανε μια αλλαγη να δεις πως θα παει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιώ μου γεια σου! Κάθε μωρό είναι διαφορετικό! Εμένα χτυπάει και 7ωρα! Μέχρι που πήρα τηλ τον παιδίατρο! Όταν αρχίσει τις κρέμες όντως θα είναι καλύτερα! Υπομονή! Επίσης μετά το δίμηνο θα έχει τεράστια διαφορά!

ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mia xara eisai re annio mou..

emeis eimaste 2 minon k troei ana 2 ores..ase...k to bradi kanei kana 3 oro...eytixos thilazo ksaploti k koimamai allios tha sernomoun...

ti na po..kouragio koritsara...

grigora thelei na megalosei mallon:woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα ενω τον πρωτο μηνα τον ξυπναγα για να φαει κοιμοταν 4-5 ωρες συνεχεια μετα εκανε την νυχτα μερα κοιμοταν το πρωι και το βραδυ....ξενυχτια!!!!! ωσπου την ημερα τον επαιζα και κουραζοταν και ξαφνικα μου χτυπησε ολονυχτιο υπνο με ενα ενδιαμεσο ταισμα στις 3 το πρωι τωρα κοιμαται 2 με 3 ωρες το μεσημερι και ολη την νυχτα απο τις 10.30 μεχρι τις 10 ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!!!!!! αλλα αυτη η φαση μεχρι να βρουν τους ρυθμους τους ειναι δυστυχως η φαση που κουτουλαμε,που εχουμε μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια μας και οπου σταθουμε και οπου βρεθουμε σκευτομαστε ενα πραγμα ΥΠΝΟΟΟΟΟΟΟ!!! δεν θα ξεχασω μια μερα που πηγα με τον αδερφο μου και την νυφη μου για φαγητο σε μια ταβερνα και ολοι ετρωγαν και εγω επινα καφεδες για να σταθω ορθια:laugh: :laugh: :laugh:

υπομονη θελει αν μπορεις κοιμησου τις ωρες που κοιμαται θα σε ξεκουρασει λιγο εγω ετσι εκανα τον ειχε στο νου του ο αντρας μου και ξεκλεβα 2 ωριτσες υπνο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΝΙΩ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ 14ΜΑΡΤΙΟΥ.ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΡΙΖΟΛΑΚ ΤΟ ΑC.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΚΑΘΕ 3-4 ΩΡΕΣ.ΡΟΛΟΪ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.ΧΤΕΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ.ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 1 ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ 6.30!!!!ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΒΗ!ΟΠΟΤΕ ΑΝΝΙΩ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ..!!ΕΓΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΙΜΑΜΑΙ.ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΗΔΗ.ΒΟΗΘΑΕΙ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παιζει ρολο η ποσοτητα που τρωει?

Τρωει γυρω στα 150 ml την ημερα -μηπως να της δινω λιγοτερο την μερα για να τρωει το τελευταιο γευμα καλυτερα?Πειναει ομως κι ειναι κριμα...

Επισης να μην την αφηνω να κοιμαται μεσα στην μερα? Κολικους δεν εχει πια μονο κατι γκρινιες ποτε συνηθως κοιμαται τα 4ωρα της ακομα κι οταν την βολταρω.(τη νανουριζει το αυτοκινητο...)Πως να την κουρασω ρε γαμωτο?

Μαρθα κοριτσι μου σε καταλαβαινω αν και νομιζω οτι στο 2ωρο δεν προλαβαινεις τιποτα φανταζομαι...

Δηλ.εγω παλι καλα.

Ο αντρας μου με βοηθαει οσο μπορει αλλα και τι να σου κανει κι εκεινος που δουλευει πολυ?

Οσο για μαμαδες κτλ οταν μιλαω για την κουραση μου ουτε 1 φορα καμια δε μου εδωσε κουραγιο.

Ασε που σα να μου λενε..."Ε...εμεις τα περασαμε...σειρα σας τωρα...Παιδια δεν θελατε...?"

Τα εχω παρει και με αυτο το υφακι. Απιστευτα ομως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΡΩΕΙ 150ML ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ;;ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗ ΦΟΡΑ;;;ΕΜΕΝΑ ΤΡΩΕΙ 6 ΓΕΥΜΑΤΑ.ΤΑ 5 ΕΙΝΑΙ 130 ML ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ 150 ΜL.ΣΥΝΟΛΟ 800 ML ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εμενα ετσι Ανθουλα...Δηλ.150 την φορα επι 6 φορες.

