Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΧΕΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ???? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ????


Recommended Posts

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΕΙΝΑΙ Α Γ Ο Ρ Α Κ Ι!!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖΟΥΛΙΑ....;) ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ... ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ!!!ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!

ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΚΑΤΑ 99,99% ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΗ!ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ. ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ 4 ΜΗΝΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ! ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!

ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!Ε????????;) ;)

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ???? ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ????

ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΒΕΒΑΙΑ....

ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΙΩΘΩ ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!:P :P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AX KALH MOY ΜΠΟΥΛΙΤΣΑ ...

ΕΙΜΑΙ 17,5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ .

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΕΣ ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ) ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑ ΡΟΖ ΓΙΑ ΡΟΖ ΒΙΤΡΙΝΑ (ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΠΟΥ 8Α ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ , ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ 8Α ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΛΠ )

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΜΑ8Ω ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ BARBIE ΕΒΛΕΠΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕ (ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΝΕΙΡΟ )

ΩΣΠΟΥ ΕΜΑ8Α ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΓΟΡΙ.

ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ (ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ) ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΙΑ (ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ Και την διαφορα εγω με κορη...)

ΟΛΑ ΚΑΛΑ (ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ,ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ,8Α ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ)

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ... ΑΝΤΕ ΚΑΙ 2ο νινι

welcome λοιπον...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπουλίτσα, αγορομάνα... ;)

Με το καλό να φέρεις στον κόσμο έναν υγιέστατο μπέμπη.. Δεν εχω εμπειρία από αγοράκια, έχω μία ζουζούνα 8 μηνών, αλλά να σου πω την αλήθεια ήθελα πάρα μα πάρα πολύ ένα γερό αγοράκι! Κι εγώ κι ο άντρας μου. Μας ήρθε το Μαράκι μας που βάζει κάτων 1000 αγόρια και μας έχει τρελλάνει όλους με τα καμώματά της! :woohoo:

Αγοράκια ή κοριτσάκια, όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι γερά και να μεγαλώνουν με αγάπη και χαρά!

Σε αυτό που ρωτάς πιστεύω πιο αρμόδιες να σου απαντήσουν είναι οι μανούλες που έχουν παιδάκια και των δύο φύλων.

Σε φιλώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου με το καλο να ερθουν τα αντρακια σας:laugh: :laugh:

εγω εχω εναν αντρακλα τελειο!!!!(χαζομαμα!!)

ο μπεμπης μου δεν ηθελε με τιποτα να διξει το φυλο του ολο με κλειστα τα ποδια ηταν χιχι ενας γιατρος οταν ημουν 3μηνων και ειχα παει για εξετασεις μου λεει αγορι ειναι (δεν τον πιστεψα ειπα πολυ νωρις δεν ειναι για να φανει? ηθελα κοροτσακι βαθια μεσα μου ολα ροζ τα σκευτομουν ενω ο αντρας μου τα εβλεπε μπλε) καποια στιγμη μας επετρεψε να δουμε τι εχει αναμεσα στα ποδια του και ηταν κατι μακρουλο χαχα λιγο σαστισα αλλα ενθουσιαστικα με την ιδεα του ΓΙΟΥ!!!

τωρα ειναι 9 μηνων και δεν τον αλλαζω με ολα τα κοριτσια του κοσμου ειναι το αντρακι μου αν και εχει αδυναμια στον μπαμπα του δεν εχει καμια διαφορα με το κοριτσι ενα αγορι ειναι το ιδιο χαριτωμενα εμενα ειναι παντα γελαστος και χαρουμενος κανει γελακια παιζει ειναι ενα πολυ ευχαριστο και γλυκο παιδι

το μονο μειον και αυτο ειναι που με ενοχλει ειναι οτι στα μαγαζια με τα ρουχα δεν εχουν μεγαλη ποικιλια σε αγοριστικα ενω για τα κοριτσια.......ενα σωρο ραφια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπουλιτσα γεια σου και απο μενα. Να σου πω για να χαρεις οτι κρινοντας παντα απο τον γιο μου ο οποιος τωρα ειναι τεσσερα και κατι σαν μωρο ειναι σουπερ γιατι καθαριζοντε πολυ ευκολα και γενικα ειναι ποιο ευκολα στην περιποιηση του απο ενα κοριτσι, αν προσεχεις την διατροφη σου στον θυλασμο δεν θα εχει κολικους και ουτε που θα παρεις χαμπαρι οτι εχεις μωρο.Σαν παιδι εχουν αδυναμια στην μαμα τους και ειναι το αδυνατο σημειο τους.Ελπιζω να σε καλυψα. Αν θες κατι ρωτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τωρα ειναι 9 μηνων και δεν τον αλλαζω με ολα τα κοριτσια του κοσμου ειναι το αντρακι μου αν και εχει αδυναμια στον μπαμπα του δεν εχει καμια διαφορα με το κοριτσι ενα αγορι ειναι το ιδιο χαριτωμενα εμενα ειναι παντα γελαστος και χαρουμενος κανει γελακια παιζει ειναι ενα πολυ ευχαριστο και γλυκο παιδι

