Μετάβαση σε περιεχόμενο

ακυρες συμβουλες


pink

Recommended Posts

οκ,δεν λεω καλες οι συμβουλες απο συγγενεις,φιλους,αλλα δεν μπορω ακομα να ακουω οτι καποιες κοπελες π.χ. δεν πλενονται οσο ειναι αδιαθετες επειδη ετσι εχουν ακουσει,γι'αυτο που εχω απορια ειναι αν τελικα οταν εκτειθεται η κοιλια,ειδικα σε κρυα ατμοσφαιρα ειναι κακο.Μαλλον εγινα σαν τις γιαγιαδες,που λενε βγαζεις την κοιλια σου εξω,με τα χαμηλοκαβαλα,δεν θα πιανεις παιδι!κι αλλα τετοια πετυχημενα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοίταξε να δεις.. όσον αφορά αυτό περί κοιλιάς έξω, έχει μια δόση αλήθειας γιατί παγώνει η κοιλιά και τα εσωτερικά μας όργανα, που είναι ευαίσθητα, είναι πιο εκτεθημένα στις εξωτερικές θερμοκρασίες.

Να σου πω το παράδειγμα φίλης μου, η οποία έχει κάνει δύο χειρουργεία, ένα στην σάλπιγγα κι ένα στην ωοθήκη. Κι έχει και ενδομητρίωση. Στο χειρουργείο λοιπόν για την ωοθήκη (πάνε χρόνια από τότε, δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε κι αν της αφαίρεσαν όλη την ωοθήκη ή κύστη, πάντως κάτι της αφαίρεσαν), ο χειρούργος μετά της είπε πως αυτό που της αφαίρεσε ήταν σαν "παγωμένο" και της είπε πως αυτό είναι από ψύξη! Δηλαδή το όποιο πρόβλημα είχε οφειλόταν στην έκθεση σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Θεωρώ πως οι συμβουλές των γιαγιάδων δεν είναι και τόσο άκυρες... Ας μην ξεχνάμε πως έχουν πολλή εμπειρία. Βέβαια, έχουν κι αρκετή δόση υπερβολής λόγω άγνοιας. Αλλά σίγουρα έχουν πολλή αγάπη.

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να φιλτράρουμε με τη λογική μας τις συμβουλές τους. Όλο και κάτι θα'χουμε να κερδίσουμε από αυτό.. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοπέλα μου! Έχω ξαναγράψει σε κάποιο άλλο θέμα για την κάθε βλακεία που ακούω από δω κι από κει! Έχω ακούσει κι αν έχω ακούσει! Το Σάββατο έβαλα τα κλάμματα γιατί δεν άντεχα άλλο να τους ακούω! Ειλικρινά, το είπα και στον άντρα μου! Από δω και πέρα ότι κι αν ακούω θα τους λέω αν με ενοχλεί και να σταματάνε! Δεν θα κάνω εγώ κακό στην ψυχολογία μου και το παιδάκι μου επειδή υπάρχουν πολλοί "καλοθελητές" που λένε το μακρύ τους και το κοντό τους! Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου!! Να κάνεις αυτό που εσύ κρίνεις σωστό! Προσωπικά, όταν έχω περίοδο, πλένομαι! Όχι την πρώτη μέρα επειδή είχα φρικτούς πόνους! Αλλά από 2η μέρα και μετά.. πλατσουρίζω καθημερινά.. για να μην σου πω 2 και 3 φορές την μέρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...