Καλα αυτο το 150 ποικιλλει. Μπορει να ειναι και 130 μπορει και 180.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΓΧΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΤΡΩΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ..!!!ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ 120 ΓΡ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗΣ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ..ΑΧ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω Αννιω,ξενυχταω επισης το ιδιο με εσενα,γεννησα 7 Μαρτιου,ποτε κοιμαται 7,8 ωρες το βραδυ,ποτε ξυπναει στις 5 κ μετα στις 8,γενικως δεν εχει ωραριο.Την ημερα,ειναι συνεχεια ξυπνια,δεν κοιμαται πολυ,τι προγραμμα να εχει αλλωστε ενα τοσοδουλι μωρακι!Εγω ειμαι τις αποψης,οποτε πειναμε τρωμε,της δινω κ δικο μου,με μπιμπερο ,αλλα περισσοτερο ξενο,το ΝΑΝ της ΝESTLE,πολυ καλο,μας εκατσε λουκουμι!

δοξα τον θεο! ουτε αλλεργιες,ουτε δυσκοιλιοτητα,ειναι κ υποαλλεργικο.

Υπομονη! Παντως με την πιπιλα δεν ξεγελιεται λεπτο,οταν πειναμε,πειναμε κ κλαιμε με λιγμους ζητωντας ¨λα¨ετσι φωναζουμε για το γαλα μας!κ το ξενυχτι ειναι.... μια συνηθεια,

μετα πας για καριερα νυχτοφυλακα!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον σημερα θα την κανω μπανιο στις 10 και μιση θα την ταισω στις 11 και θα κοιμηθει στις 12...Να δουμε τι θα γινει...

Θα το δοκιμασω και θα σας πω.

Ελπιζω αυριο να σας γραψω ευχαριστα!!!

Παντως ειχα κι ενα θεματακι με το μπανιο καθως η μανα μου επενεβαινε και δε με αφηνε να της κανω μπανιο βραδυ γιατι λεει θα κρυωσει.

.....................................

Τωρα ομως τελος....μπανιο το βραδυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ!!!! Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ (ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ) ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΡΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΝΑΚΙΑ, ΚΟΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 11:30 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5:30 ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΩ!ΠΟΣΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΝΘΗ? ΘΗΛΑΖΕΙΣ Η ΔΙΝΕΙΣ ΞΕΝΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιώ μου υπομονή κοριτσάκιμου! Εγώ γέννησα 21 Μαρτίου και από την προηγούμενη εβδομάδα η μπέμπα κοιμάται 12.30 μέχρι 6-6.30 το πρωί. Μια χαρά αν σκεφτείς οτι πίνει και το δικό μου γάλα, που σημαίνει πως αν πιει σκόνη φαντάζομαι ακόμη περισσότερο ύπνος. Άσε με τον ύπνο είμαι κι εγώ καλομαθημένηB) ! Να φανταστείς και με αυτό το ωράριο γκρινιάζω που κ που:P . Η μεγάλη μας κόρη μας έχει λίγο καλομαθημένουςαφού από 2 μηνών κοιμόταν κανονικά τη νύχτα μέχρι το πρωί και χορταίναμε ύπνο! Τη μέρα τη μπέμπα την έχω στο σαλόνι με τηλεόραση δυνατά, εμείς μιλάμε κανονικά και η Ιωάννα (16 μηνών) να πατάει μουσικά παιχνίδια μέσα στο αυτί της μπέμπας!:laugh: Πόσο βαριά να κοιμηθεί το καυμένο??? Το βράδυ έχουμε απόλυτη ησυχία και τα φώτα σβηστά (εκτός από ένα μικρό φωτάκι για να τη βλέπω). Όσο για τα γεύματα της επίσης την τελευταία εβδομάδα τα αραίωσε, δλδ εκεί που έτρωγε κάθε 2,5-3 ώρες τώρα χτυπάει τετράωρα και... (μιλάμε πάντα την ημέρα), και τρώει περίπου στα 150 τα οποία ποικίλουν από 130-180. Ο γιατρός μας μας είπε τη νύχτα να μην την ξυπνάμε καθόλου όταν κοιμάται ούτε για φαγητό ούτε για τίποτα. Εμένα άλλο με απασχολεί μερικές φορές: Κοιμάται τη νύχτα βαθιά και ακούω θορύβους που σημαίνει ότι κάνει κακά. Πως να την αφήσω να κοιμάται μεχρι το πρωί με τα κακά??:dry: Την παίρνω λοιπόν διακριτικά και γρήγορα γρήγορα την αλλάζω σκουπίζοντας την με ένα μωρομάντηλο (ενώ τη μέρα πάντα τη βάζω κάτω από τη βρύση) για να μην την ξυπνήσω και την αγριέψω. καλά κάνω λέτε???:blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρία μου δεν ξέρω αν κάνεις καλά, αλλά στη θέση σου κι εγώ αυτό θα έκανα. 'Η μάλλον έκανα. :S

Ένα βράδυ που κατάλαβα ότι είχε κάνει κακά, την σκούπισα μόνο με μωρομάντηλα και της άλλαξα λιμπεράκι χωρίς να την ξυπνήσω. Βέβαια έκανα ένα τέταρτο, με απαλές απαλές κινήσεις.