συμφωνω απολυτα! και να φανταστεις πως ειχα μουρλα με τα κοριτσαι και τις κορδελες και τα τσαντακια και ολα αυτα!!! και ειμουνα και σιγουρη πως ειναι κοριτσι και το ειχα δει και ονειρο!τωρα δεν τον αλλαζω με ΟΟΟΟΛΛΛΑΑΑΑ τα κοριτσια του κοσμου! το αντρακι μου ειναι τελειο!!!!!!(χαζομαμα εντελως!!!):laugh: :laugh: :laugh:

θα δεις!:) :) :) :) :)

:) :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :laugh: :laugh: αχχ βρε κοριτσια με κανατε κ γελασε ολες!!το ονειρο βεβαια με τις αποκεφαλισμενες barbie ηταν κορυφαιο!!

Εγω εχω ενα αγορι μεγαλο 14χρ..κι ενα αγορακι στην κοιλια!!Κι εγω τα παω πιο καλα με τα κοριτσια κ ελπιζα οτι τωρα θα κανω την κορη !Ειδικα τωρα που μεγαλωσα ονειρευομουν ψωνια κ καφεδακια με την κορουλα..γιατι ο ..γιοκας μου αυτα ουτε να τα ακουει θελει!!

Ενταξει δεν εχει φρουφρου,κοκαλακια κ αρωματα..αλλα τα αγορακια ειναι εξισου καλα!Τωρα που τον ειδαν δεν τον αλλαζω τον μπεμπουλη μου!Βεβαια που κ που μου ξεφευγει καμια ματια κ κανας αναστεναγμος μπροστα στα κοριτσιστικα....αλλα χαλαλι του!!

Συμφωνα με τη μικρη μου εμπειρια τα αγορακια απλα χρειαζονται τη μαμα με περισσοτερη ενεργεια...καναμε κουλουρακια..αλλα βαριοταν ευκολα..ηθελε να σκαρφαλωσει..να κλωτσησει μπαλιτσα ..να εξερευνησει..!

Αγορακια ή κοριτσακια ..τα παιδια της κουκουβαγιας...ειναι ολα ΤΕΛΕΙΑ!!!:laugh: :laugh:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχα τυχερη εχεις και απο τα 2 ...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ... ( οσο για το ονειρο ... το ενστικτο τησ μανας που αργησε...χαχαχαχαχαχαχαχ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!! ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ!!!! ΓΙΑΤΙ??

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ... ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΛΕ!!! ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΛΕΓΑ!

ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ! ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπερα κι απο εμενα και σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη!Ως εμπειρη αγορομανα(εχω τρεις γιους 8 ετων 6 ετων και 1.5 μηνων!!)μπορω να σου πω οτι τα αγορακια ειναι πολυ τρυφερα ευαισθητα και "πονεσιαρικα" με διαφορα απο τα κοριτσια!(αν παρω παραδειγμα απο τις κορες του αδελφου μου!!)επισης μοιραζονται ευκολοτερα και δεν ειναι κτητικα!!Ειναι ομως ως επι το πλειστον πολυ πιο υπερκινητικα και εχουν πολυ ενεργεια μεσα τους την οποια και πρεπει να εκτονωνουν γιατι αλλιως δε ξερουν που βρισκονται!Ακομη το σιγουρο ειναι οτι παιζεις μαζι τους με λιγοτερο ενθουσιασμο απ οτι με τα κοριτσια μιας και ασχολουνται με αυτοκινητακια και ηλεκτρονικα...Ειναι ομως συνηθως απελευθερωμενα απονηρευτα και ακομπλεξαριστα θα σου μιλησουν για ολα....(τουλαχιστον οσο ειναι μικρα!!) Τελος τρωνε πολυ ειδικα σε μεγαλυτερες ηλικιες (η κουνιαδα μου που εχει τρια αγορια κι αυτη στρωνει τραπεζι 4 με 5 φορες τη μερα!!!χαχαχα:lol: )Ολα τα παραπανω βεβαια ενοειται πως δεν ειναι απολυτα ....

