Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΩΡΟΥ


Recommended Posts

Γεια σας,

ειμαι μια μανουλα μονο 20 ημερων και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. η μπεμπα μου ξεφλουδιζει σε ολο το σωμα. δηλαδη σε διαφορα σημεια ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟς ξεφλουδιζει το δερματακι της. δεν εχςι συγκαμα ουτε σπυρακια ουτε λεπια. η γιατροσ λεει να μην ανυσυχω αλλα εγω δεν μπορω να βλεπω ετσι τηνμπεμπινα μου. Ξερει κανεις να μου πει .;

help wanted :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

splatonos egw kserw mono gia to kefali....kai mou eixe dwsei ena eidiko afroloutro!!!!!!!!!!!!!!!!alla emeis oti kai na sou poume giati den pas kai se enan allo na rwtiseis!!!!!!!!!!!111me ola ayta pou blepoume kai akoume telika prepei na trexeis poli!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν και δεν ειμαι ακομα μητερα απο το ξεφλουδισμα και μονο θα ελεγα οτι εχει ξηρη επιδερμιδα οποτε θα της εβαζα μια παιδικη κρεμουλα 3-4 φορες την ημερα και ειδικα μετα το μπανιο απλα κοιτα να ειναι υπολαλεργικη χωρις αρωματα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ξηροδερμια στα μωρα οφειλεται στη γηρανση του πλακουντα...

Και μενα η μπεμπα μου ετσι ηταν.Ειδικα στα ποδαρακια ηταν πιο εντονο το φαινομενο...

Βαζε μια κρεμουλα σε ολο το σωματακι του μωρου μετα το μπανιο και θα επανελθει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλύτερα να προτιμήσεις ένα λαδακι βιολογικό καλέντουλας ή αμυγδάλελαιο γιατί είναι 100% συμβατά με το βρεφική επιδερμίδα και αποροφούνται άμεσα χωρίς να αφήνουν λαδίλα όπως ή βαζελίνη ή τα λάδια που γίνονται από τα ορυκτά έλαια τύπου jonhson και proderm.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ. ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ. ΤΗΣ FRAZYDERM ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστώ πολύ για τις άμεση ανταπόκριση σας και την βοηθεια σας. τελικά πρέπει να φταιει αυτό που λέει η lovie καθώς την γέννησα με καισαρική ποιο νωρίς την μπεμπούλα μου λόγω ωρίμανσης του πλακούντα.

καλό πάσχα σε όλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!! ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑ ΜΕΧΡΙ 1,5 ΜΗΝΩΝ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ 40+:woohoo: ΤΙΣ ΕΒΑΖΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΕΡΜ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΙΠΑΡΟΤΙΤΑ!:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην ανησυχείς, το είχαμε κ εμείς. Χρησιμοποιύσα ενα λαδακι της FREZYDERM. Συμφωνώ με την καντινού κ την mamma mia.

Nα σου ζήσει γλυκιά μου και Καλό Πάσχα!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ θα συμφωνήσω με τα κορίτσια! Δεν είναι ανησυχιτικό και μπορείς να το αντιμετωπίσεις με μια ενυδατική παιδική κρεμούλα η παιδικό λαδάκι!

Να το χαίρεσαι το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εμείς είχαμε το ίδιο πρόβλημα πριν 10 μέρες, οι γιαγιάδες του μου λέγαν ότι αλλάζει δερματάκι ο μπέμπης και πετάει αυτό της κοιλιάς, ο γιατρός μου συνέστησε γαλάκτωμα κι όχι λάδάκι σε αυτή την φάση γιατι φράζει τους πόρους και δεν βοηθάει στο ξεφλούδισμα. κι έγω δεν το ήξερα και του βαζα λαδάκι μετά το μπάνιο, τελικά πήρα το γαλάκτωμα της frεzyderm και του βαζα μια φορα την ημέρα, μετά το μπανάκι τώρα είμαστε μια χαρά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επόμενο υπέρηχο σε 1 εβδομάδα. Μου έγραψε και τις εξετάσεις του προγεννητικου να κάνω στο μεσοδιάστημα.  Η μαμά μου χάρηκε πολύ, αλλά τώρα με ζαλίζει, θα την πάρω εγώ, θα απλώσω εγώ τα ρούχα, μη εσύ αυτό και μη εκείνο 😂 Και δεν έχω χειρότερο πράγμα από αυτό, αλλά ξέρω ότι το κάνει από αγάπη.. Αναμένουμε και τα δικά σου ευχάριστα τώρα από το ραντεβού σου ♥️  Εσύ τι πέρασες και πολύ ζόρικα το πρώτο τρίμηνο. Ελπίζω να μην μου αρχίσουν και εμένα οι εμετοί.. Ήδη σκέφτομαι μελλοντικά με την κοιλιά πως θα κοιμιζω την μικρή, που προς ώρας την κάνω πάνω κάτω στο σαλόνι αγκαλιά..  Εσένα η κορούλα σου έχει αντιληφθεί διαφορά στη στάση σου απέναντι της, με τις αγκαλιές κλπ;  Εγώ είμαι 7+5 τώρα, αλλά σκέψου ότι την προηγούμενη εβδομάδα που ακούσαμε καρδιά, δεν ήταν τόσο δυνατά και αυτό ακριβώς με αγχωσε. Άδικα προφανώς. Οπότε όχι κορίτσι μου, να μην αγχωθεις αν πας Παρασκευή και δεν την ακούσετε!! Αφού ξεκίνησαν και οι ναυτιες όλα θα είναι τέλεια και το σπορακι σου θα μεγαλώνει 🤗 ♥️♥️🧿🧿 Σε ευχαριστώ πολύ!! Την επόμενη Δευτέρα θα πάω πάλι μαζί με τις εξετάσεις που με έχει βάλει να κάνω. Ειλικρινά, ακόμα μου φαίνεται απίστευτο ότι είμαι έγκυος, ίσως επειδή προσπέρασα αυτό το στάδιο με τις χοριακες κλπ!! Με το καλό να υποδεχτείς και εσύ την μπεμπουλα σου γερή και υγιή στην αγκαλιά σου ♥️ 
    • Κορίτσια εμένα ο τράχηλος είναι πάντα εκεί στο 4,5.. αναρωτιέμαι αν θα μικρύνει για να γεννήσω..😕 Απ' ότι διάβασα γύρω στο 3,5 είναι ο μέσος όρος για αυτές τις εβδομάδες..μόνη μου τονίζω το έψαξα δεν είναι απάντηση γιατρού..μη σας παραπλανήσω..
    • Μια χαρά είσαι, τι να πω κι εγώ; 😀
    • Μα του είχα πει στην επίσκεψη ότι έχω λίγο τσιμπημένο ζαχαρο και στην πρώτη εγκυμοσύνη το ίδιο και ότι δεν είχα κάποιο θέμα σοβαρό με ρώτησε αν πήρα ινσουλίνη ειπα όχι απλά προσεχα λίγο την ζάχαρη και υδατάνθρακα και ότι κάνω μετρησεις με μηχανάκι αν ήταν θα μου έλεγε να τα στείλω μόλις βγουν 🤷‍♀️
    • @Mommyel εμένα κορίτσι μου ήταν 35,1 και εμένα από την κοιλιά το μέτρησε εσενα ποσο είναι; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...