Θα σου έλεγα όταν δεν μπορείς να την πλύνεις, μετά τα μωρομάντηλα, να βρέχεις λίγο βαμβακάκι και να της καθαρίζεις το πουλάκι της. Αυτό είναι το βασικότερο.

Σε φιλώ! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειμαι μαμα ενος πενταχρονου αγοριου τα εκλεισε το Μαρτιο εχουν περασει αρκετα χρονια απο τοτε αλλα οι εποχες μπορει να αλλαζουν οι γνωμες των γιατρων το ιδιο αλλα οι συνηθειες των παιδιων σε γενικές γραμμες παραμενουν το ιδιο .Οπως αναφερθηκε και απο άλλες κοπελες το καθε μωρο εχει το δικο του προγραμμα αφου πολλες φορες και τα αδερφια μεταξυ τους δεν εχουν το ιδιο προγραμμα .Απλα εμεις οι μαμαδες να ρυθμισουμε το προγραμμα μμας συμφωνα με το ρολοι του παιδιου και τις αναγκες του και οχι το δικο μας .Αυτο βεβαια οσο ειναι μικρο γιατι ενα μωρο 50 ημερων ειναι πολυ μωρο και ακομα δεν εχει προσαρμοστει ενα παιδακι μπορει να αλλαξει το προγραμμα του σε κάποιες φασεις της ζωης του και αυτο σιγουρα δημιουργει προβληματα σε μας τις μαμαδες που κακα τα ψεματα πεφτει όλο το βαρος επανω μας και ναι εχουμε και εμεις αναγκη για ξεκουραση το γεγονος οτι γιναμε μητερες δεν σημαινει οτι παει να ειμαστε γυναικες οι να πω καλυτερα ανθρωποι γιατι δυστυχως απο κάποιες παλιοτερς γυναικες αυτο εχει περασει επειδη δηλαδη ξενυχτησαν εκεινες πρεπει να το κανουμε και εμεις η επειδη η μανα μου χρησιμοποιουσε πανια και οχι πανες πρεπει να ειμαι ευτυχισμενη που εχω τις πανες η που χρησιμοποιω πληντηριο και οχι σκαφη .Εγω λοιπον στο γιο μου επειδη τυχαινε να εχω τη συγκριση με την αδερφη μου που ειανι μεγαλυτερη 5 χρονια και οταν ηδη γεννησα εγω εκεινη ηταν μητερα ενος 12 και ενος 13 χρονου όλα τα εκανα μισα η δε τα εκανα καλα κατα τη γνωμη τους και ομως εγω βρηκα το προγραμμα που εμενα με εκανε να ειμαι μια χαρα .Ο μικρος ξυπναγε καθε 3 ωρες περιπου το πρωι καποιες φορες κοιμοταν και 4 και 5 ποτε δεν τον ξυπνησα σκεφτομουν οτι αν πεινασει θα ξυπνησει το ιδιο και αν κανει κακακια του φανταζομουν εμενα να κοιμαμαι και ξαφνικα να ερχετε καποιος να με ξυπναει επειδη επρεπε να φαω .Δεν το θηλασα καθόλου και ου εδεινα το adapta to 1 απο 130-180 αναλογα .Το πρωι ξυπναγε στις 6,30 επεινε το γαλα του συνηθως 150-180 μετα κατα της 8 κοιμοταν ξαναξυπναγε στις 11,30 επεινε 120 ξανακοιμοταν γυρω στις 12,30 ξυπναγε στις 3 ετρωγε περιπου 150 παιζαμε μπορει νακοιμοταν κατα της 5 το απογευμα του εδενα παλι γαλα γυρω στα 120-150 παιζαμε ολοι μαζι ξερετε μαζι με το μπαμπα μπορει να ερειχνε κανενα υπνακο κατα της 7 μεχρι της 9 ξυπναγε τον εκανα μπανακι με αιθερια ελαια και κυριως λεβαντα του εκαν ενα μασαζακι και το τελευταιο γευμα του το επεινε γυρω στις 12 αλλα εβαζα μεσα λιγο τηλιο δηλαδη αβαζα το ζεστο νερακι βουταγα το φακελακι με το τηλιο και ερειχνα μεσα και τη σκονη το βραδυ παντα του εδεινα παραπανω και αυτο παντα ξυπναγε το πρωι την ωρα που εφευγε ο μπαμπας .Αφηστε τη καθε μια να λεει τα δικα της το καθε παιδι εχει το προγραμμα του και θα το αλλαξει και εμενα ηταν ενα ησυχο μωρο και ξαφνικα 8 μηνων αρχισε τα δικα του επανασταση η οποια καλα κρατει ακομη .Παντως η δικη μου γνωμη ειναι να μην το ξυπαντε καθόλου ενα μωρο αν πεινασει θα ξυπνησει .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεννησα 13/03 και θηλάζω.Στις αρχες ο γιος μου εκλεινε και 4ωρο υπνου αλλα λόγω του οτι ειχε κανει λιγο ικτερο μου χαν πει να τον ταιζω στο τριωρο.Ετσι συνηθισε και ακομα και τωρα που ειναι 40ημερων τρωει καθε 3 ωρες!Σπανια θα κανει και κανενα 4ωρο.Ελπιζω συντομα να αρχισει να κοιμαται περισσοτερο. Η κορη μου ξυπνουσε κι αυτη τακτικα ωσπου τριων μηνων κοιμηθηκε ως το πρωι και αυτο ηταν!Δε με ξαναξυπνησε νυχτα...Για να δουμε τι θα γινει και με τον μικρο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον κοριτσια καταφεραμε και κοιμηθηκαμε 6ωρο αλλα με ενα προβληματακι!!!!............