Οπως και να εχει παντως το καθε φυλο εχει τη χαρη του αλλα και το καθε παιδι ανεξαρτητου φυλου τη προσωπικοτητα του και ετσι εχουν ολα τα παιδακια μας χιλιους λογους για να ειναι αξιαγαπητα!!Οσο για μενα και βεβαια θα ευχομουν να ειχα και μια κορη αν και ο αντρας μου λεει πως αν καναμε 4ο παιδι θα ηθελε να ηταν και παλι αγορι αφου λεει πως τα "γνωριζει"καλλιτερα!!!Τι να πεις μετα απ αυτο:blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙΑ ΕΓΩ ΣΕ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΩ ...ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΣΑΧΠΙΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mom 3 μου επιασες ακριβως το γιο μου.........α ρε πως φαινεται η εμπειρια!!!ειναι ακριβως οπως τα ειπες!!!!! να τους χαιρεσαι τους λεβεντες σου!!

ολες να τα χαιροσαστε τα ζουζουνια σας..κ καλο...τρεξιμο!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια εγώ το φύλο δεν το έχω μαθει ακόμα, αν και νομίζω ότι έχω αγοράκι..

Πάνω από όλα γερό να έιναι-- το μόνο που σκεφτομαι συνεχεια καθε μερα!!!

Το κάθε παιδάκι έχει τη χάρη του και αποκτά σιγά σιγά την προσωπικότητα του...

Δεν μπορώ παραγματικά να κοστολογησω τα θετικά και τα αρνητικά του καθε φυλου παρόλο που ζω από πολύ κοντα τα ανιψακια μου -- ενα κοριτσακι και ενα αγορακι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΟΟΟΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΕΧΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕ ΛΙΓΟ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑ 99% ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!! ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΛΟΓΩ "ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΟΥ" ΧΙΧΙΧΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οταν έμεινα εγκυος ηθελα να εχω ενα γερο παιδι αλλα μεσα μου ξερετε ειχα την τρελα με τα κοριτσια να την χτενιζω να της βαζω κοντες φουστιτσες όταν μαθαμε το φυλλο του παιδιου την ψιλοακουσα δηλαδη ειπα αχ πανε οι κοτσιδες !Την αλλη μερα το πρωι ειχα αιμοραγια οι τυψεις ολες εμφανιστηκαν και ενιωσα οτι ημουν αχαριστη δεν εφτανε που ημουν εγκυος ηθελα να επιλεξω εγω το δωρο του θεου γιατι ο ΣταυροΝικολας μου ειναι Θειο δωρο .Απο την πρωτη στιγμη τον λατρεψα γιναμε ενα .Εν τ μεταξυ εμενα δεν μου αρεσει το ροζ χρωμα και ελεγα και κρη να ειναι μπλε θα της φοραω και κιτρινα και λαχανι αλλα οχι ροζ .Ευτυχως δεν χρειαστηκε .Κοριτσια ειναι τοσο μαλαγανας τοσο τρυφερςο ερχετε καιμε αγλακιαζει καιμε φιλαει και καθε φορα που βλεπει να φοραω κατι καινουριο μου λεει μαμα εισαι κουκλα ειναι κόλακας .Ειναι 5 χρονων και τον παιρνω μαζι μου σχεδον οπου παω και ειναι κυριος .Θελω να κανω και ενα δευτερο και ενταξει τ κοριτσακι θα φερει την ισορροπια αλλα και αγορακι να ειναι δεν με ενοχλει καθόλου και μεταξυμας για πρακτικους λόγους ειναι και πιο ευκολο .

