Μετάβαση σε περιεχόμενο

Περι ορέξεως... μαρουλι


bell

Recommended Posts

Κοριτσια τις τελευταιες μερες εχω φοβερη ορεξη για μαρουλι σαλατα. Οποιοδηποτε φαγητο το συνοδευω με μαρουλοσαλατα. Δεν με αναγνωριζω!Εχετε κι εσεις τετοιες περιεργες ορεξεις? στο 1ο μου παιδακι δεν ημουν ετσι! περιμενω απαντησεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα από μένα!

Τι να σου πω;Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν 5 χρόνια ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,μόνο υπνηλία είχα,καμία σχέση για "περίεργες ορέξεις".Ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος όταν είχα ήδη πάρει δυο βδομάδες από τον 2ο μήνα.Για την ιστορία,αυτή την κύηση τη διέκοψα για πολλούς και διάφορους λόγους.

Τη δεύτερη φορά,έμεινα έγκυος τον περασμένο μήνα.Από την πρώτη μέρα καθυστέρησης,ζητούσα ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (είχα ανεβάσει και ένα κείμενο που έλεγα ότι σηκώθηκα στις 2 τη νύχτα,ξεφλούδισα ένα κρεμμύδι και το'φαγα έτσι,λες και ήταν μήλο) και ΓΑΛΑ (ποια;εγώ!Που είχα να πιω γάλα 13 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ) .Επίσης για την ιστορία,απέβαλα.Ο γιατρός μου την είπε "βιοχημική αποβολή" .

Η γιαγιά μου έλεγε ότι μόνο όταν έχεις κορίτσι έχεις τέτοιες "περίεργες ορέξεις" .

Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Ελπίζω η δική σου να είναι ήρεμη!

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπαμαι που ηρθαν ετσι τα πραγματα! Ευχομαι η επομενη εγκυμοσυνη σου να εχει αισιο τελος! παντως να ενημερωσω οτι κυοφορω αγορι! Αν και δεν νομιζω οτι εχει σχεση με την ορεξη! φιλια σε ολες και καλη επιτυχια σε οσες προσπαθουν να γινουν μανουλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΝΙΑ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑ.....ΤΙ ΤΡΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΛΙ? ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ..ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ....ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΟΜΩΣ Ε? ΑΣ ΜΕΙΝΩ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΡΩΩ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΑ Η ΑΝ ΤΡΩΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ...ΜΠΡΟΚΟΛΑ...ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ...ΑΥΓΑ...ΚΤΛ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΞΕΡΩ...ΘΕΛΩ ΜΩΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.........:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ μπελ στην αρχη εχω ορεξεις .....για τα παντα όμως!!!!!!!!!

απλα μου δημηουργηθηκαν ειδικα στην αρχη μερικές απέχθειες όπως η θεα στο αμαγειρευτο, ψαρι ή κρεας.Δεν αντεχα ούτε να τα πιασω ουτε να σκεφτώ οτι θα τα μαγειρεψω για να τα φαω...μονο αν ερχοντουσαν μαγειρεμενα..

Να τετοια παλαβα.Αλλα πολυ φαι πολύ!!!θελω απο ολα και γλυκα και αλμυρά και ξινα και τρελλενομα και γώ σαλατες.!!!ονειρευμαι τη στιγμη που θα βγουν οι ωραιες ντοματες του καλοκαριού και με τη φετουλα και το νοστομο ελαιολαδο θα μου χαριζουν ατελειωτες στιγμές χαράς!!ΣΛΟΥΡΠ!πεινασα!!

Κοριτσακια συντομα σας ευχομαι τετοιες στιγμές χαρας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όρεξη να 'χουμε...!!! Στο πρώτο τρίμηνο ήθελα πολύ λεμόνι! Πατάτες φούρνου ξινές, μακαρόνια ( Ακόμα και τώρα με τα μακαρόνια κάνουμε παρτάκι στην κοιλίτσα :P ), πίτσες και καθόλου κρέας!

Στο 2ο τρίμηνο, μαρουλοσαλάτα απεριόριστη, με άνιθο και κρεμυδάκι φρέσκο και κομμάτακια αγγούρι και πολύ λεμόνι! Όχι ξύδι!

Γεμιστά, φασολάκια, φακές.. Γενικά, αν εξαιρέσω το 1ο τρίμηνο με τις πίτσες κατά τ'άλλα είναι της υγιηνής διατροφής ο μπέμπης μου!! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασικα εγω τρελενομουν στην ντοματοσαλατα μετα ηθελα χυμους και το

κρεας μεχρι να μπω στον πεμπτο δεν ηθελα ουτε να το μυρισω επισης ηθελα μονο λεμονατα φαγητα

πρωτη φορα με σαλτσα φαγητο εκτος απο τα μακαρονια εφαγα πριν μια βδομαδα κατι σουτζουκακια που εφτιαξε η μανα μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω πάλι κορίτσια στην εγκυμοσύνη μου το είχα ρίξει στα φρούτα και στους χυμούς, ο αντρούλης μου μου έλεγε ότι εχω κάνει πλουσια την αμιτα,μετα τον 5ο έτρωγα πολλές σαλάτες.καλά ήταν στην εγκυμοσύνη εχασα μερικά κιλάκια τώρα τα ξαναπήρα και με το παραπάνω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχαχαχα εχετε πολυ πλάκα όλες σας!! εγώ στον πρώτο μου ήθελα πολυ τα αλμυρά όπως τοστ, γαριδάκια, πατατάκια γι αυτό άλλωστε πηρα και 20 κιλα!!Τώρα στο 2ο πριν μάθω ακόμη ότι είμαι έγκυος , 1-2 μέρες πριν, έφαγα σε ένα απόγευμα : καρμπονάρα, κρουασάν, ενα πακέτο δρακουλίνια μόνη μου, πίτα με σουβλάκι και μία μερίδα πατάτες ολομόναχη!!Κάθε μπουκιά και μμμμμμ...ήμουν!!Ενιωθα το στόμα μου να απολαμβάνει τις γεύσεις!!!Μιλάμε απόλαυση!!!Α ναι και στο πρώτο θυμάμαι μια φορά είχα πέσει σαν το γουρνούνι σε ένα μάνγκο και το έτρωγα με τέτοια λαιμαργία που έτρεχαν τα ζουμιά στη μουρη μου!!Πρώτη φορά έτρωγα μάνγκο!Μιλάμε όμως για μεγάλες πείνες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...