Το εκανε απογευμα...Πως ομως?

Εφαγε στις 8 γυρω στα 150 γραμμαρια. Αργησε να κοιμηθει ή μαλλον λαγοκοιμηθηκε στις 10 και την λυπηθηκα να την ξυπνησω στις 12.Οσες φορες το εχω κανει ετρωγε με το ζορι 100 γραμμαρια.

Οποτε την αφησα να κοιμηθει για να δω ποτε θα ξυπνησει και ξυπνησε μετα απο 4 ωρες αλλα ηταν νηστικη 6 ωρες.

Με μπερδευει αυτο το παιδι...

Οποτε ξυπνησε στις 2 κι εφαγε με ορεξη γυρω στα 140 γραμμαρια.

Ξανακοιμηθηκε και ξυπνησε το πρωι στις 6 (ειπαμε το 4ωρο εκει!!!)

Την ξεγελασα με την πιπιλα γιατι κουτουλουσε και κουτουλουσα (!!!)και ξυπνησε στις 7 ακριβως.

Το θεμα ειναι πως αυτο το απογευματινο 6ωρο νηστικαδας που το αντεξε να της το μεταφερω απο 11 το βραδυ και μετα...

Σκεφτηκα να της δωσω τσαι στις 8 το βραδακι που συνηθως τρωει να κοιμηθει και επειδη δεν θα την κρατησει που λεμε να ξυπνησει πιο γρηγορα...γυρω στις 11. Τι λετε?

Σορρυ που σας ζαλιζω αλλα θελω γνωμες μιας που το εκανε 6 ωρο το απογευμα γιατι να μην το κανει και βραδυ?????

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα κοιμηθεί και τη νύχτα 6ωρο μην αγχώνεσαι! Είναι απλά θέμα χρόνου να γίνει. Δοκίμασε να κάνεις αυτά που κάνω εγώ δλδ φασαρία στη διάρκεια της μέρας και ποτέ μην την αφήσεις να κοιμηθεί μέρα πάνω από 3 ώρες! Αυτό μου το σύστησε ο παιδίατρος κ στα δυο μου κοριτσάκια. Και όσο για τη νύχτα αν θέλει να κοιμηθεί αστην να κοιμηθεί δεν παθαίνει τίποτα να κοιμάται 6-7 ώρες αν θέλει κ δεν ξυπνήσει να φάει!