Παντως οντως τα αγορια ειναι πιο υπερκινητικα αλλα και πιο ευαισθητα και παντα τα αγορια ειναι πιο κοντα με τη μαμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω να σας πω την αληθεια παντα ηθελα να κανω αγορακι... παντα μου αρεσε να σκεφτομαι πως θα εχω ενα προστατη (εκτος απ'τον μπαμπα)... ο καλος Θεουλης μου το εδωσε και μου το εδωσε οπως το ηθελα... δεν χρειαζεται οσο ειναι τοσο μικρο ιδιαιτερη μεταχειρηση το αγορι... οταν μεγαλωσει πια καποια θεματα τα αναλαμβανει ο μπαμπας... οσο ειναι μικρουλια ολα το ιδιο ειναι... παντως και τα σιελ ειναι ωραια και εχουν βγαλει και κατι ρουχαλακια για τα αγορακια να τρελλαινεσαι... με το καλο τα μωρακια σας οσες περιμενετε και οσες τα εχουν αγκαλιτσα να σας ζησουν... φιλακια...:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άλλη μια μέλλουσα αγορομάνα στο προσκήνιο! Πριν καν μείνω έγκυος η μάνα μου μ'έπρηζε ότι θα κανω ένα γιο! Έχει 2 εγγονές από τον αδερφό μου κι έλειπε λέει ένα αγόρι από την οικογένεια! Εγώ βέβαια, ήθελα κοριτσάκι! Μάλλον επειδή μετά από μένα στην οικογένεια ότι μωρό ντάντεψα ήταν κοριτσάκι και τα έχω συνηθίσει..

Όταν λοιπόν μας είπαν στην αυχενική κατά 95 % αγοράκι σκοτείνιασα! Αλλά μετά σκέφτηκα μήπως καταλάβει το μωράκι την βλακεία μου και χάρηκα! Ο άντρας μου με ρώταγε αν στενοχωρήθηκα! Τι να του 'λεγα;; Είχα μια ελπίδα μπας κι αλλάξει, αλλά,, τζίφος! Τώρα πια και στην β-επιπέδου, τα είδαμε κιόλας ( Τα @@@ και το τσουτσουνάκι!!)!! Αλλά είμαι πλέον ευχαριστημένη και δεν θέλω να τον αλλάξω! Πριν καν τον δω.. Και μόνο που τον αισθάνομαι να κουνιέται μέσα μου.. είναι το κάτι άλλο! Έχω βέβαια ελπίδα να κάνω κοριτσάκι στο 2ο! Πάντα ήταν για μένα το ιδανικό! Ένα κι ένα! Απλά ήθελα πρώτα την κορη! Τώρα αν μου βγει και το 2ο αντράκι... τι να κάνουμε! Γερό να'ναι πάνω απ'όλα και να έχει ΥΓΕΙΑ!!

Πάντως μου έχουν πει ότι μόλις γεννήσεις το μωράκι σου και στο ακουμπήσουν πάνω σου, είτε αγόρι, είτε κορίτσι, δεν το αποχωρίζεσαι με τίποτα από τότε!

Και η νύφη μου, ήθελε απεγνωσμένα γιο κι έκανε 2 κόρες! Μα τι κόρες!! Δεν τις αλλάζει με τίποτα!! Βέβαια έρχεται στην κοιλιά μου και λέει: " Πασά μου, λεβέντη μου.. εσύ θα μου τα φας όλα!! " :laugh: Πάντως για ένα είμαι σίγουρη!! Και την διαφορά θα κάνω στο σόι μετά από τόσα χρόνια να βγάλω κι έναν άντρα.. και όλοι θα τον έχουν στα ώπα ώπα!!

Καλή λευτεριά κοπέλα μου και σε σένα και σ'όλες μας τις εγκυούλες.. Και μ'έναν πόνο!!

Πάντως βρε κορίτσια να σας πω κάτι;; Πολλά αγοράκια γεννιούνται αυτή την χρονιά!! Είναι μάλλον η χρονιά του άντρα!! :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από εμένα,

