Μετάβαση σε περιεχόμενο

θηλασμος!!! μειωνεται το γάλα!!!!


Recommended Posts

κορίτσια θέλω τη βοήθεια σας, θηλάζω αποκλειστικά τη μικρή μου εδώ και 4 μήνες, τον προηγούμενο μήνα δεν είχε πάρει πολύ βάρος και η παιδίατρος μου είπε να της δώσω συμπλήρωμα. Εγώ δεν ήθελα να της δώσω ξένο γάλα αφού ούτως η άλλως το πρωι μας περίσευαν γυρω στα 150γρ.και τα φυλάζαμε,κι έτσι αντι να το φυλάζω της το έδινα αυτό ως συμπλήρωμα μετά το θηλασμό. εστι τον επόμενο μήνα πήρε 800γρ.

εδω και 2 βδομάδες όμως το πρωι βγάζω πολύ λιγότερο γάλα απο ότι πριν και δε φτάνει να της το μοιράσω στα γεύματα κι έτσι της δίνω απο αυτο που έχω φυλάξει. Τι μπορώ να κάνω για να αυξηθεί το γάλα μου, δεν θέλω να σταματήσει ο θηλασμός ουτε να της δώσω συμπλήρωμα, πως θα τα καταφέρω???? :( :( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με τις λαθος συμβουλες της παιδιάτρου εχεις πεσει σε ενα φαύλο κυκλο χωρις νοημα . Σε 4 μηνων μωρο δεν δινουμε συμπήρωμα ! Το μωρό ξερει και θηλάζει αποτελεσματικά δεν υπάρχει κανενας λογος για κατι τετοιο ..

Τα μωρά που θηλάζουν μπορει ενα μηνα να μην παρουν βαρος και τον επομενο να βαλουν το διπλό . Το βάρος απο μονο του δεν εχει καμια σημασία !

Το γάλα σου δεν μειώνεται αλλα απλα το στηθος σου δεν ανταποκρινεται στο θηλαστρο . Ειναι λογικο και συμβαίνει πολλες φορες ...

Σταματα να χρησιμοποιεις θηλαστρο δεν το χρειάζεσται . Βαζε το μωρο στο στηθος οσο συχνά θελει και ενθαρυνε την να θηλάζει για περισσοτερο διάστημα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...