Άσχετο: ψυχολογικά πως νιώθεις?? Εγώ θα έλεγα ψιλοσκατά...:( Ειδικά όσο περνάει ο καιρός κ θα έπρεπε να νιώθω καλύτερα, εγώ το αντίθετο:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MariaIoanna έγραψε:

Θα κοιμηθεί και τη νύχτα 6ωρο μην αγχώνεσαι! Είναι απλά θέμα χρόνου να γίνει. Δοκίμασε να κάνεις αυτά που κάνω εγώ δλδ φασαρία στη διάρκεια της μέρας και ποτέ μην την αφήσεις να κοιμηθεί μέρα πάνω από 3 ώρες! Αυτό μου το σύστησε ο παιδίατρος κ στα δυο μου κοριτσάκια. Και όσο για τη νύχτα αν θέλει να κοιμηθεί αστην να κοιμηθεί δεν παθαίνει τίποτα να κοιμάται 6-7 ώρες αν θέλει κ δεν ξυπνήσει να φάει!

Άσχετο: ψυχολογικά πως νιώθεις?? Εγώ θα έλεγα ψιλοσκατά...:( Ειδικά όσο περνάει ο καιρός κ θα έπρεπε να νιώθω καλύτερα, εγώ το αντίθετο:dry:

Απο ψυχολογια ειμαι ποτε καλα ποτε χαλια...Βασικα ειχα τα προβληματα μου με αλλα θεματα οικογενειακης φυσεως (ειναι το 1ο εγγονι και ολοι πεσανε πανω μου να με τσεκαρουν) και γενικα ειχα καταπτωσεις.

Το παιδι ειναι ησυχο ενταξει παλι καλα...

Τελικα αυτο που καταλαβα ειναι οτι ολο το ζορι το τρωει η μανα.

Κανενας αλλος. Ολοι εχουνε αποψη αλλα το ξενυχτι και τις αντιδρασεις του παιδιου μονο η μανα τις ξερει.Ειχα κατι κρισεις με κλαματα και τετοια αλλα δεν με ανησυχησανε γιατι ηξερα οτι θα τα ειχα αυτα.

Να ειναι γερος ο αντρας μου που με καταλαβαινει οσο κανενας αλλος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΑΥΡΙΟ ΣΑΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ) ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΝΤΑΡ 3ΩΡΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ 2ΩΡΟ.ΜΕΡΑ -ΝΥΧΤΑ.ΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΛΙΚΟΣ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑΞΥ 8-10)ΙΣΩΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ-ΞΕΝΥΧΤΙ.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΑΜΑ.....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΨΙΛΟΑΝΑΚΟΥΦΗΣΤΗΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.

ΚΛΑΙΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ,ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΓΧΩΜΕΝΗ,ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΧΑΛΙΑ.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια να σας ζησουν τα μωρακια σας.

Διαβαζω οσα λετε και μου θυμιζετε τα δικα μου. Η κορη μου μεχρι 11 μηνων ξυπνουσε δυο φορες το βραδυ για να φαει. Επειδη θηλαζα δεν μπορουσα να κανω πολλα. Εκει να δειτε ψυχολογια... Καντε υπομονη. Το καθε παιδακι εχει το προγραμμα του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανιώ μου, εγώ γέννησα 12 Μαρτίου, την μικρή την θηλάζω και τα βράδια τις δίνω και φόρμουλα γιατί για κάποιο λόγω δεν αρκείτε μόνο με το δικό μου,άρα δεν ξέρω και πόσο τρώει πάντως νύκτα τα 150 180 τα πίνει. Απο δέκα ημερών κτύπα ξύλο κοιμάτε άπό 12΄30 μέχρι και 8΄30 και να φανταστείς την ξυπνάω με το ζόρι το πρωί.

Δεν ξέρω μάλλον το ξένο την κάνει έτσι.Και το μπάνιο άσε εμένα την ξυπνάει αντι να την κοιμίζει.

Από ψυχολογία άστα μία έτσι μία αλλιώς, δεν ξέρω αν το νοιώσατε και σεις βρε κορίτσια άλλαξε η συμπεριφορά μου με κάποια άτομα που εμπλέκονται με το μωρό, πχ. πεθερά, συγγενείς. Στον καιρό μας έτσι το κάναμε....και το χειρότερο να τους βλέπεις να το εφαρμόζουν.Ένα μικρό παράδειγμα, πήγαμε στην πεθερά μου το πάσχα και ενώ της είπα ότι το μωρό πρέπει να κοιμάται ανάσκελα με γυρισμένο το κεφαλάκι την βρήκα να την βάζει στο πλάι και να μου λέει έτσι είναι καλύτερα.

Με την μαμά μου μπορώ να της βάλω και καμιά φώνη αλλα με πεθερά...?

Αντε σας κούρασα,Ανιώ κάνε διάφορα και θα πετύχει το βραδινό.

Αντε φιλιά!:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...