στην 9η εβδομάδα στο ιατρείο ο γιατρός μου είχε πει ότι αν λάβουμε υπόψη μας τι έλεγαν οι παλαιότεροι βάση των χτύπων της καρδιάς ότι έχω κορίτσι. Με τον άντρα μου λοιπόν το δέσαμε ότι έχουμε μία κούκλα κόρη. Στην αυχενική βέβαια μας προσγείωσαν λέγοντάς μας ότι κάτι βλέπουν ανάμεσα από τα πόδια του. Αυτό μας το επιβεβαίωσε και ο γιατρός 2 εβδομάδες αργότερα. Είχαμε αγόρι... Γύρισα σπίτι και πήρα τηλ. 3 φίλες μου που έχουν αγοράκια... Όλες μου είπαν ότι είναι ερωτευμένες με τους γιους τους και ότι είναι το καλύτερο πράγμα που τους συνέβη. Δεν περίμενα βέβαια να μου πει κάποιος τρίτος πως θα νιώθω αλλά από τότε έως σήμερα που είμαι στην 24 εβδομάδα είμαι ξετρελαμένη με τον μικρό Πάνο που έρχεται και τον φαντάζομαι ψηλό, μελαχρινό, με πράσινα μάτια να με πέρνει και να με βγάζει με το αμάξι του βόλτα και εγώ να καμαρώνω που όλες θα τον θέλουν... Γερό μωρό να είναι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ... ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΟΤΑΝ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΚΙ.... "ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΘΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? " ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΤΕ... ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ! ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΩ ΤΟΝ ΖΟΥΛΑΩ Κ ΜΟΛΙΣ ΛΕΕΙ ΜΑ ΜΑ ΜΑ ΕΓΩ ΠΑΘΑΙΝΩ ΑΠΑΝΩΤΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ! ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕ ΛΕΩ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ) !!! ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ.... ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΧΩ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΛΠΙΖΑ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 11 ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΤΟΝ Α Λ Λ Α Ζ Ω ΜΕ Τ Ι Π Ο ΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ( ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΚΟΡΗ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ! )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

egw apo mikrh hthela agori .oxi oti exw kati me ta koritsakia alimono alla panta hthela ena mikro agoraki na to foraw tirantoules :) :)

einai kerabnobolos erwtas einai enas desmos pou den mporw na perigrapsw tha to katalabeis molis ton deis .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου, οι ιστορίες σας είναι τέλειες!

Όλες είστε οι κλασσικές κουκουβάγιες :laugh:

Στη λίστα των κουκουβάγιων, προστίθεμαι κι εγώ!

Την Παρασκευή μάθαμε το φύλο!!!

Έχουμε γιο!!!

Σίγουρα τα κορίτσια είναι πιο χαριτωμένα αλλά το πρώτο μου ήθελα να είναι αγοράκι!!!

Εν τω μεταξύ, η γιατρός μου είναι τόσο καλή!!!

Ενθουσιάζεται ερισσότερο κι από μας (που λέει ο λόγος)!

Συνέχεια μας έλεγε πόσο όμορφο μωρό έχουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ περιμένω το αντράκι μου σε έναν μήνα, αλλά ήμουν σίγουρη από την αρχή ότι θα είναι αγοράκι – το ένστικτο της μάνας. Για να πω την αλήθεια ήθελα αγοράκι- έχουν πολύ πλάκα όταν είναι μικρά .Είναι πιο σκανταλιάρικα, πιο ζωηρά βλέπω από τις φίλες μου .

Κόρη θα ήθελα για όταν θα μεγάλωνε, να της δανείζω τα ρούχα μου τα βιβλία μου τα κοσμήματα μου. Αν μας αξιώσει ο θεός για ένα δεύτερο μωράκι θα ήθελα κοριτσάκι αν και πάλη αγόρι να είναι δεν θα στενοχωρηθώ και πολύ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κι απο μενα. απο μικρη ειχα μια λατρεια στα κοριτσια και ελεγα οτι οταν θα αποκτησω κι εγω μωρο πρεπει οπωσδηποτε να ειναι κοριτσι. οταν εμεινα εγκυος το μονο που μ'ενοιαζε ειναι να ειναι γερο παιδακι αλλα ηξερα απο τη στιγμη που ο γιατρος μου μου επιβεβαιωσε την εγκυμοσυνη οτι θα ειναι αγορι, δεν ξερω πως ετσι ενιωθα και οντως ετσι ηταν. τωρα ειναι 7μιση μηνων και για μενα ειναι το πιο τελειο πλασμα στον κοσμο, αγαπησιαρης, χαδιαρης και μ'εχει κανει να λιωνω καθε φορα που μου γελαει. δεν υπαρχει αυτο που νιωθω σας λεω!!!! καλη εγκυμοσυνη σε ολες της μανουλες και ολα τα μωρακια που ερχονται στον κοσμο να ειναι γερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera mpoulitsa...

k go otna emeina egkios ithela koritsi..meta ton 6 mina ksafnika de ithela kati perisotero....oti erthei leo...

k mou irthe agoraki...

dee ixa koritsi gia na do diafora,,,,

eimai paneytixis,,,,einai enas glikas,.,,,

eimaste 3 aderfes ka katalabaineis..mono me koritsia mathame.,..opote irthe o mikros k trelathikame.,..:woohoo:

me to kalo...:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...